Tweelingzielpoort
heling

We bevinden ons in de meest spirituele maand van dit jaar. Van 12 t/m 21 maart beleven we een bijzonder fenomeen: de Tweelingzielpoort staat open. Maar ik zal je eerlijk zeggen: de terminologie die in spirituele kringen rondgaat rond het fenomeen tweelingziel, daar krijg ik soms de kriebels van. Het ene klinkt nog mooier dan het andere. Maar is het eigenlijk wel echt mooi?

Het ligt eraan hoe je het bekijkt. Kijk je door een roze bril, dan zal je op bepaalde momenten flinke pijn ervaren om even met beide voeten op aarde teruggezet te worden.

Zielservaringen

Kijk je door een spiegelende bril, dan zal je veel situaties meemaken waarin je gaat projecteren en vice versa veroordeeld zult worden.

Kijk je door een zwarte bril, dan zal je pijn en oorlog zien.

Er zijn nog veel meer perspectieven en kleuren van waaruit je kan kijken, daarom zijn er ook zoveel zielservaringen te ondergaan.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Hoe dan ook, door welke bril je ook kijkt, je ziel wil simpelweg ervaren, leren, groeien, ontdekken en ontwikkelen.

Bijzondere ervaring

Het moment in je leven waarop je je tweelingziel ontmoet, is eigenlijk een moment voor rust en een stille retraite. Het is een prachtige gelegenheid om je hart, je geest en je ziel te helen en te voeden. Je wordt namelijk geroepen om jezelf opnieuw te ontdekken. Het is een ontzettend grote en interessante les voor je ziel om een groeispurt te maken.

Het lastige hierin is: je voelt en ervaart het niet zo op dat moment! Meestal voelt het alsof je leven op zijn kop wordt gezet en het erop lijkt dat je al je schepen achter je moet verbranden om met je tweelingziel een nieuw leven te beginnen en ergens anders op de wereld samen verder te gaan. Dat schept chaos, onrust en onzekerheid in je leven en dat is niet fijn. Want het kan verdriet, angst en eenzaamheid opleveren.

Wat is de les als je vermoedelijk je tweelingziel hebt ontmoet? Evalueer dan je leven, je relaties en je gevoel van eigenwaarde. Kijk eens kritisch naar je leven en wees eerlijk over waar je niet oprecht over bent richting jezelf.

Neem tijd om alleen met jezelf te zijn. Je hartchakra gaat open door deze ontmoeting en daardoor leer je anders te voelen, ervaren en naar het leven te kijken. Het kan zijn dat gedurende deze periode van reflectie dingen die je niet langer van nut zijn, eenvoudig wegvallen. Tijdens dit krachtige proces zullen er dingen veranderen. Dat is oké. Alles is precies zoals het moet zijn.

De beste tip ooit:

Stop met denken, ga voelen!
Dingen zullen veranderen, maar niet zoals je in de eerste instantie denkt of verlangt, omdat je als mens door onze conditionering alleen maar vanuit romantische liefde kunt denken. Jouw denken is vergeleken met de grootsheid van zielsenergie een enorm beperkende factor. Besef dat!

Zodra je hart zich opent en je de energie weer voelt stromen in de richting die jouw ziel koos voor dit leven, beperk jezelf dan niet met alleen maar de gedachte aan romantische liefde. Het leven heeft veel meer te bieden dan dat. Je doet jezelf daarmee enorm tekort en dat is zonde. Je tweelingziel komt je ‘alleen maar’ even wakker schudden om je leven te evalueren. Om het knopje ‘aan’ in te schakelen.

Doe daar dan iets mee, want dat is het grootste geschenk wat jouw tweelingziel je komt brengen! Wat daar allemaal uit kan voortkomen is enorm!

Vandaar dat ‘je tweelingziel ontmoeten’ zo enorm en groots voelt. Het geeft aan dat het tijd is om je leven nu echt vanuit je zielsmissie te gaan leven.

En dat is enorm spannend. Dat is nieuw voor je en er openbaart zich ineens een geheel nieuwe wereld voor je. Je voelt, ziet en ervaart dat op alle mogelijke manieren. Vandaar dat het voelt alsof je leven op zijn kop staat.

Om antwoord te geven op de vraag: bestaat een tweelingziel?’, zeg ik ja! Dat bestaat. Maar ik geloof absoluut niet in alle geromantiseerde verhalen. Eerlijk gezegd vind ik dat soort verhalen zelfs gevaarlijk, omdat je mijns inziens dan juist codepend gedrag stimuleert.

Maar wat is dan de Tweelingzielpoort?

Het is een unieke energie die 10 dagen lang ondersteund wordt door de energie van eenheid en verbinding. De hoogste energieën vanuit het universum, stromen volop naar moeder aarde. In die periode word je op verschillende niveaus beschermd en geheeld om een octaaf-verhoging in je eigen energiesysteem te kunnen bewerkstelligen.

Vanaf 12 maart ’21 (een 3-3-3-dag) tot en met 21 maart ’21 (ook een 3-3-3-dag) opent en sluit zich een energiepoort met de energie van hoge meesters. Hoge meesters staan in directe verbinding met jouw zielsenergie. De poort is al geactiveerd op 3 maart (ook al een 3-3-3 dag!).

De energie van je ziel is afgestemd op deze hoge frequenties. Dus als jij heling, inzichten, verbinding en bescherming wilt integreren, doe dat op deze dagen! Misschien heb je een tweelingziel, valse tweelingziel of anderszins heftige ziels-ervaring doorleefd of misschien zit je er zelfs middenin. Het is verstandig om heel goed voor jezelf te zorgen tijdens deze dagen! Laat de hoge energie toe.

Dat kun je doen door gezond eten, water drinken, ontspanning, de natuur opzoeken en mediteren. Maar je kan ook meedoen met de (tweeling)ziels-10-daagse waarin ik je meeneem in een proces van enorm veel ziels-informatie, kennis, heling met meditaties in bepaalde thema’s, live opgenomen lessen en oefeningen. Om je te verbinden met je ziel, te begrijpen wat er gebeurt in je leven, krachtige besluiten te kunnen nemen, te vergeven en los te laten en nog veel meer…

Heling staat voor de deur. Doe je mee?

De Tweelingzielpoort gaat bijna open. De energie is op de juiste lichtfrequentie voor jouw ziel om te helen en oude pijn achter je te laten. Deze cursus organiseer ik maar één keer. Het kan alleen maar nu, je hebt maar één kans! De Lichtenergie is nu op zijn krachtigst.

Meedoen start met vier gratis mailtjes die ik voor je heb gemaakt met ziels-informatie. Deze kunnen je eventueel helpen te ontdekken of de 10-daagse wel of niet iets voor jou is. Wil je de mailtjes ontvangen? Hierbij de link om je hiervoor aan te melden:  https://estherbuijs.nl/tweeziel/

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Goed advies: gezond eten, water drinken, ontspanning, de natuur opzoeken, mediteren.