nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

door Janine Talty,Nederlandse vertaling door Zita voor www.Nieuwetijdskind.com ©2014

De natuurlijke aantrekkingskracht van de Indigo

We weten dat de “children of de blue ray” (kinderen van de blauwe straal) onderling een natuurlijke aantrekkingskracht op elkaar uitoefenen. Dit is een fysiek fenomeen dat te maken heeft met hun zeer grote en wijde bio-electromagnetisch-fotische (fotisch betekent “van licht” , of “vanuit licht ontstaan”-Gordon) veld dat deze individuen omringt. Een Blue Ray (Indigo) individu heeft een veld dat gemakkelijk te meten is met een roede, beginnend tussen de 2 en 15 meter bij het fysieke lichaam vandaan. Als ze ook maar enigszins in de buurt zijn van anderen van hun soort, voelen ze een onvermijdelijke krachtige resonantie met het andere wezen wanneer hun velden op elkaar in werken. Ze staren in elkaars ogen en herkennen op de één of andere manier de essentie van henzelf die naar ze terugkijkt. Het gevoel van familie, veiligheid en vertrouwen is diepgeworteld en tastbaar. Een kennismakingsperiode is niet nodig. Ze kennen elkaar al duizenden jaren en de gebruikelijke noodzakelijkheden van het sociale ritueel zijn overbodig. Aanvankelijk is hun perceptie van bio-electromagnetische-fotische velden die zich mengen met die van anderen er één van sexuele aantrekkingskracht. Dat gevoel is een sjabloon waar deze sensaties meestal in worden geplaatst omdat deze sensaties voorheen waarschijnlijk slechts zijn ervaren in die contekst. Maar dit is anders. Als degene die dit voelt heterosexueel is, en de andere persoon is van dezelfde sekse, dan kan dit voor verwarring zorgen. Als de andere persoon een Indigo kind mocht zijn, dan kan men het idee hebben pedofiele neigingen te ervaren.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Deze toevallige ontmoetingen, als ze door Indigo volwassenen al onthouden worden voor wat ze werkelijk zijn, zijn zeldzaam. De meesten doen ze af als waren het momenten van sexuele chemie, vooral als deze worden gevoeld voor de andere sekse. .Bovendien, de ogen waar ze in staren zijn onbekend diep, wijs, ongebruikelijk amandelvormig en hebben hun irissen fantastisch unieke en levendige kleuren.. Terwijl hun ogen gevangen zitten in een cosmisch staren kan het ook zijn dat ze merken sensaties te registreren in hun chackrische centra, over hun hele lichaam. Dit kan in eerste instantie als tamelijk schokkend en storend worden ervaren. Het zou echter het eerste energetische ontwaken kunnen zijn dat ze ooit hebben ervaren, aangezien veel van deze volwassenen wellicht voorheen gedacht hebben dat ze een laag libido hadden of seksueel onderpresteerden. Indigos zijn energetische hybrides en verschillend van degenen van de niet-Indigo overtuiging. Hun energetische systemen worden niet op dezelfde manier gestimuleerd als ze niet met hun eigen soort zijn.

De intensiteit van deze niet-seksuele intimiteit die wordt gedeeld door twee Indigos, overstijgt ruimschoots alles wat fysieke sex te bieden heeft.

De meesten hebben slechts te maken gehad met niet-Indigos en voelen zich op de één of andere manier niet capabel om op een volledig “normale” manier te reageren. Beginnend in de kindertijd, kunnen velen niet de aanraking van een niet-Indigo wezen verdragen. De bio-resonante synchronisatie van de bio-elektromagnetisch-potische velden is cruciaal voor deze wezens om op een fysiek comfortabele manier de aanraking van een ander mens te ondergaan. Ze hebben echter geen probleem met het liefkozen van dieren die in hun veld komen. De aanraking moet als puur en onvoorwaardelijk gevoeld worden.

