Autistische Kinderen

Aartsengel Michael door Celia Fenn

Als Engelbewaarder van de Nieuwe Kinderen, biedt Aartsengel Michael zijn boodschap aan degenen die de Nieuwe Kinderen opvoeden.

Er zijn velen onder jullie dappere en moedige wezens, die Indigo en Kristal kinderen samen opvoeden, of enkel Kristallijnen. En zo velen onder jullie zijn bezorgd over hoe jullie deze kinderen opvoeden en of je het “goed” doet voor ze. Ja, ze zijn anders. Ze zijn sterker, krachtiger en dikwijls veel energieker dan andere kinderen. Velen onder jullie die beide, Indigo’s en Kristal kinderen hebben worstelen met de verschillen tussen hen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Maar weet, dat Kristal Kinderen een familie zullen uitzoeken waar er Indigo ouders of broers en zussen zijn, want op het energetisch niveau vertrouwen de Kristal kinderen op de sterke krijger energie van de Indigo’s. De Indigo’s “houden” de energie vast voor de Kristallijnen.

Hoe dan ook, beide soorten kinderen zijn “hard werk” voor ouders. Als ouder zullen jullie uitgedaagd worden je eigen persoonlijke groei te versnellen door de hogere frequentie aanwezigheid van jullie kind. Ook zullen jullie opvoedingsvaardigheden op elke manier in vraag gesteld worden, en dit is inderdaad een deel van de “missie” van jullie Indigo’s en Kristallijnen. Om jullie te leren hoe op liefdevolle, wijze en meelevende manieren op te voeden.

Hoe moeilijk is dit dikwijls voor jullie. Weinigen onder jullie werden zo opgevoed. Niet omdat jullie ouders niet liefdevol waren, maar omdat ze niet beter wisten. Ze maakten gebruik van oudermodellen gebaseerd op angst en gelijkvormigheid. Jullie kinderen komen om jullie te laten zien hoe deze patronen opzij te zetten en nieuwe te creëren.

Maar, om dit te doen moeten jullie binnen in jezelf groeien. Hoe uitputtend dit kan zijn, oude en nieuwe patronen en je eigen snelle groei hanteren, terwijl je nog steeds intelligente en hoog energetische kinderen opvoedt.

We willen dat jullie begrijpen dat een ieder van jullie die deze rol als pionier aangenomen heeft, nieuwe paden creëert, en terwijl dit moeilijk is, doet een ieder van jullie het goed. Samen creëren jullie een Nieuw Opvoedingsmodel zodat de Nieuw Aarde Kinderen met liefde en respect opgevoed zullen worden.

Weet gewoon dat op hogere niveaus, jullie en je kinderen verbonden zijn in een liefdevolle relatie waar jullie beiden dit nieuwe Collectieve Archetype* leren en creëren. (*origineel model)

Dus, weet als ouders dat jullie werk van levensbelang is voor de toekomst van de planeet. Elke dag helpen jullie de Nieuwe Aarde te creëren. Dus, leef in vrede met jullie inspanningen en weet dat je kinderen waarderen wat jullie doen, gezien zij jullie en je werk waarderen. De toekomstige generaties van Kristal personen zullen jullie eren als de wijze ouderen die de Nieuwe Aarde Archetypes creëerden voor anderen die hen navolgen.

Over Autistische Kinderen….

Autistische kinderen zijn de echte “sterrenkinderen”.

autisme

Zij zijn hoger dimensionele wezens die ervoor gekozen hebben toe te laten dat het grootste deel van hun energie in de hogere niveaus verblijft. Door dit te doen verrichten zij een waardevolle “dienst” voor de planeet. Zij houden de energetische portalen in de hogere frequenties vast, iets waartoe jullie zelf tot dusver niet in staat waren gezien jullie het grootste deel van je energie in de lagere niveaus en frequenties vast hielden. Daarom komen er op dit moment zoveel autistische kinderen naar de planeet. Ze zijn een belangrijk deel van de ascensie van de planeet naar de hogere frequenties. Hun werk is erg waardevol. Zij zijn waardevol.

Deze zogenaamde “autistische” kinderen hebben ervoor gekozen om de energie in de 6de dimensie en hoger, vast te houden. Dit maakt het hen tamelijk “ongemakkelijk” in de lagere frequenties. Hun zielsfrequentie is zo hoog dat ze ermee worstelen om op hun gemak te zijn in jullie realiteit. Ze kunnen niet zoals jullie zijn, en jullie staan hen niet toe om ze te laten zijn wie ze zijn.

Vele autistische sterrenkinderen worstelen met de etiketten die jullie op ze plakken. Jullie noemen ze “functiegestoord” en “leer onbekwaam” en zien de geschenken niet die ze jullie aanbieden. Het is jullie voorrecht om deze wezens die de deuren naar de sterren openhouden, te ondersteunen opdat jullie naar binnen zouden kunnen gaan.

