De juiste klanten voor je Lichtwerk vinden

Voel je tot in het diepst van je wezen dat jij bereid bent om de Lichtwerker te zijn die je bedoeld bent te zijn? En ben je onvoorwaardelijk bereid om voor jouw Lichtwerk overvloed in alle vormen te ontvangen, waaronder de betaling met geld?

Dan is het tijd voor een krachtige stap: de juiste klanten voor je Lichtwerk vinden. Mensen die klaar zijn voor de transformatie en verandering die jouw Lichtkracht hun kan geven.

(Voel je deze diepe bereidheid nog niet? Lees eerst deel 1 van dit tweeluik)

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Na die bereidheid gaat niet alles vanzelf

Toen ik zelf begon met Lichtwerk en hier ook toen al een bedrijf mee op wilde bouwen, hoorde ik regelmatig: “Als je jouw missie gevonden hebt, stroomt het vanzelf”. Enorm frustrerend, want ik had het gevoel dat ik al vanuit mijn Licht en missie werkte. Tenminste, tijdens het werken met de paar klanten die ik gevonden had. Maar na iedere klant stopte de stroom weer. Eigenlijk stortte mijn prachtige bedrijf al in voordat het echt op gang was gekomen.

Ik begreep er niets van. Ook al probeerde ik van alles om aan klanten te komen, het werkte nauwelijks of niet. Daardoor ben ik een aantal keren met mijn bedrijf gestart en ook weer gestopt, om opnieuw in loondienst te kunnen gaan werken. Niet omdat die stap naar een reguliere baan zo goed voelde en ik er blij van werd. Maar vooral omdat ik werkelijk geen idee had hoe ik mijn bedrijf vanuit mijn hart en ziel wel tot bloei zou kunnen brengen. En omdat er eenvoudigweg geld nodig was voor het dagelijks leven van mij en mijn zoon.

Ons Lichtwerk hoort bij de Nieuwe Tijd

Voor mij waren er meerdere burn-outs nodig om de vicieuze cirkel van Lichtwerk en ‘gewoon’ werk te doorbreken. En het punt te bereiken van ‘genoeg is genoeg, vanaf nu doe ik alleen nog het werk dat bij mijn ziel past’.

Een belangrijk inzicht dat me hielp om het niet bij een welgemeend voornemen te laten, was het plotselinge besef dat ik niet zomaar een Lichtwerker ben. Ik ben in dit huidige leven een Lichtwerker voor de Nieuwe Tijd. Een nieuw en Gouden tijdperk waarin wij als mensheid weer vanuit Liefde, Licht en Eenheid zullen leven. Voor mij betekent dit dat het niet mijn taak is (en ook niet de jouwe) om de huidige maatschappij te dragen of verbeteren. Mijn leven als Lichtwerker dient een ander doel: het doel van manifestatie van een Nieuwe Tijd.

Een manifestatie die niet zonder slag of stoot gaat. Want het is me nogal wat, de verandering waar we nu als mensheid middenin staan: de transformatie van duizenden jaren van overleven, angst en afgescheidenheid naar een leven vanuit Liefde, Waarheid en Verbondenheid.

NTKM Klanten als Lichtwerker

Jij bent een changemaker en brengt verandering

Jij als Lichtwerker hoort bij de eerste groep zielen die in deze bijzondere tijd voor een spirituele verandering zorgt. Zelfs als jij jezelf nu nog als onbelangrijk en bescheiden ziet of als jij je heel erg goed kunt aanpassen aan alles om je heen, jij als Lichtwerker voor de Nieuwe Tijd bent een geboren changemaker. Een echte veranderaar. En niet zomaar een veranderaar, maar iemand die mensen, dieren, dingen en situaties in het Licht kan zetten.

En voel dit nog maar eens goed: jij brengt diepgaande verandering! Wat ook inhoudt dat jij de klanten met wie je vanuit je Lichtkracht werkt, niet helpt om gewoon een beetje fijner te leven. Of om een luisterend oor of spiegel in hun proces te zijn. Jij als Lichtwerker helpt de klanten met wie je werkt om radicaal te ver-lichten. Echte transformatie en verbetering op een diep en spiritueel niveau. Op de Lichtkrachtige manier zoals alleen jij dat kan. Met jouw unieke Wijsheid en de Lichtcodes van je ziel.

Er zijn mensen die jouw Lichtkracht nodig hebben

En eerlijk? Ook al is de Lichtkracht die jij in je draagt onmetelijk prachtig en krachtig, niet iedereen is direct blij met de transformatie die jij brengt. Er zullen dus mensen zijn die jouw Wijsheid en Waarheid totaal niet begrijpen. En er zullen mensen zijn die jouw oogverblindende Liefde en Licht zelfs onvermurwbaar afwijzen.

Maar er zullen ook mensen zijn die jouw Lichtkracht onmiskenbaar nodig hebben. Mensen die intens dankbaar zijn dat jij er bent.

