Er is een nieuwe generatie van paranormale en gevoelige kinderen, die langzaam naar de aarde komen.

We noemen ze De Regenboog Kinderen .De regenboog generatie  is hier om ons regenboog helende energie te geven.

Het begint met het licht. Het zonlicht is een belangrijke katalisator voor de hersenen die ook de Serotonine aanmaken. Serotonine is een belangrijke stof in onze hersenen, die verantwoordelijk is voor de elektrotransmissies die onze stemming, onze eetlust, en energieniveaus regelt.

Iedere nacht, wanneer we slapen wordt er door de hersenen serotonine voor de volgende dag aangemaakt, daar deze stof verder niet opgeslagen kan worden. Als we die nacht genoeg serotonine hebben aan gemaakt worden we fris en weer vol energie wakker. Maar als we die nacht te weinig serotonine hebben aangemaakt voelen we ons brak en zijn we snel geirriteerd. Een laag serotonine-gehalte kan ook zorgen voor: menstruatie pijn, bedplassen, stemmingswisselingen, de hunkering naar koolhydraten en depressie.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Te veel binnen zitten, te weinig beweging, het nuttigen van alcohol of andere kalmerende middelen kunnen ook de productie van de serotonine ‘s nachts verstoren. Door een ongezonde levensstijl worden we moeizaam wakker en zijn eerst koffie en suiker nodig om ‘s morgens fatsoenlijk wakker te kunnen worden. We gebruiken de hele dag door pepmiddelen en zijn dan s ‘avonds weer kalmerende middelen en/of medicijnen nodig om vervolgens weer in slaap te kunnen vallen. Deze vicieuze cirkel van chemische afhankelijkheid is de gewoonste zaak geworden.

Veel mensen zien niet in dat deze vicieuze cirkel de trigger kan zijn voor depressie en angsten. Dus nemen ze medicijnen die het serotonine-gehalte verhoogd om zo de depressies en angsten tegen te gaan. Miljoenen volwassenen en kinderen gebruiken medicijnen als Ritalin en Prozac, terwijl zij beter natuurlijke middelen kunnen gebruiken om zo tot een beter resultaat te komen zonder bijwerkingen.

Genoeg zonlicht en beweging is belangrijk, het zorgt er namelijk voor dat de hersenen efficiënte serotonine aanmaken. Het zonlicht wat namelijk op onze huid komt, zet melatonine om in serotonine voor onze hersenen.

Mijn gids kwam tot mij, de engelen van Atlantis vertelden mij het volgende: Vele mensen zijn Oost-Indische doof wat betreft de engelen, zij denken dat de engelen er alleen maar zijn om controle op ze uit te oefenen en om hen het plezier te ontnemen. Ze willen niet horen hoe ze hun eetgewoonten kunnen verbeteren en dat ze beter voor hun eigen lichaam moeten gaan zorgen.

Kind
regenboog kinderen worden vaak bij oudere kristal kinderen geboren

Maar toch geven de beschermengelen een zekere begeleiding die er voor zorgt dat de stroom en regulering van serotonine zal toenemen. Als ze aan je vragen: meer gezond voedsel te eten, dichter tot de natuur te komen en meer te bewegen, dan is dit om op natuurlijke wijze je toestand en energie level te verbeteren.

Op een gegeven moment vertelden de engelen van Atlantis over de regenboog energie. Deze band gemaakt van natuurlijk zonlicht wordt samengesteld door de kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en tenslotte violet. Je hebt de kleuren vast wel eens gezien in een prisma door een water druppel en helderen kwarts kristallen. Regenbogen staan blijdschap en vreugde, omdat het menselijk lichaam er voor gemaakt is om regenboog energie te kunnen absorberen en te assimileren (verwerken van voedingsstof) door zonlicht. Iedereen heeft een regenboog in zich, we noemen ze ook wel onze chakra’s. De chakra’s zijn onze natuurlijke verbinding met het goddelijke licht en het fysieke zonlicht. Met voldoende zonlicht en regenboogabsorptie, voel je je natuurlijkerwijze gelukkig en levendig.
Maar toen,… de lucht wordt steeds meer verontreinigt en de mensen brengen steeds meer tijd binnenshuis door. De absorbtie van regenboog energie is sterk verminderd. Dit leidt bij mensen tot agressie en lijden. In plaats van dit te erkennen en gewoon simpel op te lossen (door naar buiten te gaan) , kiest men er liever voor om door middel van (steeds meer) medicijnen, hun geluk en rust weder te vinden.