Rond de 45 jaar, kunnen de meeste nog niet bewuste “Blue Ray” wezens (Indigos) de keren dat ze dit soort ontmoetingen met andere Indigo wezens hebben gehad op één hand tellen. Het hebben van gelijksoortige vreemde en onbegrepen gevoelens op deze leeftijd is gewoon voor ze en ze hebben geleerd om deze gevoelens te negeren. Wanneer de volwassen Indigo steeds meer begint te begrijpen van wie en wat hij is, en zich in een relatie met een niet-Indigo bevindt, zal deze relatie meestal onder zware druk komen te staan, aangezien de Indigo-partner zich aangetrokken voelt tot andere mensen en informatie die hem verder zullen helpen met het ontwakingsproces. De intensiteit van deze niet-seksuele intimiteit die wordt gedeeld door twee Indigos, overstijgt ruimschoots alles wat fysieke sex te bieden heeft. Dit is moeilijk uit te leggen aan – en te verdedigen tegenover een niet-Indigo die deze ongebruikelijk aantrekkingskracht die zijn partner zou kunnen ervaren met iemand anders wel kan waarnemen maar niet kan interpreteren.

Als twee Indigos het geluk hebben elkaar te hebben gevonden, zal hun verbintenis als geen ander zijn die ze tot dusver in deze dimensie hebben ervaren. Het is alsof de één de circulatie van de ander aanvult. Hun energetische systemen smelten samen, ze ervaren een constante en consistente telepatische communicatie. Zo gauw ze leren elkaar te vertrouwen en hun wapens, schild en lans waar ze altijd op vertrouwd hebben om deze realiteit mee te overleven, neer te leggen, kunnen ze een niveau van vertrouwen bereiken waar simpele overeekomsten in geloftes veranderen. Dit is waar ze altijd naar gehunkerd hebben. Om eindelijk iemand te vinden die hen met dezelfde mate van eerlijkheid en integriteit, waar ze zelf altijd in hebben volhard en welke ze altijd aan anderen hebben getoond, behandelt. Een gevoel van voor de eerste keer ´thuiskomen´ wordt sterk overgedragen, onder deze vrienden/stellen. Indigo volwassenen komen steeds vaker voor. Degenen die ontwaakt zijn tot hun unieke identiteit zijn echter nog steeds zeldzaam. De wereld is aan het veranderen voor onze ogen en de steeds maar sterker wordende vibratie die dit proces vooruit stuwt voedt het ontwakingsproces. Bestudeer de Indigo eigenschappen en karakteristieken die meer algemeen toegekend worden aan de kinderen. Spiegel jezelf en andere volwassenen die je eventueel al verdenkt. Wanneer je eenmaal vertrouwder en bekender raakt met mensen van deze overtuiging, zul je in staat zijn ze onmiddelijk te herkennen, zelfs als zij zelf geen idee hebben waar je het over hebt. Laat ze de lijst van Indigo-eigenschappen en karaktertrekken en enquêtes zien, leer hun bio-magnetisch-photisch veld met roedes te meten en neem ze mee naar plekken als ley lijnen en vortexen waar hun energetische systemen tot leven kunnen komen en verifiëer je vermoedens terwijl je ze als vanzelfsprekend goedkeurt. We moeten alle zeilen bijzetten voor wat er in het verschiet ligt. Het is tijd om de overvloeden te wekken die nu nog in sluimertoestand verkeren.

© www.Nieuwetijdskind.com ©2014

 

9 REACTIES

 1. Zouden we geen ontmoetingen kunnen creëren opdat men elkaar kan ontmoeten , ervaren en zichzelf daardoor ervaren mag op mijn plek , die ik al voor de “nieuwe tijd heb gemaakt. Hoop dat iemand dat ook boeiend vind en mee wil werken .Heb het allen goed. Lieve groet Anna

 2. Ik heb persoonlijk het gevoel dat de inhoud – gezien de huidige evolutionaire bewustzijnsontwikkeling op aarde – enigszins achterhaald is. Ik herken mezelf (weet dit intuïtief zeker) het meest binnen het kristalbewustzijn.

  Sinds de ‘overgang’ vanaf 2012 merk ik sterk dat er meer overlappingen hierin komen. Dit binnen de indigo, kristal, blauwe straal, regenboog-identiteit/bewustzijn onderling. De frequentie op aarde wordt steeds hoger – dit resulteert naar meer eenheidsbewustzijn. Zo ook een organische ‘eenheidsversmelting’ tussen de zogenoemde golven van geïncarneerde bewustzijns-identiteiten sinds de jaren 60/70.

