aarde

aardeOnze relatie met tijd is niet lineair, ook al is de tijd een lineaire functie van de derde dimensie. Het proces van het herstellen van onze relatie met tijd is een aspect van onze meesterschapsreis wanneer we rijper worden (en het is een proces van ‘opgroeien’)in het accepteren van en verbinding maken met onze kracht, om onszelf als een wezen te zien dat in controle is over de tijd, zodat we met de tijd werken, op manieren die ons dienen.

Hetgeen we kennen als tijd is in feite een proces van vervulling om de beste uitkomst te creëren op exact het beste moment. Wanneer we spiritueel rijp zijn begrijpen we tijd als gewoon een functie van hoe lang het duurt eer onze eigen energie zich aflijnt op de scheppingsenergie om te manifesteren wat we willen. Maar we hebben een agenda en het is die tijdsagenda die ons vaak in de weg staat.

Onze tijdsagenda is gelinkt aan het ‘wanneer’ van manifestatie, dit is hoe lang volgens ons de creatie zou duren, of wanneer we dingen willen manifesteren maar in onze tijdsagenda ligt een onderliggende energie van angst die beantwoordt aan ons verlangen tot validering, afsluiting, tot het tegemoet komen aan onze behoeften, en in bepaalde gevallen, ons te redden van het resultaat van iets dat we in het verleden hebben gecreëerd. In onze tijdsagenda is onze angst aanwezig voor wat zou gebeuren als iets niet zo uitkomt, of wanneer we geen voldoening krijgen als we die nodig hebben en willen. De vraag is, kunnen we onze agenda loslaten, en de controle die we daardoor lijken te krijgen, en ons beginnen over te geven, en hierbij manifestatie toestaan zonder het nodig te hebben om elke stap van het proces te controleren?

Het Universum reageert op onze energie maar het reageert niet op onze agenda, omdat het erkent dat de agenda vaak alles bevat dat we het meest moeten loslaten en healen en dus gaat het voorbij aan de agenda, en ‘doet ons wachten’ vanuit ons perspectief. Zo voelt het toch aan, maar het is niet wat er gebeurt. Hetgeen gebeurt is dat we willen gered worden, en het Universum dat dat weet wordt opgeroepen om ons de tijd te geven om ons te herinneren wie er controle heeft over ons leven, en dat is niet het Universum.tijd

We zijn een integraal deel van de co-creatie formule, en wanneer we dat vergeten stuurt het Universum ons een vriendelijke memo, gewoonlijk in de vorm van wat we noemen lessen in geduld. Hoe lang heeft iets nodig om afgewerkt te zijn? Zolang als nodig is voor perfectie, en dat kan een nanoseconde zijn of een eeuw. Maar is het belangrijkste: het in orde krijgen voor onze zielsgroei, of het gedaan krijgen op het juiste moment?

Tijd is niet onze vijand ook al kan het zo lijken. Tijd is slechts een aspect van de derde dimensie, de beweging van energie doorheen de dichtheid. Niets duurt langer om hier te manifesteren, we denken alleen maar dat het lang duurt omdat we bezig zijn met tijd in plaats van met creatie. Onze energie- focus gebruiken op creatie in plaats van te wensen dat het zo lang niet duurde, is één manier waarop we tijd het best gebruiken, en het manifestatieproces eigenlijk inkorten.

Hoe meer we focussen op tijd hoe meer we dichtheid creëren en dat alleen al vertraagt manifestatie. Hoe meer we ons bewust zijn van onze tijdsagenda en dat bewustzijn gebruiken om onze angsten te healen en te transformeren, hoe minder we met tijd moeten werken en hoe sneller we onze hemel op aarde kunnen creëren.

 

Copyright 2011 
Nederlandse vertaling Fran Tielemans

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. Haar artikelen hierover worden door Nieuwetijdskind.com en vrijwilligers vertaalt en regelmatig op deze site geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in