Het eerste antwoord op jullie gebeden voor geluk, is dat wij jullie de regenboogenergie, die jullie zo hard nodig zijn en naar hunkeren op een nieuwe manier toe sturen. Wij hebben de dolfijnen gevraagd dichter bij de kust te gaan zwemmen en meer met jullie te spelen. Dolfijnen zenden namelijk regenboog energie uit, net als de mensen dat vroeger deden. Dat komt omdat dolfijnen zeer geregelt in het zonlicht zwemmen, geen last hebben van de stads verontreiniging en onophoudelijk bewegen. Door deze componenten verkeren de dolfijnen in een blijde positie, die altijd duidelijk waarneembaar zal zijn.

Het tweede antwoord, dat we jullie hebben gegeven was door meer aandacht te geven aan het helen van energie. Regenboog energie is geconcentreerd in reiki, chi qong, pranic enz. Allen laten de regenboog energie weer door onze harten en handen lopen. De kristallen geven ons ook regenboog prisma’s, door het licht op deze gekleurde band te laten vallen. Hun woorden deden mij herinneren aan de Atlantische heling tempel Pyramide van het licht. Wij, priesteressen leiden de kleuren van het regenboog prisma van de Pyramide in de chakra’s van onze patiënten. Simpel gezegd, de helende krachten van het regenbooglicht zijn erg krachtig.

De engelen vervolgen. Nu brengen we de regenboog energie ook bij jullie binnen, door de geboorte van regenboog kinderen. Velen van jullie hebben de geboorte van deze kinderen, die nog maar net op deze aarde arriveren aan voelen komen.

De engelen legden uit dat de regenboog kinderen de vervolg generatie is op de kristal kinderen. Regenbogen zijn hoogst gevoelig, liefhebbend, vergevingsgezind en magisch net als de kristal kinderen. Het verschil is dat regenbogen nog nooit op aarde zijn geweest, dus ze hebben ook geen karma in balans te brengen. De regenboogbaby’s kiezen voor een volledig vredig en functioneel huishouden. Zij hebben geen chaos of uitdaging nodig om hun karma in balans te brengen of om te kunnen groeien.

Om deze reden worden regenboog kinderen vaak bij oudere kristal kinderen geboren ( de verkenners die aanvankelijk rondt de jaren ’80 naar aarde kwamen). Terwijl de kristal kinderen ouder worden, zullen ze vreedzame en liefdevolle ouders worden en geboorte geven aan regenboog kinderen. De regenboog kinderen die nu geboren worden zullen verkenners zijn, en de grote influx van de regenbogen zal plaatsvinden van 2010 tot 2030. Deze volgt dus het 20 jaren patroon op, die we zojuist hebben gezien bij de indigos die veelvuldig in de jaren 1970 tot 1990 zijn komen opzetten, gevolgd door de kristal kinderen in de periode 1990 tot 2010.

Regenboog kinderen zijn absoluut openhartig en hebben onvoorwaardelijk lief. Dat onderscheidt ze van kristal kinderen die zich alleen maar bloot geven aan hen die hun vertrouwen hebben gewonnen, de regenbogen daarentegen hebben universeel lief. Ze helen ons met hun enorme hartchakra en leggen een regenboogkleurige energie als een deken om ons heen, die we zo hard nodig hebben. Ze zijn letterlijk, echt de engeltjes op deze aarde.

We leven in spannende tijden op dit moment en het zal alleen maar spannender worden naarmate de kristallen en de regenbogen volwassen worden en er steeds meer van hen bij zullen komen. We gaan een tijd tegemoet van grote vrede, medewerking en helen. We gaan een tijd tegemoet waarbij de aarde weer omringt zal worden door regenbogen.

“De Regenboog kinderen”
uit het boek ” Angel Medicine
van Doreen Virtue

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

17 REACTIES

 1. Ik ben gezegend met een regenboogbaby 7 maandjes zn broer is een kristal en ik ook.
  Hij geeft nu al healing. Hij rijkt met zn hanfje naar het gezicht enlaar deze een paar tellen rusten.Wat opvalt is dat regenboog babys erg veel bewegen om de negatieve energie van zich afteglijden.dat is wat mijn kleintje doet. Hoe meer hij zn handje om iemand zn wang legt hoe beweeglijker hij word en zwaait met zn armpjes en en trappelt met zn beentjes. Hij is enorm vriendelijk lacht en klaagd nooit huilen doet hij alleen wanneer hij honger heeft.en kan ooit Mopperen als hij moeilijk in slaap komt.
  Maar verder is hij een droom baby.

