nieuwetijdskind.com-hoogte

door Jennifer Hoffman

Elke situatie in je leven waar er van je gevraagd wordt om je angsten, twijfels, frustraties, onzekerheden en andere aspecten van jezelf die tussen jou en je goddelijkheid staan onder ogen te zien, is een oproep van je hoogste zelf. Je hebt via je zielscontract omstandigheden gecreëerd om je hoogste zelf te vinden en je er opnieuw mee te verbinden, je grootste doel en verlangen naar liefde. Terwijl ze kunnen blootleggen wat je als de zwakste en meest fragiele aspecten van je wezen zou beschouwen, is dit niet hun doel. De plaatsen waar je verlamd wordt door angst, niet in staat bent om twijfel te overwinnen of tot het uiterst van je tolerantie gefrustreerd wordt, zijn geschenken van healing en transformatie.

Je wordt gevraagd om je hoogste zelf te zijn, hetgeen de meest evenwichtige uitdrukking van spirit, geest en hart is, wanneer het tijd is voor transformatie. Jijzelf hebt de oproep naar het Universum uitgestuurd, vragend om hulp in dit proces en het komt in de vorm van mensen en situaties om je te helpen je angsten onder ogen te zien, het verleden los te laten en een nieuwe werkelijkheid te creëren. Soms wordt je beweging tot stoppen gebracht en is het je uitdaging om te kiezen tussen duwen en vechten of stoppen en overwegen wat je hieruit kunt leren. In de stilte verblijven, je geest tot rust brengen en naar leiding luisteren zijn een deel van de lessen in geduld en vertrouwen, en het is daar waar je je zult verbinden met je hoogste zelf en de antwoorden vindt die je zoekt.

Vertrouw je erop dat het Universum je oproep voor transformatie beantwoordt door je te helpen datgene te vinden en los te laten wat je blokkeert om je hoogste zelf te zijn? Je vraag om hulp wordt altijd gehoord en beantwoord, maar het Universum bekrachtigt je om je eigen oplossingen te vinden. Je kunt ervoor kiezen om eender welke situatie als een wonder van transformatie of als straf te zien waar je kunt kiezen om de Schepper de schuld te geven of je eraan te herinneren dat je de mede-schepper van je werkelijkheid bent. Je bent je hoogste zelf wanneer je je herinnert dat jij de machtigste persoon in je leven bent.

De oproep om het hoogste zelf te zijn en uit te drukken wordt door iedereen gevoeld. Daarom zijn zo velen verward en angstig, onzeker waar vervolgens heen te gaan of hoe verder te gaan. Vele zielscontracten worden nu beëindigd en elke persoon wordt voorzien van de best mogelijke situaties om dit te doen. Gelegenheden voor bekrachtiging en wederverbinding, om het licht van binnen te vinden zijn voor iedereen beschikbaar. Transformatie gebeurt op elk niveau en het licht bereikt de donkerste hoeken zodat alles onthuld wordt. Dit is een proces dat in goddelijke orde plaatsvindt. Zie elke situatie als een gelegenheid om je hoogste zelf uit te drukken en de werkelijkheid van je dromen zal zich voor je ontvouwen.

door Jennifer Hoffman.
– Vertaling: Ulla Mertens –

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

  1. Oeps! dit is heel herkenbaar en waarheid! Je moet het wel DOEN! als de tijd daar is, je wordt geholpen. Dank je!