Spirituele gaven
© Tamara Patrick

Een mens word met de potentie van Spirituele Gaven geboren, als een klein zaadje dat zich wil ontvouwen en wil bloeien.
Er is een Kracht in ons die zich wilt ontvouwen, die wilt groeien. Een Kracht die wilt Leven, met en door jou heen. Groei gaat altijd gepaard met pijn. Donker en Licht zijn onvermijdelijk met elkaar verbonden.

door Tamara Patrick- http://tamarapatrick.com

Wat me vaak is opgevallen is dat er een gedachte leeft dat het ‘hebben’ van Spirituele Gaven moeiteloos uit de lucht komt vallen. Het is waar dat je deze krijgt, maar het is een kunst om dit werkelijk te Ontvangen en te Kanaliseren in jezelf en in je leven.

Verbinding

Van kinds af aan heb ik een diepe Verbinding ervaren met het Leven, en besef ik nu dat ik van nature de Energieën van Thuis kanaliseerde. Dit word ook wel ‘Hooggevoelig’, ‘Intuitief’ of ‘Paranormaal Begaafd’ genoemd.
Dit kanaliseren of channelen begon al als baby. Zo lag ik als baby met m’n handjes gevouwen in biddende houding, precies in dezelfde houding waarin mijn oma lag toen ze (2 jaar voordat ik werd geboren) overleed. Het was een boodschap van mijn oma aan mijn moeder, om haar te laten weten dat ze er nog steeds was.
Ook merkte ik dat ik makkelijk contact kon leggen met m’n overleden familieleden. Zo heb ik als kind een keer aan mijn overleden oom gevraagd of hij in m’n vader’s dromen kon verschijnen om hem te steunen, waarop m’n vader 2 weken later verbaasd vertelde dat hij een mooie droom over hem had gekregen.
Dit voelde allemaal heel natuurlijk voor mij, ik dacht er verder niet zo over na of dit nu normaal was of niet. Het enige wat ik deed was m’n gevoel volgen, er was namelijk een Diep Verlangen om dit te leren kennen, te ontdekken. Zo las ik als kind boeken over het paranormale, over geesten, over bijna-dood ervaringen, onderwerpen die best ‘zwaar’ lijken voor een kind maar die vanuit een Diep Verlangen in mij kwamen om het Leven te leren kennen.

In je Kracht staan

Naarmate ik ouder werd voelde ik steeds meer een scherp contrast tussen mijn eigen wereldje waarin ik de Verbinding voelde, en mijn omgeving waarin ik deze Verbinding totaal niet terug zag.
Ik ervaarde mijn omgeving op school en met vrienden vaak als hard, en trok vaak mensen en situaties aan die mij letterlijk en figuurlijk uit mijn Kracht haalden. Dit zorgde ervoor dat ik steeds meer vervreemde van de Verbinding die ik had met ‘Boven’.

Nu zie ik dat deze situaties in mijn leven kwamen, om mij bewust te maken van de Kracht die in mij leeft, en mij bewust te maken van de natuurlijke Verbinding die ik heb. Dit is Groei geweest. Een Groei die gewoon doorgaat en zich elke dag ontvouwt.
Als je je bewust bent van wie je werkelijk bent, ga je als vanzelf in je Kracht staan en kan alles aan Gaven die in jou leven door jou heen stromen.
En dat is wat het Leven doet, het maakt van jou een Krachtig Kanaal, zodat het op een moeiteloze, en toch krachtige wijze, door je heen kan stromen.

4 REACTIES

  1. Lieve Tamara, Bedankt voor dit mooie berichtje!
    Het is fantastische als je in je eigen krachten gaat leven.
    Hoe meer je voor jezelf, de eenheid opkomt, hoe meer krachten er in jezelf getoond worden.
    We dragen allemaal de sleutel tot geluk in onszelf.

    In Lak'ech <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in