DELEN
eimaan-maan

De volle Eimaan verwijst naar het prille, kwetsbare leven dat al ontkiemt is maar nog veilig verborgen zit achter zijn beschermlaagjes en vliesjes.

Omdat de maan in weegschaal staat zal je getriggerd worden op relaties en balans. In de eerste plaats die met jezelf en je ego en met de buitenwereld. Net als een wankel veulen zijn we nu op zoek naar het evenwicht om dartel op eigen benen te staan. Om onze eigen plaats in te nemen en toch deel uit te maken van het collectief. Dat wat nog kwetsbaar ingekapseld zit, zal krachtig belicht worden door de zon, die in ram het eruit zal “beuken”.

Je zal je niet meer kunnen verschuilen achter een “arme ik”, nee je zal op een pittige manier de kans krijgen om je kwetsbare delen uit hun beschermvliesjes te scheuren.

Deze maan wil je helpen om eerst te voelen wat iets met je doet vooraleer je stappen onderneemt. De maan wil je laten proeven van je potentieel dat trilt van opwinding om tot manifestatie te komen. Passie noemt men dit. Maar pas op voor ongeduld want vele van mijn klanten staan zo te popelen om hun ding te doen terwijl ze nog geen balans gevonden hebben. Ze staan nog te wankel op hun eigen pootjes. Laat je raken door weegschaal die je zachtjes laat wiegen, op het ene been en dan op het andere tot je stevig voelt wat het is om jezelf te dragen en gedragen te worden door moeder aarde. Weegschaal vraagt je om echt contact te maken vanuit het wie je bent. Je armen die het leven dragen vanuit de kracht van je hart. Die weegschaal krijgt extra kracht vanuit de vurige ram energie die zaadjes laat ontkiemen zelfs op de meest onvruchtbare gronden.

De weegschaal is de vrouwelijk kracht die wikt en weegt om zoveel mogelijk leven mogelijk te maken. Ze wordt bekrachtigd nu door de mannelijke daadkracht van de ram die voor nieuw leven staat. Dit zal je helpen om oude patronen DAADKRACHTIG en gemakkelijk los te laten. Net zoals een kiem zich spontaan door zijn vliesjes scheurt. Het scheuren kan kort pijn doen maar het is een in het geboorte proces natuurlijk gegeven. Beschermingsmechanismen moeten wijken nu.

Tijd om passioneel jezelf te zijn!

Isabelle Lambrecht     www.isahealing.eu

Vorig artikelBewust ouderschap
Volgend artikelTerrorisme, waarom? Wat spiegelt het.
Isabelle Lambrecht
Isabelle Lambrecht is healer (energie overdracht vanop afstand) en life coach en zal met haar artikels bijdragen aan een evenwichtige levensbalans waarbij de emotionele en fysieke gezondheid voorop staat. Haar specialiteit is het wegnemen van emotionele en fysieke pijn door healing en door coaching op alle domeinen. Sterk aanbevolen voor mensen die lijden aan een leven dat 'vierkant' draait. Klanten feedback en meer kan je vinden op haar website www.zichtbaar.be

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in