We vragen jullie te zien hoe liefdevol en mooi ze zijn. En hoe ze jullie in hun “vreemdheid” tonen dat mensen multi-dimensioneel kunnen zijn, en dat grotendeels in de hogere dimensies leven een heel andere ervaring creëert dan grotendeels in de lagere frequenties leven.

Deze kinderen zijn een heilig geschenk van de sterren. Het is jullie geschenk om ze te steunen en lief te hebben. Koester ze en zie ze voor wat ze werkelijk zijn. Een herinnering dat de Kosmos uitgestrekter, grootser en vreemder is dan jullie met je beperkte en geconditioneerde geloofssystemen in de lagere frequenties kunnen waarnemen.

Wanneer jullie naar hogere frequenties ascenderen zullen jullie deze kinderen “ontmoeten” en leren hen te eren als hoger dimensionele sterrenreizigers. En, wanneer jullie hen begrijpen zullen jullie meer zoals zij worden, in plaats van te verlangen dat zij meer zoals jullie worden! Maar dit is een mysterie en een les die jullie de komende jaren onthuld zal worden wanneer jullie je harten openen voor deze kinderen die gekomen zijn om jullie leraren te zijn op het pad naar de sterren!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

6 REACTIES

 1. Een vraagje ik lees iers ver een contract met 2 zielen. Kun je daar bewsust van zijn zoja ik denk namelijk dat zoiets bij mij is gebeurd alleen zou ik de rede ervan me niet kunnen voorstellen.

  heb toen ik klein was jaar of 4 namelijk een droom gehad waarin me heel bewust iets gevraagd werd omtrend dit bovenstaande. maar de meeste verklaren me voor gek als ik hierover praat

  greetsz

 2. Ha DD,
  Even een vraagje om te kunnen volgen. In mijn beeld is DNA nog steeds iets lichamelijks (pa en ma). Hoe kan dan enerzijds het lichtwezen het lichaam bewonen en anderzijds het beschadigde DNA herstellen? En hoe kan dat andere wezen met beschadigd DNA rondlopen voordat hij geboren was.
  Ik heb al vaker iets niet gesnapt als men het over DNA heeft. Maar misschien kun jij me wat verder helpen?

  groet,
  Aika

  • Ha Aika,

   Ik kan je niet zelf alle antwoorden geven (omdat ik het in grote lijnen wel begrijp, maar niet alles uit m’n hoofd weet), maar in 2009 is een heel duidelijk artikel over DNA activering gepubliceerd in Frontier Magazine. Je kunt het hier lezen:

   http://www.krystalspiral.com/Netherlands/Articles/DNAactivering.pdf

   Misschien maakt dat het wat duidelijker voor je. In de video van Mary Rodwell werd ook over veranderd DNA gesproken. Dat herkende ik meteen.

   Hoewel ik niet al het andere zomaar wil afdoen als “larie”, en zeker niet de KS wil ‘prediken’ als enige waarheid, kan ik er persoonlijk niet omheen dat het voor mij op de een of andere manier voelt als ein-de-lijk thuiskomen. Terwijl ik, anders dan jij, geen flauw benul heb waar ik vandaan kom. Het is niet mijn bedoeling anderen de les te lezen. En dat is ook wat me tegenstaat in bovenstaand artikel; Aartsengel Michael doet dat in zekere mate wel degelijk.

   • @DD777,
    Bedankt voor dat heldere artikel. Helemaal afgezien van de inhoud, vind ik het in ieder geval prettig dat ze duidelijk uitleggen waar ze het over hebben!

 3. Hier wil ik toch even op reageren. Met name op het gedeelte over autistische kinderen heb ik kritiek, welke ik baseer op wat ik de afgelopen jaren heb meegekregen (geleerd) uit de Keylontic Science (KS) en de Freedom Teachings (FT)*.

  Indigo verwijst naar de kleur van de zesde dimensie, het zesde bewustzijnsniveau, verbonden met de zesde chakra (het derde oog). De huidige mens heeft een bewustzijn dat zich beperkt tot de materiële dimensies 1 t/m 3 (kleuren: rood, oranje en geel). Een Indigo echter, krijgt tijdens zijn incarnatie ook toegang tot het astrale vlak, ook wel ‘droomtijd’: dimensies 4t/m 6 (resp. groen, lichtblauw en blauwpaars/indigo). Er zijn overigens niet alleen Indigo kinderen, maar ook volwassenen, dat weten wij inmiddels allemaal.

  Volgens de FT zijn er in de afgelopen eeuw steeds meer Indigo geïncarneerd, als deel van een heilige missie. Hun algemene doel is het helpen herstellen van verbroken bronverbindingen – veelal middels bio-spirituele evolutie van het bewustzijn. Dit houdt in dat het bewustzijn ‘zijn’ lichamen -inclusief het fysieke- betrekt bij zijn evolutieproces.