 2. Hallo,
  Mijn jongste dochter is nu 8 maand. Ze heeft door aangeboren hartafwijking (die gelukkig is verholpen) en vlak daarna het overlijden van haar 1-jarige nichtje een turbulente start gehad.
  Doordat zij nu ‘s nachts zeer onrustig is, zijn wij in contact gekomen met een magnetiseur die ook entiteiten kan zien.
  Zij denkt dat mijn dochtertje een regenboogkind is. En dat mijn nichtje en dochter een klik hebben en al eeuwen bij elkaar zijn. Maar dit klopt volgens mij niet met een regenboogkind. In de informatie die ik tot nu toe tegen ben gekomen staat dat regenboogkinderen hier nog niet eerder zijn geweest.
  Hebben jullie voor mij een tip waar ik informatie kan vinden over nieuwetijdskinderen, kristalkinderen, regenboogkinderen en alles wat daar nog meer mee te maken heeft?
  Ik vindt nu overal stukjes informatie en heb behoefte aan alle info bij elkaar.

  Groetjes Annemarie

  • @Annemarie, je gaat er misschien van uit dat die band op aarde geweest zou moeten zijn, terwijl die ook “ergens anders” geweest kan zijn. Veel nieuwetijdskinderen zijn “sterrenkinderen”, d.w.z. dat hun oorsprong niet van aarde is.
   Verder begrijp ik je behoefte aan informatie wel, maar ik weet niet wat je bedoelt met “alle info bij elkaar”. Ik denk dat er geen site in Nederland is waar meer info te vinden is over nieuwetijdskinderen dan deze, maar ik kan me vergissen.Als je me verteld wat je zoekt kan ik je misschien daarmee helpen!

   Groetjes,
   Gordon

  • @Annemarie, Mijn dochtertje is ook een regenboogkind. Dit werd me al door verschillende mensen bevestigd. En ondanks dat de meeste berichten vertellen dat regenboogkinderen nog nooit op aarde zijn geweest en ds niet belast zijn met karma, kan ik je zeggen dat mijn dochtertje wel degelijk herinneringen heeft aan vorige levens op aarde. Zo is ze de enige baby die ik bij zijn eerste badje uit het water heb weten ‘springen’. Zo bang dat ze was. (Haar vorige leven is beëindigd door verdrinken bij ongeluk) Er zijn nog dingen die ik kan vertellen die allemaal er op wijzen dat ze hier wel degelijk al geweest is. Dus volgens mij is het niet uitgesloten dat ze in sommige gevallen hier wel al geweest zijn.

   Voor de rest is er nog heel weinig informatie over regenboogjes te vinden. Maar mijn ervaring leert me dat ze niet veel verschillen van andere nieuwetijdskinderen. Alleen hun energie is anders.

   Groetjes,
   Nele

 3. De combinaties van energie kunnen ook verwarrend zijn.Bij mij kwamen de “antwoorden”ook in delen. Ik wist een jaar of zeven geleden dat ik een Indigo ben. Toen ik de boeken van Phoebe Lauren (ook als onderwerp te zoeken op deze site https://www.nieuwetijdskind.com/tag/phoebe-lauren) las wist ik wel dat ik een sterrenkind was, alhoewel ook niet in 1 keer.
  Over kristalenergie ben ik gaandeweg gaan voelen, ook omdat ik wist dat veel Indigo’s een ontwikkeling doormaken waarin hun bewustzijn langzaam naar Kristal opschuift.Kristal energie is de energie van het zogeheten Christus bewustzijn, en laten we die nou net met zijn allen aan het realiseren zijn 🙂 , Ik heb door de jaren, maar vooral de afgelopen twee jaar steeds meer informatie gekregen (onder andere van mijn gidsen)over mezelf. Het komt wanneer ik er klaar voor ben, en niet eerder.

  • Dat had ik nu eigenlijk wel. Toen ik dat boek van Phoebe Lauren las voelde ik gewoon een enorme klik in mij en heb het boek door de tranen heen in 1 ruk uitgelezen. alles viel op zijn plaats wat ik altijd al meemaakte. Later heb ik dan ook via mijn gidsen de bevestiging gekregen van wie ik was en nu pas vorige week mijn "oorspronkelijke" naam te horen gekregen waardoor ik dus echt wel vrij zeker ben nu 🙂 Indigo zal denk ik niet zo sterk in mij te vinden zijn. Misschien kleine stukjes ofzo, een vriend van me zei dat hij wel degelijk een indigo in me zag maarja, is ook niet zo belangrijk voor mij. Het belangrijkste is voor mij beetje mijn oorsprong weten en het contact met mijn gidsen. Ik hou er nu van om "anders" te zijn dan de rest en het maakt niet uit wat ik juist allemaal ben 🙂

