De Leeuwenpoort van 8-8-2022 - De Sirius-energie geeft je hoger bewustzijn een upgrade

Er is weer een bijzondere energetische upgrade onderweg; de activatie van de Leeuwenpoort. De Leeuwenpoort opent eind juli, met de terugkeer van Sirius, en het hoogtepunt vindt plaats op 8 augustus. Wat is de Leeuwenpoort en hoe maak je optimaal gebruik van de energie?

Sirius is de helderste ster aan de hemel. Omdat zijn lichtkracht nog sterker is dan die van de zon, wordt hij wel de spirituele zon genoemd, maar je kan hem ook zien als het hoger bewustzijn van de aarde.

In het oude Egypte speelde Sirius een belangrijke rol. De blauwwitte ster werd geassocieerd met de godin Isis, maar ook met Osiris, Anubis en Sopdet. Piramides zijn in afstemming met de ster gebouwd. Nadat Sirius in de zomer, na een paar maanden van ‘afwezigheid’ achter de zon vandaan kwam, overstroomde de Nijl en dan bracht Isis vruchtbaarheid. Dan begon het Egyptische nieuwe jaar. Maar er zijn meer volken die een diepe verbinding hebben met Sirius, zoals de Afrikaanse Dogon. In de verhalen van hun voorouders wordt verteld dat ze afstammen van Sirius en ze hadden al specifieke astronomische kennis vóór die wetenschappelijk was vastgesteld.

Energetisch heeft de ster invloed op de aarde. Iedere zomer, als Sirius weer zichtbaar wordt aan de hemel, vindt er een uitlijning plaats met de aarde, de zon en de sterren in de gordel van Orion. Daardoor vormt zich een energetische portal: de Leeuwenpoort. De naam verwijst naar de Leeuw, het teken waar de zon in deze periode in staat. Via de poort wordt nieuwe lichtinformatie en inspiratie toegevoegd aan onze planeet. Individueel krijg je een inwijding in of activatie van je hart, kracht en goddelijke potentieel (allemaal kenmerken van Leeuw).De Leeuwenpoort van 8-8-2022 - De Sirius-energie geeft je hoger bewustzijn een upgrade

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Hoe werkt het?

Het licht van Sirius geeft je lichtlichaam een upgrade in de spirituele frequenties. Energie van een hogere bewustzijnsorde (en dus met een grotere intensiteit) begint door je veld en je fysieke lichaam te stromen. Daardoor word je enerzijds dieper geopend naar je kosmische essentie en anderzijds wordt de oude energie van wie je was losgetrild en opgeschoond. Je kan het ‘transfiguratie’ noemen. Transfigureren betekent: ‘van gedaante veranderen’, of ‘tot iets hogers omvormen’. Je spirituele licht kan dieper doordringen en verankeren in je materie.

Wat kan je verwachten?

Toen ik me begon af te stemmen op de Leeuwenpoort was het eerste beeld dat naar voren kwam de Vitruviusman van Leonardo da Vinci: de man met vier armen (een ster) in een cirkel en een vierkant. Als je je er even in verdiept, dan zie je dat die tekening neerkomt op de belichaming van het universum.

Tijdens de Leeuwenpoort kan je je bewust worden van deze multidimensionaliteit en je oneindige mogelijkheden. Waarom? De portal is niet alleen het gevolg van een kosmische uitlijning; de datum 8/8 (wanneer de Leeuwenpoortenergie op zijn hoogtepunt is), heeft ook numerologische kracht. Het getal acht staat voor oneindigheid, kracht en overvloed en is de brug tussen materiële en spirituele dimensies. De Egyptenaren geven wat dat betreft een prachtig voorbeeld. Zij waren in staat om het goddelijke te manifesteren op aarde. Kijk maar naar de piramides die we met onze hedendaagse technologie nooit zouden kunnen bouwen.

Op 8 augustus wordt de bandbreedte waarbinnen je jezelf kan ervaren als het ware opgerekt: de identificatie met je persoonlijkheid neemt af en je ervaring van het licht en de liefde die je bent ín dit lichaam en deze wereld neemt toe. De activatie stelt je in staat om je eigen lichtkracht beter te voelen, je innerlijke kompas meer te vertrouwen, je focus te richten op de liefde en haar in te zetten voor jezelf en anderen.

Hoe maak je gebruik van de energie?

Natuurlijk opent de Leeuwenpoort sowieso en stroomt de informatie ook door je heen als je niets doet. Maar als je je hart wil activeren, je licht tot uitdrukking wil brengen, en je manifestatie bewuster richting wil kunnen geven, ga dan in aanloop naar 8 augustus regelmatig even zitten en focus op je hart. Zorg dat je goed geaard bent en stem je dan af op de portaalenergie, die zacht is en krachtig. Zet je intentie: dat je de energie ontvangt die hoort bij jou. De intentie is belangrijk, want er komt zo’n enorme hoeveelheid lichtinformatie naar de aarde, dat het ook teveel kan zijn. Je hoeft het niet allemaal op te nemen; niet alle frequenties passen bij jou en jouw missie.

Go easy

Je fysiek/emotioneel/mentale lichaam (wie jij ‘hier’ bent) is die hoge lichtfrequentie niet per se gewend. Fysieke energie is veel trager dan spirituele. Je lijf heeft dan ook de tijd nodig om de bewustzijnsupgrade van de Leeuwenpoort te verwerken en de hoogfrequente energie om te zetten naar bruikbare kracht. Dat kan gepaard gaan met symptomen als slecht slapen, vermoeidheid, duizeligheid, gebrek aan focus, sterk wisselende emoties, hoofdpijn of andere fysieke klachten. Het voelt gewoon niet altijd prettig als oude patronen en gestagneerde energie uit je systeem worden gewerkt; je oude evenwicht wordt erdoor verstoord.De Leeuwenpoort van 8-8-2022 - De Sirius-energie geeft je hoger bewustzijn een upgrade

Dus neem alle tijd die je nodig hebt. Ontspan, geef jezelf rust: je hebt een heel jaar, tot de volgende Lion’s Gate, om de multidimensionale informatie in je ‘gewone’ bewustzijn op te nemen. Als je merkt dat je jezelf anders begint te voelen en ervaren, en anders handelt of communiceert dan voorheen, weet je dat je bewustzijn is geshift.

Doe je mee aan de Leeuwenpoort Downloads?

De Leeuwenpoort Downloads helpen je om deze bijzondere energie op te halen en te integreren. In drie begeleide meditaties beweeg je stap voor stap door de Leeuwenpoort.

  • In de eerste meditatie die je direct ontvangt en bij voorkeur vóór 8-8 om 20uur doet,  begin je met afstemmen en jezelf rustig te openen, zodat je koers kan gaan zetten op de informatie die bij jou hoort.
  • Op 8 augustus open je de Leeuwenpoort en je multidimensionale bewustzijn en haal je alle herinneringen op aan wie je al bent, met behulp van de Sirius-energie.
  • Op 12 augustus, tijdens de volle maan, richt je je op loslaten van oude energie en verankeren van alle frequenties die je hebt opgehaald in je fysieke lichaam, zodat je jouw energetisch potentieel vorm kan geven in de wereld.

De meditaties zijn te volgen in afstemming met de groep (steeds om 20 uur ’s avonds); het groepsveld is een ‘amplifier’ die je ervaring verdiept. Maar je kan ze ook doen waar en wanneer het jou uitkomt; het veld wordt sowieso neergezet.

Ga hier naartoe voor meer informatie en aanmeldenhttps://bit.ly/leeuwenpoort88

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in