Weet jij wie jij werkelijk bent? Hoe kan je je authentieke zelf gaan leven als je vergat wie je echt bent? Relaties bieden je juist de puzzelstukjes die je nodig hebt. Zij vertellen je iets over jezelf. Een relatie met een geliefde of kind raakt je het diepst, omdat het allemaal over jezelf gaat. In plaats van je af te vragen: ‘Waarom moet mij dit overkomen?’, kun je nieuwsgierig vragen: ‘Wat vertelt dit over mijzelf?’.  Je vindt je ‘echte ik’ door eerlijk te zijn naar jezelf.

Relaties zijn spiegels van je ziel

Relaties zijn het cadeau van het aardse leven. Zij brengen je ervaringen die je alleen hier kunt beleven. Zij verrijken ons bestaan. Ze vertellen je over jezelf. Liefdesrelaties zijn prachtige spiegels van het diepste in je ziel. De innerlijke relatie tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Is er strijd tussen de man en vrouw in jou? Dan zal je veel botsingen en wrijvingen ervaren. Is er ongelijkwaardigheid? Dan zal er iemand in je relatie domineren. Is er liefde intern? Dan zal de liefde op aarde rijkelijk vloeien. De liefdesrelatie weerspiegelt de ‘SOAP’ in jezelf.

Oude-tijds relaties

Ik creëer zelf mijn liefdesrelatie. Ben ik ver van mijzelf verwijderd? Dan trek ik een relatie naar mij toe die mij vertelt dat er iets niet klopt in hoe ik mijn leven leef. Hoe pijnlijk ook, het helpt mij om eerlijker te worden naar mijzelf. Ik noem het de ‘Oude-tijds relatie’. Het laat mij ontdekken waarom mijn hart niet openstaat voor mijzelf en ik mijn kracht en liefde weggeef.

Liefde ontstaat door elkaar te geven ‘wat je nodig hebt’ om van jezelf te kunnen houden. Je hart opent voor jezelf, de ‘vergeten zelfliefde’. Het voelt als ‘ware liefde’. Deze relatie brengt je tot de limiet. Het vergt van jou dat je er voor de ander bent ten koste van jezelf. Dit vraagt om problemen en dat is ook de functie van de relatie. Het is een wake-up call om oud karma te helen en dan specifiek hetgeen wat tussen jou en je hart zit. Je liefde mag onafhankelijk worden van je omgeving. Met deze keuze bewandel je het pad van liefde.De reis naar Heelheid door je Relaties

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Nieuwe-tijds relaties

Kies je je hart te volgen en je pijnen te helen dan creëer je het leven dat bij jou past. Hier vinden nieuwe ontmoetingen plaats. Je trekt een relatie naar je toe waar beide partners zelfliefde kunnen ervaren. De nieuwe-tijds relatie. Zelfliefde is de basis om samen liefde te kunnen delen. Verlies je jezelf in de relatie, ga je toch iets verwachten of twijfelen aan jezelf? Dan zal dit meteen zichtbaar worden, de ander neemt afstand. Het spiegelt dat je jezelf op afstand hebt gezet en weer van jezelf mag gaan houden. Dan kan de liefde met de ander weer stromen. De relatie is een cadeau, het houdt je op het pad naar jezelf. Ben je beiden verwijderd van jezelf? Dan is er geen liefde. 

Tweelingziel stimuleert Zuivere Liefde

Een ontmoeting met je tweelingziel voelt als thuiskomen, het vinden van de wederhelft waar je naar zocht. Je neemt elkaar mee naar een hoger niveau van liefde. Naar een wereld waar wij allemaal naar verlangen, een leven waar het oorspronkelijk begon. Het leven in zuivere liefde.

Het verlangen om te willen samensmelten met je tweelingziel voelt als een dierlijk instinct. Toch is het doel niet de relatie tussen jou en je tweelingziel. Het gaat om jezelf weer teruggeven waar je zo diep naar verlangt. De samensmelting van je innerlijke man en vrouw. De tweelingziel laat je een verloren stuk mannelijke of vrouwelijke liefde voelen die je bent kwijtgeraakt. In een vorig leven. In de tijd dat jij samen met je tweelingziel leefde. Een trauma heeft de heelheid in jullie verwoest. Dit trauma zit diep in onze ziel en zit tussen jou en je heelheid.

Blootleggen van diepste pijnen

Het bijzondere van tweelingzielen is dat de liefde dezelfde frequentie heeft. Door in elkaars buurt te zijn, gaan de harten vanzelf resoneren. Je hart opent zich en je eigenliefde stroomt zonder dat de ander daar iets voor hoeft te doen. De resonantie maakt de trilling van de eigenliefde steeds sterker waardoor steeds dieper vastgezette fysieke blokkades kunnen los trillen. Deze liefde maakt dus alle pijn van oude trauma’s in het diepste van je lichaam voelbaar. Samen met je tweelingziel kun je de fysieke weerstand tegen je eigenliefde en je fysieke herinnering aan trauma’s in je lichaam helen. De liefde geeft de ruimte terug aan je eigenliefde en helpt je te gaan staan voor wie je bent en te vertrouwen op je eigen kracht.

