Dit artikel gaat over de grote shift die heeft plaats gevonden in onszelf en in de wereld rondom de volle SuperMaan in Schorpioen van donderdag 7 mei 2020. Een shift waarmee we een transformatie doormaken die ons losmaakt van manipulatie en de dualiteit van de Matrix en de soevereine Wezensessentie van het kosmische Hart en wie jij in Wezen bent herstelt. Daarmee kom je eindelijk in een autonoom bestaan. Het lichaam en energielichaam kunnen nu flinke ongemakken geven. Heb jij de shift al gemaakt? Lees wat er allemaal aan het verschuiven is. 

Grote shift

Ik wil graag delen wat ik heb waargenomen rondom de volle SuperMaan van donderdag 7 mei 2020. Er is een grote shift die heeft plaatsgevonden. Het oorspronkelijke veld van onze binnenwereld is hersteld. Wie wij in Wezen Zijn kan weer aan het roer staan van ons dagelijkse bestaan.  Vanaf de val van Atlantis zijn we met ons bewustzijn in de dualiteit van de Matrix gekomen en zijn we de verbinding met onze Wezensessentie en binnenwereld verloren.

Respect voor elkaars visie

Ons bewustzijn kan weer los bestaan van de wereld van de dualiteit. Je wordt nu geïnspireerd om niet het gevecht aan te gaan, maar om voor jezelf te kiezen, los van strijd of negatief en afbrekende meningen van anderen en de wereld om ons heen. Hiermee bevestigen we ons soevereine autonome Zelf. Het is een bekrachtiging van jouw realiteit en die bestaat naast de realiteit en visie van de ander. Gewoon naast elkaar met respect voor elkaars visie. (Zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 9de huis. VM)

Herstel van de oorsprong

Ik kan echt voelen dat het oorspronkelijke veld zoals we als mensheid bedoeld zijn te leven zich in ons DNA weer heeft geopend. De Wezensessentie, ons kosmische Hart, staat weer aan het roer en staalt en is er altijd. Ook als de persoonlijkheid zijn dansje nog doet met de oude patronen waarin je jezelf nog moet verdedigen. Misschien heb je ook ervaringen gehad waarin dit getoond werd? Venus staat nog steeds in een verhoogde staat en opent de mogelijkheid om de ware essentie van liefde en waarde te herkennen en te herstellen.Deze kracht van het kosmisch Hart, stroomt samen met de grote krachten van de Bron en het Wezen van de Aarde. Dit is een nieuwe laag van deze autonomie. Tijdens mijn webinar van de volle SuperMaan in Schorpioen kon deze kracht goed integreren. (Venus OOB Noord)

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Verbindingen met anderen

Concreet zie ik om mij heen dat mensen contacten verbreken met mensen die hun visie niet respecteren. Daarmee kiezen ze voor zichzelf, niet tegen de ander. Dus als iemand contact met jou heeft verbroken, zie dat dan niet als een aanval naar jou, maar als een verandering die er misschien al een tijdje zat aan te komen. Als je zo los op eigen benen in het nieuwe veld staat, kan dit ook een onwennige leegte geven. De verbinding naar de ander en naar de wereld is gewoon anders.

Loskomen uit de Matrix

Milena Blomqvist
Milena Blomqvist- www.spiritinmatter.nl

Maar de belangrijkste shift is dat dit dus ook met de grotere collectieve krachten aan het gebeuren is. We hoeven niet te kiezen om voor of tegen de officiële aanpak van corona te zijn. Het gaat om het claimen van jouw autonome soevereine bestaan. Dat is de derde optie. Als je deze laag energetisch kunt ervaren in jezelf, dan zul je waarschijnlijk merken dat je loskomt uit de oude bezweringen van de gemanipuleerde en op wilskracht gebaseerde wereld van de dualiteit. Dit is echt een shift die nu gemaakt kan worden. Anders en veel totaler dan voorheen. Los van het gevecht en de wetten van een wereld waarin er uit eindelijk alleen maar verliezers zijn. De boosheid over manipulatie en het gevoel ergens aan vast te zitten hoeft er dan niet meer te zijn. De visie van de ander, maar ook van het collectief, kan gewoon los van jouzelf bestaan. Los van deze oude Matrix verbindingen met de wereld om je heen, geeft een gevoel dat het lichaam en met name het onderlichaam heel licht en vrij is. 

Lichamelijke ongemakken

Deze volle SuperMaan werd begeleid door veel elektromagnetische verstoringen, die ons extra hebben geholpen om het nieuwe licht en de transformaties toe te laten. Je kunt op mijn Facebook tijdlijn opzoeken in mijn ‘Elektromagnetische updates’ wat deze verstoringen van het elektromagnetische veld waren.