  Ik merk intens nu een aantrekkingskracht en herkenning, zoals beschreven in dit artikel, tussen alle bewustzijns-idenditeiten onderling. Het aspect indigo, kristal, regenboog etc, lijkt steeds minder relevant te zijn in het herkennen en uitvoeren/uitdragen van ons Licht. Spoedig zullen ook deze etiketten verleden tijd zijn…

  • @Rinze,
   Ik heb jaren lang veel meegemaakt hoe het is om me opeens te voelen als een doorgeefluik. Nooit begreep ik waarom dat gebeurde als ik met mijn gedachte ging spelen door te graven naar antwoorden, verbindingen leggen, terug herleiden, inzien, overzien, voelen en uitdragen. Dat begon toen ik er zelf achter was gekomen dat uiteindelijk het antwoord op alles ‘onvoorwaardelijke liefde’ is, en dat dat te vinden is in het moment zelf… ten goede aan het volgende moment. Tijdens een “ervaring” voelde ik altijd een omslagpunt naar het daadwerkelijk voelen van het moment waar ik me dan in begaf, als onvoorwaardelijke liefde voor alles wat er is. Mijn linker en rechter hersenhelft voelde ik activeren als een motor waarvan de sleutel werd omgedraaid, en die energie stroomde weer uit mijn ogen alsof ik straalde. Ontvanger en zenden. Meestal keek ik dan toevallig iemand in de ogen aan (bijna altijd onbekenden), en daar schrok diegene vaak ook van… of eventjes flabbergasted van wat er gebeurde. Zelf vond ik het ook vaak vervelend want ook ik begreep nóg niet waarom dat gebeurde ook al voelde het heel erg fijn. Überhaupt dat zoiets spiritueel zou zijn kwam toen niet in mijn gedachte op, want voor mij was het bijna niet anders dan gewoon. Ook een paar keer vanuit mijn borstkast in verbinding via borstkast van ander persoon, maar dat was dan iemand waar ik gelijk een bijzondere klik mee had. En één keertje vanuit mijn voorhoofd naar voorhoofd van ander, maar dan nu bij een vriend van mij die het zelf ook heeft gevoelt. En ik kon het zelf ook voor het eerst zien… als een wervelwind in een vorm van een wormhole. Maar dat is verder allemaal even te veel info voor nu.
   Het moment dat alles op zijn plek viel waarom dit allemaal gebeurde, die dingen begreep die ik begreep, en waarom ik?! was op mijn 27ste ongeveer.. Ik ben nu 34, en nog nooit een spirituele cursus, opleiding, workshop of wat dan ook gevolgd. Behalve 1 of 2 dingen zoals de Mer-Ka-Ba heeft het nooit echt mijn aandacht getrokken. Maar toch wil ik ook wel weer heel graag ergens het gevoel hebben thuis te zijn, daar waar ik leerling om kan zetten naar meesterschap. (Ik zie mezelf absoluut niet als meerdere!! ..wil graag dienen..) Alles komt wanneer het nodig is, toch heb ik de laatste tijd het gevoel een beetje stil te staan. Ook al is dat niet zo… Ik kan gewoon mijn ei nog niet echt kwijt.
   Maar wie zoekt, zal vinden.. 🙂
   Heel veel liefde toegewenst!
   Martin.

   • @Martin, Waar het op neer komt is dat het mij mooi lijkt iets te hebben waar de drempel lager ligt voor mensen om elkaar te ontmoeten en af te spreken.. Praten met elkaar, verbindingen leggen tussen mensen.. Thema’s aansnijden. Bijv. een ontspanningsruimte, spiritueel honk, broeiplaats of meetingpoint voor gelijkgestemden waar de deur gewoon voor je open staat om in en uit te lopen. Jongeren die daar elkaar kunnen ontmoeten etc.

   • Ongelofelijk herkenbaar verhaal Martin. Ik heb exact hetzelfde doorgemaakt en ben er nog steeds niet uit wat er nou aan de hand is. Ben nu 36 en alles verandert momenteel. Alles.

 3. Ik heb het idee dat er twee verschillenden door elkaar gehaald worden. Van mijzelf weet ik dat ik een blue ray ben, en totaal geen indigo! Alhoewel donkerblauw/donkerpaars wel mijn lievelingskleur is. Ik heb 1 keer mee ge maakt dat ik iemand tegen kwam en ik had gelijk een connectie. Werd een mooie vriendschap! 🙂
  Ik ben wel jong voor een Blue ray, nog maar 29 en bewust. Al denk ik dat veel gaven zich nog moeten openbaren. De tijd zal het leren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in