Waarbij die laatste groep (de mensen die jouw Lichtkracht en zielsmissie nodig hebben) precies de mensen zijn voor wie jij nu op Aarde bent. Ja, werkelijk. Jouw ziel is hier speciaal voor hen! Zij zijn de klanten die jij zoekt, de mensen die dolgraag jouw Lichtwerk willen kopen. Zij zijn de juiste klanten voor jouw Lichtwerk, omdat jij degene bent die hun problemen, angsten of twijfels als geen ander op kan lossen.

Klanten als Lichtwerker Nieuwe Tijds Kind Magazine

Hoe kun je deze mensen bereiken?

Hoe magisch en opwindend is dat! Zelfs al ken je ze nu nog niet, er zijn werkelijk mensen die dolblij zullen zijn wanneer ze jou en jouw Lichtwerk kunnen vinden. Een heerlijk gevoel. En een stelling die tegelijkertijd vragen oproept. Met name de vraag: “Als deze mensen er echt zijn, hoe kan ik ze dan bereiken en vinden?”

Een logische vraag waar ik ook mijn eigen hoofd jarenlang over gebroken heb. En een paar ontdekkingen die ik deed (de inzichten die nog steeds voor mij en mijn bedrijf werken) deel ik graag met je. Ook heb ik gezien dat jouw energetische alignment voordat je praktisch in actie komt, van het allergrootste belang is.

Jouw praktische acties beginnen energetisch

Want ik heb gezien dat voor een Lichtwerker altijd energie vóór de praktische actie komt. Dus zinnen zoals ‘Start before you’re ready’ werken voor jou ook niet of nauwelijks. Waarmee ik niet bedoel dat je niet in actie moet komen als het bijvoorbeeld spannend voelt om met je spirituele missie naar buiten te treden.

Nee, ik bedoel dat de eerste actie die jij als Lichtwerker voor je bedrijf doet altijd een energetische stap is. Want om de juiste klanten voor je Lichtwerk aan te trekken, moet je eerst ook zelf consistent Licht zijn. Wat betekent dat jij er als eerste aan mag wennen om consistent en zichtbaar Licht te zijn. Want eerlijk? Een baken van Licht dat maar af en toe licht geeft (eigenlijk een knipperlicht), daarmee trek je maar af en toe de juiste klanten aan (de klanten die echt bij je Lichtwerk horen) en af en toe geen of de verkeerde mensen.

De juiste mensen voor je Lichtwerk vinden

De juiste mensen voor je Lichtwerk vinden, begint dus bij het belichamen van je Licht. Jouw ziel’s Licht. Want ook al voel jij je Licht nu wel en kun je ook af en toe helemaal in je Lichtkracht staan, als jij nog niet de juiste mensen aantrekt en bij onrust, angst of prikkels ook nog uit je Licht en lichaam schiet, dan is het Licht dat je voelt eenvoudigweg nog niet voldoende in je lichaam geïntegreerd. Wat betekent dat de cellen en chakra’s van je lichaam en energiesysteem nog gericht zijn op het buitenhouden van Licht. Waardoor ze ook (volgens de wet van aantrekkingskracht) moeilijk Licht naar zich toe kunnen trekken.

En voor je nu denkt dat je misschien iets verkeerd doet of hebt gedaan: in deze tijd van overgang naar een Nieuwe tijd is het heel normaal dat jouw Licht nog niet belichaamd is. Omdat dit hoorde bij de lessen die wij als mensheid de afgelopen duizenden jaren hebben geleerd. En het is juist de bedoeling dat jouw lichaam en energiesysteem weer stap voor stap worden getransformeerd naar een Lichter systeem. Een lichaam dat bij de Nieuwe tijd hoort.

Jouw Licht belichamen

Voel maar eens hoe bijzonder dat is: na duizenden jaren zwaarte op Aarde (met het verzwaarde lichaam dat hierbij hoort) mag jij als Lichtwerker weer één van de eerste mensen zijn die haar Licht kan gaan belichamen. Jouw cellen en chakra’s richten zich weer naar het Licht. Waardoor jij als mens ook een bedrijf kunt gaan manifesteren dat werkelijk bij je Lichtwerk hoort.

Wat een magische stap voor jou als mens en voor ons als mensheid! Die jij hier en nu kunt bekrachtigen met een transfirmatie. Zeg deze zinnen een aantal malen hardop, met hart en ziel:

“Ik ben bereid om een Drager van Licht te zijn. Ik geef mijn lichaam toestemming tot transformatie naar een nieuw en Licht lichaam, zoals dit bij het Licht van mijn ziel past.”

De weg die zich hiermee opent is een nieuwe weg, waarlangs jij stap voor stap kunt gaan doen wat jij op Aarde kómt doen: met jouw Licht bijdragen aan de verlichting op Aarde. Door de klanten te vinden die jouw Licht nodig hebben.

P.S. Ben jij er ook klaar voor om voluit voor jouw spirituele missie te gaan? En een bedrijf op te bouwen dat in alignment is met jouw zielsmissie als Lichtwerker in de Nieuwe tijd?

Meld je dan gratis aan voor de online retreat van 2-5 mei: ‘Lichtwerker in de Nieuwe Tijd’. Je bent van HARTe welkom! Meld je hier Gratis aan

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in