   • Ik las “verhaal van een Sterrenkind” ook in 1 ruk uit. Was al helemaal moe. Het was laat, maar ik kon het niet weg legggen. Ik denk trouwens dat veel van de kristalkinderen zoals jij , van jouw leeftijd, wel degelijk ook indigo energie in zich hebben. De strijders die de weg vrijmaken… Anyway, wordt vervolgd

 4. @Gordon,
  Bijna te eng voor woorden, maar ik heb het artikel gelezen over de kristal kinderen en ik kon geen zin vinden die niet klopt met het karakter van mijn dochter van 6. Scary! Maar kunnen kristal kinderen zo jong zijn? En vwb de indigo kinderen. Ik heb over ´mezelf´ gelezen ´denk ik´. Zou ik een indigo kind kunnen zijn??????? Ik begin dit een beetje raar te vinden.

  • Ja.Wendy. Kristalkinderen kunnen zo jong zijn. Het is nu de tijd van de Kristalkinderen, de Kristalenergie.De meeste kristalkinderen zijn volgens Doreen Virtue na 1994 geboren. Kristalkinderen worden meestal bij ouders geboren die zelf of Indigo zijn of zoals ik Indigo-Kristal, een combi, of zelfs grotendeels Kristal (je mag het zien als Energie die je bij je draagt) . Ik zelf vind dat Jennifer Hoffman er duidelijk over schrijft. Kijk maar eens bij haar stukken, er staan er flink wat op deze site. Nou, volgens mij heb je nog wel wat te ontdekken 🙂

 5. @Gordon,
  Bedankt! Ik heb het gelezen, maar het lijkt sterker op mijn jongste dan op mijn oudste. Maar die kleine is pas 4. Een kind met een groot hart!

   • Ik weet van mezelf dat ik een sterrenkind ben maar als ik artikelen lees kan ik mezelf in nog veel andere "groepen" herkennen. Volgens mij kan het ook vaak zijn dat je niet specifiek tot een bepaalde groep hoort maar je wat trekjes van verschillende kan hebben. Ik herken mezelf het meeste in de groep kristalkinderen naast het sterrenkind zijn. Die sluiten ook nogal dicht aan elkaar vind ik qua eigenschappen. Over regenboog kinderen heb ik zelf nog niet veel gelezen eigenlijk.

    • Ik geloof dat alle Indigo Sterrenkinderen zijn. Ik heb zelf Indigo en Kristal energie bij me. In mijn Kundalini kanaal zie je duidelijk indigo blauw, maar mijn hart is van kristal, energetisch gezien.En om het verwarrender te maken voel ik me ook een sterrenkind. :-). Er zijn nu heel veel jong volwassenen die Kristal energie met Indigo combineren.

     • dat vind ik dus zo verwarrend. want hoe meer ik lees hoe meer combinaties ik vind. de ene sterker dan de ander, maar toch wel wat gemeen. ik zocht dit alles voor mijn dochter van 6, maar nu ook voor mezelf. ik word dit jaar 40. en ook mijn jongste van 4 (hoewel dat een makkelijk kind is) lijkt ze sterk op een regenboogkind. zo klein als ze is, heeft ze een warm hart. helpt anderen, troost anderen, spreekt als een volwassene. een grote optimist, maar weet wel wat ze wel en niet leuk vind. daardoor kan ik makkelijker aan haar toe geven. de oudste is namelijk zeer recalcitrant. ik las in een eerder artikele dat nieuwetijdskinderen ook kunnen aangeven hoe ze willen heten na hun geboorte. 8 jaar voor de geboorte van mijn oudste dochter zag ik een film in de bioscoop. na afloop zei ik zonder twijfel tegen een vriend, wanneer mijn dochter is geboren noem ik haar caitlin, en dat heb ik ook gedaan, 8 jaar later.

 6. Mijn dochter wordt dit jaar 6. Vanaf haar geboorte heb ik moeite met haar gehad een connectie te vinden. Ze hield niet van knuffelen en vanaf ze kon lopen wilde ze er op uit. Ze wilde al heel vroeg haar kleren zelf uitkiezen en alles en dan ook alles wilde ze zelf doen. Ze heeft vaak stemmingen en houdt altijd voet bij stuk als ze denkt dat ze het bij het rechte eind heeft. Af en toe word ik er letterlijk gek van. Ik ben zoveel boeken gaan lezen en het internet binnenste buiten gehaald. Steeds gezocht op kenmerken of gedrag. Toen vond ik een site over regenboogkinderen. Ze lijkt daar sterk op in de beschrijving. Hoe zou ik erachter kunnen komen dat mijn dochter zo een kind is?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in