Dit is een extra artikel over de huidige processen. Het is de komma achter het artikel van de volle Maan dat ik vorige week met je heb gedeeld. In dit artikel kun je lezen over woede en het oerveld van de Aarde, vuur in je aarding, het hoogste kosmische licht en tegelijkertijd enorme kracht. Over hoe we onze verbinding met de oerkracht verloren en hoe je deze nu weer kunt herstellen.

Ik wil deze keer mijn ervaring en inzichten graag met jou delen van het webinar dat ik organiseerde op maandag 14-10 rondom volle Maan. De energie van de volle Maan was best wel heftig en er is veel woede op dit moment enorm aanwezig in en om ons heen. Ik hoop dat deze informatie je inzicht kan geven in dit proces in jezelf.

Herijken kosmisch licht

Net zoals bij het nieuwe Maan webinar was de energie weer enorm kristallijn, openend, onvoorwaardelijk en super liefdevol. Dit is volgens mij echt de invloed van de Bron instroom die nu verbonden is met de zwarte Maan in Vissen in samenstand met Neptunus (Neptunus staat bij de niet gecorrigeerde zwarte Maan, dit is het stille punt van je diepste Kern/Godsvonk). Deze energie maakt dat de kosmische verbinding, het kosmisch licht, de eenheid, net hoe je het wil noemen, opnieuw wordt geijkt en op een hele zuivere en pure manier kan worden ervaren. En dat is dus ook echt voelbaar in de webinars.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Zachtheid en kracht

Wat nu anders was dan tijdens de nieuwe Maan webinar, was dat er naast de onvoorwaardelijk liefdevolle Bronenergie ook een enorme kracht aanwezig was. De aarding voelde voor veel deelnemers vol, warm en gaf een diepe bedding met vuur en was tegelijkertijd niet zwaar en grof. Deze twee krachten naast elkaar en zo in eenheid met elkaar was echt heel bijzonder om te ervaren. Met zoveel zachtheid, rust en onvoorwaardelijkheid werd ons deze integratie van de energie aangeboden, ieder kwam hierin zijn of haar eigen blokkades tegen en had unieke ervaringen.

Opnieuw vuuraarding

Deze vuurbedding in eenheid met de oerkracht in de Aarde was er ook al in mei en juni (rond Pinksteren) van dit jaar in mijn eigen proces en ook collectief kwam dit toen beschikbaar. Deze oerkracht opende zichin de webinarsals een nieuwe manier van aarding verbonden met het instinct (en de Gal). Deze vuuraarding was toen verbonden met de energie van Mars, dit is onze mannelijke en strijdlustige kant. Rond Pinksteren 2019 stond Mars samen met de zwarte Zon (energie van de Bron) en mochten we deze kracht ontmoeten in zijn optimale vorm van Eenheid en Heelheid en laten ontvouwen in onszelf. En nu de Mars- en de gewonde Ramenergie weer zo intens aanwezig is,zien we deze kracht opnieuw krachtiger actief worden. (Cheiron in Ram in samenstand met de zwarte Maan in Vissen. En Mars oppositie Cheiron in Ram. Priapus in Maagd conjunct Mars in Weegschaal in het 4de huis. En begin deze maand was het Mars in samenstand met het overlevingsmechanisme in Maagd.)

Astrologische verwijzing

Astrologisch gezien is op dit moment de vuuraarding die veel mensen ervaren verbonden met Cheiron die nu in Ram staat en daar voorlopig blijft tot april 2027. Cheiron staat samen met de instroom van de Bron (zwarte Maan) in Vissen. Je kunt hierover meer lezen in mijn artikel over de volle Maan