Het onderlichaam met vastzittende patronen en lichamelijke ongemakken liet zich flink ervaren rondom deze volle SuperMaan in Schorpioen. Om dit nieuwe veld te kunnen openen en aarden in jezelf, komt alles los wat je nog vasthoudt in het oude dualiteitsveld. Dus darmen kunnen opspelen of gaan loslaten, baarmoeder, prostaat, eierstokken, liezen, knieën en andere organen of delen van het onderlichaam vragen aandacht om dat los te laten wat klaar is.

Het hoofd en de maag (3de chakra) kunnen ook flink van zich laten horen. Dit komt omdat het hoofd en het 3de chakra, de oude hoofdverbindingen zijn naar het Matrixveld. En deze mogen worden losgelaten, als basis van jouw verbinding naar de wereld. Ook kun je intens moe zijn, omdat deze shift gemaakt wil worden. Wees dan lief voor jezelf en geef jezelf de ruimte om er te laten zijn en gevoeld te worden, zodat het kan worden losgelaten. Kies voor jezelf en voor wat er in jouw binnenwereld leeft, dan kan het nieuwe autonome soevereine veld zijn oorspronkelijke plek weer innemen. Wel op een nieuwe manier, met een nieuwe opbouw van het multi-dimensionale energielichaam, waarin het kosmische Hart het centrum is.

Oorspronkelijke Aarde

Vanuit dit oorspronkelijke maar toch vernieuwde veld in jezelf ben je verbonden met de nieuwe Aarde. Het Wezen van de Aarde ontvangt je in de realiteit zoals de Aarde bedoeld is te zijn. Daarmee kom je los van het collectieve veld van de dualiteit, dat aan het instorten is. Vanuit deze autonome staat kun je anders in de wereld gaan bewegen, zul je andere keuzes maken en andere situaties manifesteren. Deze shift is dus ook collectief. Ben jij er klaar voor om dit oorspronkelijke maar toch nieuwe veld van autonomisch soeverein Wezen te claimen?

Ik hoop dat deze shift je veel goeds brengt. Ik wens je veel liefde voor jezelf toe.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

11 REACTIES

 1. Je zin: ‘Het gaat om het claimen van jouw autonome soevereine bestaan. Dat is de derde optie.’ vind ik moeilijk omdat de overheid toch feitelijk beperkingen op aan het leggen is die zorgen dat ik niet kan zijn waar ik wil en mij fysiek in vrijheid kan bewegen…. We worden in mijn ogen behandeld als kleine kinderen die niet zelf kunnen nadenken en bepalen wat goed voor ons is (de piek is nu voorbij). Het lichaam is heel goed in staat zich aan te passen. Ik kies voor liefde!

  • Hoi Louise, ik ben het helemaal met je eens. Het claimen van je autonome soevereine bestaan is een daad van liefde, iets wat je innerlijk voor jezelf doet. Daarmee maak je een keuze voor jouw bestaan. Dat is een belangrijke stap in het gehele proces. En in mijn ogen is dat kiezen voor liefde voor jezelf en voor jouw leven.

 2. Heel mooi. Ik put vertrouwen uit je artikelen.
  Vind het een heel pittige reis als hooggevoelige. Inderdaad de afgelopen dagen me zo beroerd gevoeld in mijn lijf (maag, darmen). Ervaar hypo’s zonder diabeet te zijn en heel gezond te eten zonder geraffineerde suikers. Rollercoaster ride!

  • Ik heb precies hetzelfde! Echt bizar. Ineens mega slap, echt suiker nodig, terwijl ik al tijden geen geraffineerde suikers eet. En rennen naar de wc! Gelukkig niet de enige 🙂 Ook last van en mega zwaar hoofd.

 3. Super herkenbaar! Dank je wel. Zelf had ik net een oefening doorgekregen om totaal in je eigen energievreter gaan staan. Autonomie. Mooi!

 4. Voor het lezen van dit bericht vertelde ik een vriend dat ik zie en voel dat al mijn emoties en gevoelens(eindelijk kan ik woede voelen en alles laten zijn wat binnen komt) een weg is naar een transformatie. Nu lees ik dit en klopt zo met wat ik beleef . En zo mooi en helpend om te lezen dat we los kunnen staan van alle wetgeving of beslissingen of ……..rondom.corona ik heb de kosmische liefde ervaren deze dagen in het samen zijn . Ik ben er klaar voor

 5. In een vorig artikel had ik een reactie geplaatst, deze was erg negatief vanuit de weerstand in mij. Mijn excuses voor dat bericht. Verder goed artikel. Er veranderd veel in mijn systeem, hooggevoelig, vind dit soms lastig, het komt wel goed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in