Paradijs?

Is dit een Paradijs? Ja en nee. Je hebt paradijselijke momenten en er zijn heftige, donkere en pijnlijke momenten. Je kunt je heerlijk geborgen, licht, rustig, passievol en zelfs sereen voelen. Een compleet andere dimensie dan wanneer de diepste donkere gevoelens, pijnen en emoties zich aandienen. Je kan schieten van complete zelfliefde naar totale zelfdestructie. Opnieuw vraagt deze relatie jezelf lief te hebben, met alles wat er is. Niet weg te lopen van wat zich aandient. Kies jij ervoor het pad naar jezelf te willen bewandelen? Durf jij je onderbewuste herinneringen en de diepe wonden bloot te leggen? Dan is de heling jouw geschenk. Jouw tweelingziel laat je de weg zien naar jouw heelheid.

Je tweelingziel is niet je redding

Moet je nu op zoek naar je tweelingziel? Nee. Dat heeft geen zin. Je legt daarmee de oplossing buiten jezelf, terwijl alleen jij van binnenuit je leven kan omkeren. Je ontmoet de tweelingziel pas als de tijd daar rijp voor is. En dat kan ook in een ander leven zijn. Waar jij invloed op hebt, is wat of wie jij aantrekt. Hoe meer je je hart voor jezelf opent, des te sneller krijg je mensen op je pad die je in je eigenliefde zullen sterken, in welke vorm dan ook. Het vraagt om een moedig hart en toewijding aan jezelf. Zonder verwachtingen van de buitenwereld.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

7 REACTIES

 1. Graag hoor ik eens over alleen zijn. Dan leer je jezelf pas echt kennen. Altijd maar het relatie gelul om maar niet te spreken over tweelingzielen, puke.

  • Hoi Rob,
   Dank voor je reactie. In ieder mens zit de interne relatie tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. Hoe deze relatie is, wordt zichtbaar in je relaties of situaties.
   Iedere relatie, dus ook met familie, vrienden of collega’s geven je daarin inzicht. Zolang deze interne relatie niet harmonieus is, zal het leven dat spiegelen. Het niet aangaan, of uit de weggaan van een liefdesrelatie is vaak het uit de weggaan van jezelf. De innerlijke man en vrouw kunnen zich hierbij zeer eenzaam voelen.

   • Hoi Mirjam,

    Ik probeer je te volgen. Kun je me uitleggen waarin het verschil zit tussen mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf en hoe ziet een interne relatie eruit? Ik heb dat nooit begrepen, je bent toch 1 persoon.

    “Zolang deze interne relatie niet harmonieus is, zal het leven dat spiegelen”

    Wat betekent dat concreet?

    “Het niet aangaan, of uit de weggaan van een liefdesrelatie is vaak het uit de weggaan van jezelf”

    Allereerst weet ik niet of je dit als algemeen voorbeeld gebruikt of kreeg je de indruk dat ik het bewust uit de weg/niet aan ga?

    Wat nu als je bewust alleen blijft om juist dichtbij jezelf te blijven omdat je in een relatie jezelf te veel moet aanpassen. Of bijvoorbeeld uit een relatie stap omdat je buiten jezelf ben geraakt. Dan helpt alleen zijn juist om die innerlijke relatie, zoals je dat noemt, te versterken.

    Er zijn ook mensen die door bepaalde stoornissen geen relatie kunnen hebben. Of hebben een minder aantrekkelijk uiterlijk. Volgens jou theorie moeten zijn even gemakkelijk een relatie aantrekken als hun innerlijke relatie harmonieus is?

    “De innerlijke man en vrouw kunnen zich hierbij zeer eenzaam voelen”

    Hoe ziet dat eruit, je innerlijk man en vrouw die zich eenzaam voelen?

    Je zegt hiermee dat het uitblijven van een relatie, kán zijn dat je innerlijke relatie verstoord is, maar hoeft niet zo te zijn? En, het zou kunnen dat je innerlijke man vrouw zich eenzaam voelen, maar hoeft niet zo te zijn?

    Ik vind wat cryptisch

 2. Dankjewel voor artikel. Herkenning. Ik ontmoette lang geleden mijn lief van mijn leven. Maar ik was er nog niet klaar voor. Veel hart voor anderen maar nog niet genoeg voor mezelf. Er werd door HogerHand ingegrepen. Het begin van de transformatie. Na 21 jaar kwam hij (zonder enige actie van mijn kant) weer in mijn leven. En inderdaad: hemels, afgewisseld met helse golven van pijn, oude wonden. Rest me niet anders dan die te omarmen, er doorheen te ademen en artikelen zoals deze te lezen om me er aan te herinneren waar het om gaat. En ook die herkenning van, als we samen zijn, dat het zo ruim voelt, dan klopt het gewoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in