  Terwijl de Indigo typen 1 en 2 deel uitmaken van planetaire en algemene missies, heeft de Indigo van type 3 een speciaal contract: twee zielen/spirits ‘bewonen’ het lichaam van een Indigo-3. Deze dubbele bewoning zou volgens afspraak tot stand zijn gekomen.

  De ziel die het lichaam gaat besturen is een verder geëvolueerd wezen, het Lichtbewustzijn of lichtwezen. Een wezen uit het gevallen systeem (Nephilim of Anunnaki-ziel) wat zich heeft bekeerd (lees: terugkeer wil kunnen krijgen naar de Bron), neemt plaats ‘op de achterbank’ en zal veel bijleren door te observeren en zich te baden in de hogere trilling van zijn gastheer/leermeester. Zo kan het beschadigde DNA van dit duistere bewustzijn zich langzaam herstellen. Herstel van DNA wordt gezien als belangrijke voorwaarde voor verdere evolutie.

  De heersende Gevallen Engelengroeperingen (de Illuminati), zien dit als hoogverraad, accepteren het niet en zijn in de aanval gegaan. Ze deden dit ten eerste door valse informatie te verspreiden over Indigo- en Nieuwetijdskinderen, die bijzondere nieuwe energie voor een nieuwe wereld naar deze aarde zouden komen brengen. Die campagne is erg succesvol geweest.
  Zo zijn binnen het reguliere medische circuit ernstig misleidende ADHD- en ADD-campagnes gevoerd. Volgens de FT zijn er wat problemen die zich voordoen bij de activatie van de zesde DNA-string (waarbij het bewustzijn van de Indigo toegang krijgt tot de zesde dimensie). De medische wereld heeft daar een rij symptomen van gemaakt die sinds deze campagne kan worden bestempeld als “ziekte”; zodoende kunnen er nu “medicijnen” worden voorgeschreven, voornamelijk Ritalin. De ADHD/ADD-trein sjokt rustig voort in de medische wereld, de psychiatrie en het onderwijs.

  Ritalin echter, blokkeert juist het proces van bewustzijnsuitbreiding, waardoor het Nephilim-deel van dit Indigo-3 contract zich kan gaan uitleven. Veel Indigo-3 zijn daardoor in de problemen gekomen. De Nephilim-ziel neemt namelijk soms het roer van lichaam en persoonlijkheid over, waardoor het hele biologische energiesysteem ‘doordraait’. De chemie van de hersenen en de hormoonproductie raken volledig uit balans. Bovendien onstaat er een gevecht tussen de twee zielen. Daardoor kunnen tijdelijke of zelfs chronische mentale en emotionele stoornissen ontstaan. Denk aan klinische schizofrenie of het meervoudig persoonlijkheidssyndroom (MPS). Het lichaam wordt afwisselend door Gevallen (Nephilim/Anunnaki) en Lichtbewustzijn bestuurd.

  99% (!) van de autistische kinderen zouden Indigo-3 kinderen zijn. De Nephilim/Anunnaki-ziel onderdrukt het lichtwezen en bevriest diens vermogen tot communicatie. Het lichaam en de persoonlijkheid ervaren een verlammende angst.

  Citaat:
  “We vragen jullie te zien hoe liefdevol en mooi ze zijn. En hoe ze jullie in hun “vreemdheid” tonen dat mensen multi-dimensioneel kunnen zijn, en dat grotendeels in de hogere dimensies leven een heel andere ervaring creëert dan grotendeels in de lagere frequenties leven.

  Deze kinderen zijn een heilig geschenk van de sterren. Het is jullie geschenk om ze te steunen en lief te hebben. Koester ze en zie ze voor wat ze werkelijk zijn. Een herinnering dat de Kosmos uitgestrekter, grootser en vreemder is dan jullie met je beperkte en geconditioneerde geloofssystemen in de lagere frequenties kunnen waarnemen.”

  Hier ben ik het mee eens voor wat betreft het Lichtwezen in deze kinderen. Maar zeer zeker niet waar het de Annunaki-ziel aangaat.

  * Wanneer je googlet op Keylontic Science en/of Freedom Teachings, kom je geheid ook veel kritiek tegen. Vooral A’Shayana Deane (ik noem haar voor het gemak even “grondlegster” van de KS op aarde ) krijgt op sommige fora de volle laag. Het heeft mij persoonlijk nooit doen twijfelen.
  A’Shayana Deane op haar beurt, heeft niet zo veel op met Aartsengel Michael en gechannelde informatie.

  Het is teveel om de gehele KS hier even uit te leggen. Ik vond het echter wel noodzakelijk hier ook een andere visie te plaatsen.

  IL&L,
  DD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in