We verlangen zo naar die Nieuwe Aarde die ons beloofd is. We horen er al zo lang over. 2012 was de magische datum waarop alles anders zou worden, zo werd ons verteld via de vele gechannelde berichten van leraren, aartsengelen en Meesters uit andere dimensies en de oude voorspellende geschriften van de Maya’s. Maar alles ging door zoals het altijd was en nu, tien jaar later, lijkt het alsof die Nieuwe Aarde alleen maar verder weg is dan ooit. De polarisatie tussen groepen mensen is door de coronamaatregelen enorm toegenomen. Mensen zijn angstiger geworden, meer op zichzelf gericht en verdeelder dan ooit tevoren en er is een oorlog gaande, niet ver bij ons vandaan.

Waar blijft de transformatie, die teweeg zou worden gebracht door de verhoging van de energie van de aarde en die voor een periode van vrede en liefdevolle omgang met elkaar zou zorgen? Een periode waarin we de aarde zouden koesteren en niet meer uitbuiten, we geleerd zouden hebben van virusuitbraken en oorlogen dat we alles anders moeten doen. Dat de manier waarop we nu leven onhoudbaar is en wel móét veranderen als we überhaupt willen overleven.

Veel spirituele leiders beloven ons: het komt uiteindelijk allemaal goed, dat is zeker. Maar wanneer dat zal zijn, daarover verschillen de meningen nogal. We worden ongeduldig en verlangen zo enorm naar een ander soort maatschappij, een die ongeveer het tegenovergestelde is van die waarin we nu zitten, waar eigenbelang, onrechtvaardigheid en materialisme hoogtij vieren en de naakte strijd om het bestaan voor velen hun dagelijkse realiteit is.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Alles wordt aan het licht gebracht

Ja, ik weet dat de heftige dingen die we meemaken bedoeld zijn om ons massaal te laten ontwaken. De steeds grotere instroom van licht uit de kosmos brengt letterlijk alles aan het licht, het wordt zichtbaar voor iedereen die wil kijken. Mijn gidsen vertellen het me regelmatig (zie artikel Wat mijn gidsen over de corona crisis te vertellen hebben). Ik geloof echt dat ze gelijk hebben. En, inderdaad, als we beter kijken, onder het oppervlak van de dagelijkse berichtgeving in de media, zien we een steeds grotere groep mensen die snakken naar verandering en zelf actief meewerken om die vorm te geven. Ze proberen bewuster te leven en de idealen van de Nieuwe Aarde in hun eigen leven toe te passen en vorm te geven.

aarde

Die groep groeit en heeft steeds meer invloed. Nieuwe denkbeelden vinden onder andere dankzij sociale media, al snel hun weg naar een veel grotere groep die gevoelig is voor die invloed. De normen over wat oké is en wat niet veranderen in hoog tempo. Zowel de opvattingen over grensoverschrijdend gedrag, de rol van vrouwen, genderkwesties, het klimaat, het milieu en alles wat daar mee samenhangt, de ongelijkheid en onrechtvaardigheid die grote groepen mensen treft. Het denken erover verandert in snel tempo. En dat gaat altijd vooraf aan het creëren van een nieuwe werkelijkheid, want we creëren die zelf door onze gedachten en daden. De dagelijkse realiteit waarin we nu nog steeds leven, weerspiegelt dat nog niet in concrete vorm, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

Laatst kreeg ik een droom, nadat ik met een goede vriend over dit onderwerp sprak. Ik had een vrij somber gevoel over de transitie die gaande is en vroeg me af of alle positieve geluiden hierover uit spirituele hoek wel klopten. De droom bleek het antwoord te zijn op die vraag.

De transformatie van C&A

Ik loop C&A binnen en kijk niet goed om me heen. Ik zie een kledingstuk dat ik wil passen en merk dan pas dat de winkel helemaal verbouwd en vernieuwd is. Ik word tegengehouden door het personeel omdat ik moet wachten op de officiële, feestelijke opening, die elk ogenblik kan plaatsvinden.

De ruimte is heel groot en rond en er staan zeker twaalf verkoopsters in een cirkel opgesteld tegen de wanden. Ze zijn in blijde verwachting van de komende opening. Ze zijn opgewonden, het wordt allemaal prachtig! Er wordt door de vrouwen gesproken over recycling, nieuwe technieken en andere dingen die goed voor het milieu zijn. De zorgen over klimaat en milieu lijken te hebben geleid tot een totaal andere, holistische benadering van het concept kledingwinkel. Ik kan door de vloer heen kijken en zie dat de ruimte is gebouwd op het skelet van een oud houten schip dat als een soort fundering werkt. Het ligt net onder water.

Wat ik opmaak uit de droom is dat de omwenteling aanstaande is. Dat in de nieuwe maatschappij echt alles anders zal zijn en het vrouwelijke principe zal overheersen. Rond in plaats van rechthoekig staat daar symbool voor, even als de verkoopsters die echt geloven in deze nieuwe benadering en het gedachtegoed enthousiast promoten.

Het schip dat onder water ligt en waar de winkel op gebouwd is, staat voor de oude wereld die gewoon gebruikt wordt als fundament om de nieuwe op te bouwen. Het doet me denken aan het verzonken continent Atlantis, de hoogontwikkelde beschaving die lang geleden onder water verdween. Velen van ons hebben onbewust herinneringen aan die tijd, waarin we ook op aarde waren. We kunnen nu hopelijk gebruik maken van onze ervaringen van toen en het ditmaal beter laten aflopen…

geduld

De droom laat zien dat we nog even geduld moeten hebben, maar het komt er echt aan!

Een nieuwe wereld met andere prioriteiten. Zelfs een gewone doorsnee winkel als C&A zal radicaal veranderen. Ik moet meer oog hebben voor wat er nu al aan het veranderen is en daar hoop uit putten.

Het tijdsaspect is relatief

Het tijdsaspect is overigens wel ingewikkeld omdat er in de wereld waar ook de droom toe behoort, andere wetten gelden dan in de aardse werkelijkheid. Dat iets staat te gebeuren zegt niet dat het echt op heel korte termijn zal zijn. Dat doet me denken aan het eerste contact met mijn gids in 1994 waarbij me onder andere verteld werd dat ik boeken zou gaan schrijven. Toen ik vroeg wanneer dat dan zou zijn, kreeg ik als antwoord: binnenkort. Ik schrok daar toen van, want ik was er helemaal niet op voorbereid en had geen idee waarover ik zou moeten schrijven. Gelukkig duurde het nog tien jaar voor ik echt de ‘opdracht’ kreeg om te beginnen met het eerste boek (Vederlicht – leven en werken met spirituele gidsen) Dus binnenkort is een rekbaar begrip. We zullen waarschijnlijk toch nog wel even geduld moeten hebben…..

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

  1. Het staat gelukkig nu om de hoek, voor mensen die meer willen weten over de nieuwe aarde, zoek Dolores Cannon eens op, deze Amerikaanse vrouw heeft Quantumhypnose uitgevonden en heeft daardoor zeer interessante boeken geschreven die allen met deze tijd te maken hebben.
    Ook zijn haar video’s op YouTube te vinden een ware openbaring

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in