De processen ná de volle Maan van oktober 2019

Zuivere kracht

Cheiron in Ram vraagt van ons om jezelf op een gezonde manier centraal te zetten en niet meer het kaas van je brood te laten eten. Voor velen is de maat vol en daardoor is er een enorme macht, onmacht en woede. (Saturnus conjunct Diamant ingaand Pluto in Steenbok.) Je kunt de woede naar buiten laten stromen om je ‘gram te halen’, maar daarmee verlies je veel kracht. Wat de energie toont is dat als deze soms woedende kracht, de Aarde in kan stromen en ontvangen wordt door de oerkracht in de Aarde, dat er dan warmte ontstaat, onvoorwaardelijkcommitment en een enorme stevigheid in je basis. De energie wordt dan bevestigd met een gevoel van onvoorwaardelijk commitment, door jezelf en de oerkracht van de Aarde. De anders vernietigende instinctieve kracht, die naar buiten geprojecteerd omslaat in vernietigende woede, kan met gemak ontvangen worden door het enorme oerveld van de Aarde. Deze instinctieve kracht komt dan in een zachte, warme bedding. Als je dan naar buitentreedt, dan is dit vanuit schone kracht en zal de kracht die warm (vuur), stevig en toch hoogfrequent is, zeker zijn doel treffen op een zuivere manier.

Verloren oerkracht

Deze schone kracht, die zich laat voelen als een warme aarding vol met vuur en commitment, is verbonden met onze Gal en het instinct. Ooit was deze schone kracht (van woede naar duidelijkheid en kracht), verbonden met ons instinct en in eenheid met de oerkracht in de Aarde. Toen ons bewustzijn in de dualiteit van de Matrix kwam, hebben we ons laten verleiden (zondeval?) en is de verbinding met het onvoorwaardelijke liefdevolle oerveld van de Aarde verloren gegaan. We hebben ons instinct losgelaten en vielen ten prooi aan manipulerende krachten, die werkzaam zijn via schuld en schaamte (Cheiron). Daarmee ontstond de dualiteit in ons en het onderbewuste en waarmee alle krachten die niet in het ideale plaatje hoorde en de pijn daarover afgescheiden raakte in onszelf. En zo ontstond projectie. (Overlevingsmechanisme Priapus in Maagd.)

Oefenen voor Meesterschap

Op dit moment hebben we de mogelijkheid om deze warme vuurkracht in ons te herstellen. De kracht van het instinct en de Gal wordt ontvangen door het oerveld van de Aarde. Dit grote oerveld van de Aarde is er voor gemaakt om deze instinctieve kracht te ontvangen. Daarmee komt deze kracht in haar juiste proporties en laat haar ware aard zien. Door deze zacht en toch krachtige vuurkracht in de aardeverbinding, kan tegelijkertijd het hoogfrequente kosmische licht aanwezig zijn op een veilige en krachtige manier. Dan is het beschermt. Wat we mogen oefenen de komende tijd is te ervaren wanneer we deze verbinding met de vuuraardingverliezen. Zijn er belangen of ben je niet trouw aan jezelf? Hierin mogen we Meesterschap verwerven. Hier is veel te leren en bewust te maken in en voor jezelf. Het is een mega snelle manier om je creaties echt praktisch te aarden en in de vorm te brengen. En dit geeft waarschijnlijk ook weerbaarheid om het 5G stralingsgeweld te kunnen weerstaan. Ik hoop dat deze beschrijving je een beetje op weg kan helpen.

Het webinarveld

Ik ben benieuwd wat de energie in het volgende webinar ons weer gaat brengen en wat ieder op zijn of haar eigen manier bewust kan maken door de ervaring van deze energie. Het webinar is een veld van gelijkwaardigheid, waarin mijn Wezensessentie en mineralen (kristalnetwerk) de frequenties multi-dimensionaal en praktisch beschikbaar maakt tot in de materie aan toe. Deze Wezensessentie in mij verzorgt de verbindingen in het energetische groepsveld op een transparante manier en hierdoor blijft een ieder in zijn of haar eigen energieveld, verbonden met de eigen ervaring en beleving van wat zich innerlijke wil ontvouwen.

