DELEN
De-kosmische-invloeden-in-februari-2017

De huidige kosmische invloeden bieden momenteel schitterende kansen om veel dingen op een hoger niveau te tillen en op alle niveau’s voor een doorbraak te zorgen.

Jupiter en Uranus staan tegenover elkaar en er zijn 2 verduisteringen, zowel zon als maan. Dat beloofd wat. Zoals jullie waarschijnlijk al weten zorgen verduisteringen voor extra verdieping. Dat wil zeggen dat de kosmische invloeden veel indringender inwerken. Bij die mensen die nog onbewust leven slaan ze als het ware in. Voor die mensen die bewuster leven, zijn het grote krachten die extra portalen kunnen openen.

Jupiter het goddelijk geluk

Jupiter zorgt voor vermeerdering, is je behoefte om te groeien en je horizon te verruimen, is de god van geluk en ontplooiing en gaat als een optimist door het leven. Het is dus de kosmische energie die je helpt wakker worden en om zin te geven aan je leven.

Jupiter kent 2 kanten:

  • een vurige boogschutter met zijn behoefte de weide wereld in te trekken en te durven zijn geluk elders te zoeken.
  • De waterige vissenkracht met zijn grenzeloos, soms kinderlijk optimisme. Het leven moet en heeft meer te bieden, waardoor de vis altijd weer bereidt is tot dienstbaarheid.

Uranus de goddelijke vrijheid

Uranus allergisch voor autoriteit, wil gelijkwaardigheid en onafhankelijk zijn eigen weg gaan. Een beetje de god van authenticiteit en vrijheid. De kracht van uranus is dat hij een soort dwarsligger is. Zowel de planeet zelf als zijn vele manen draaien in omgekeerde richting + hij draait dan nog eens tegengesteld om zijn eigen as. Zijn as loopt evenwijdig aan de dierenriem ipv er haaks op te staan zoals de andere planeten. Hierdoor wijzen zijn polen recht naar de zon. Duidelijker kan het niet zijn dat het bij deze planeet draait een eigenzinnige draai te geven aan de dingen, om de dingen helemaal anders aan te pakken.

Omdat uranus geen persoonlijke planeet is maakt hij ons bewust van een collectieve waarheid. Hij laat ons weten of probeert ons terug bewust worden van het feit dat er een kosmische waarheid is die zegt dat elke mens in wezen vrij is. We zijn onstoffelijke wezens en in de geest zijn we altijd 100% vrij. Hou je geest dus vrij, blijf trouw aan je eigen waarheid ipv te provoceren of dingen te proberen te bewijzen. Leef je vrijheid en je toont de ander vanzelf dat het anders kan.

Dus lieve mensen, de vraag is: “zal het je lukken om de brug te slaan tussen deze beide krachtige impulsen?”

De drijvende kracht of motor

Het is jupiter die uranus triggert dus de klemtoon zal liggen op het zoeken naar je geluk. Probeer niks te forceren, probeer niet ongeduldig te zijn doe het vanuit een weten dat je vrij bent om te zijn wie jij bent.

Er liggen prachtige kansen, zowel persoonlijk als op wereldlijk vlak. Wij bepalen zelf hoe moeilijk of hoe gemakkelijk het proces zich zal ontplooien.

Kies voor acceptatie en overgave en laat je leiden door je gevoel van wat je vreugde schenkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in