Groepsveld voor het Watermantijdperk

Daarnaast is het veld echt een nieuwetijdsveld waar gelijkwaardigheid en de nieuwe energie van het Watermantijdperk zich laten gelden. Iedere deelnemer levert ook een bijdrage aan het gehele veld, door zijn of haar eigen innerlijke proces te laten ontvouwen. Als de Wezensessentie (Godsvonk) van een deelnemer geopend is in het lichaam, dan  stroomt deze Wezensessentiekracht steeds bewuster mee in het collectieve veld van de groep. Alleen dat al is een bijzondere ervaring. Als deelnemer leer je daardoor deze kracht in jezelf steeds beter herkennen en praktische ontvouwen. Daarmee leveren we stap voor stap een bijdrage aan het laten ontvouwen van het nieuwe groepsveld van eenheid voor het Watermantijdperk. En ook een bijdrage aan het grotere geheel en de integratie van de huidige collectieve en individuele krachten. Ik ben enorm dankbaar voor deze ervaring van zoveel onvoorwaardelijkheid, schoonheid, intens rust en liefde, iedere keer weer opnieuw op een andere manier.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

 1. Hoi annemarie, ik zie toevallig jouw reactie en inderdaad, dat is waarschijnlijk je gal (of lever) die van zich laat horen. Heb je toen die woede helemaal kunnen laten doorstromen de Aarde in? Dan wordt de enorme kracht die vrijkomt ontvangen door het grotere Oerveld van de Aarde. Dan kan het veilig stromen. Ook dan kan (leert de ervaring van mezelf en anderen om mij heen) de gal na deze transitie flink pijnlijk zijn. Wat je kunt doen om het te stabiliseren is galdrijvende voeding even te mijden, zoals (pure) chocolade, spinazie, koffie, vetten (oliën zoals bijvoorbeeld olijfolie), eten even niet bakken, alcohol en eigeel. Maar bezoek de huisarts of therapeut als het te pijnlijk is. Sterkte

 2. Thanks! Fijn om te lezen De energie op aarde is zeker heftig, ik voel.het sterk in de omgeving en in mezelf.
  Ik heb zelf woede ervaren, van heel lang terug, 2001 tot 2019. De energie die me is afgenomen is van mij, die kun je niet meer pakken. Zo voelde ik het. Dat er woede nodig was om mijn eigen energie te claimen. Vandaag veel tranen, ik zit op een 2 sprong in mijn leven, weet nog niet wat maar ik laat me leiden door de kosmos en zie wat er op mijn pad komt. Moge er nieuwe paden van zilver en goud komen na een lange tijd vol beproevingen. Moge er duidelijkheid en helderheid komen over mijn gezondheid en moge de krachten van het oude natuurvolk herleven. Moge de mensen bewust worden van hun ware natuur en Moge de vrouwen energie op aarde net zo belangrijk zijn als de mannen energie en Moge er vrede liefde en licht zijn voor alles wat leeft. Moge de dieren op aarde in vrede leven en en niet meer als dingen worden worden behandeld. Moge er leiders komen die vanuit het ware licht en liefdeskracht handelen. ☮

 3. Jeetje wat fijn dat dit artikel precies op het goede tijdstip in mijn email terecht is gekomen, ik had gisteren zo’n heftige dag met veel enorme heftige woede wat eruit kwam ( en ik was trots op mezelf dat ik dit heb toegestaan omdat ik dat mag verwerken).
  Maar daarna kwam de eenzaamheid en uit verbinding raken, die was ook zo heftig dat ik er de hele middag en avond last van hield en me depressief voelde hiervan.
  Ik ben me nu weer bij elkaar aan het rapen om de verbinding weer terug te krijgen. Maar maak me wel zorgen over de stekende pijn in mijn rechterzij van gisteren, is dit mijn gal die opspeelde tijdens mijn woedewaar je in het artikel over schrijft?
  Ik hoor graag feedback als dat mogelijk is!

 4. Dank je Manuela, ik zit op een belangrijk punt op mijn pad en in een soort vacuum in de bocht naar het volgende rechte stuk (zo noem ik het zelf altijd). Ik vroeg me al af waarom het dit keer zo heftig was. Niet zo zeer alleen zwaar heftig hoor, maar een beetje too much of all there is around and inside us …. I will be fine!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in