holografische opslag van informatie

Het herschrijven van ons Hologram

Veel mensen die in aanraking komen met de termen dimensies, frequenties en bewustzijn, zullen ook bekend zijn met de term holografische projectie. Je hebt misschien wel eens gehoord van de ‘theorie’ dat je driedimensionale wereld eigenlijk een holografische projectie is.

De Waarheid gaat veel dieper dan dat, maar een ‘holografische projectie’ is inderdaad een goede metafoor voor drie/vierdimensionaal leven. Vanuit onze perspectie in de 8e tot en met de 10e dimensie, die in elkaar overvloeien als EEN, zien we de vierde dimensie als de ‘aura’ van jullie driedimensionale realiteit. Dus als we spreken van de derde dimensie, is dit inclusief de vierde welke staat voor de etherische verschijnselen van de fysieke wereld. Deze vierdimensionale etherische realiteit verbindt je met de hogere werelden van de vijfde dimensie en verder.

Het openen van de Pijnappelklier Sterrenpoort

Het proces van het verhogen van je Kundalini en het openen van je Derde Oog activeert je pijnappelklier, welke een hyper-dimensionale sterrenpoort is ingebouwd in de menselijk fysiologie. De activatie van Kundalini is het resultaat van het uitbalanceren van al je chakra’s en het verhogen van de vrouwelijke kracht van Vrouwe Shakti vanuit je wortelchakra tot Goddelijke Eenheid met de mannelijke kracht van Heer Shiva in de Kruinchakra. Dit mengen en uitbalanceren van je vrouwelijke en mannelijke energieën, beter bekend als het Mystieke Huwelijk, opent je Derde Oog en brengt je ‘pijnappelklier sterrenpoort’ op volledige sterkte.

Wanneer je pijnappelklier sterrenpoort is geopend, kun je de multidimensionale energie van torsie-stromen integreren in je waakbewustzijn en je Aardse lichaam. Verder zullen verschillende delen van het DNA AAN en UIT worden gezet door de verschillende frequenties van licht. Het driedimensionale spectrum van licht zet 2% tot 3% van het menselijk genoom DNA AAN, wat ons Driedimensionale Besturingssysteem beheert. Dit Besturingssysteem is gebaseerd op de illusies van afscheiding en limitatie die voortkomen uit een zeer gepolariseerde realiteit. Dit systeem kan alleen licht accepteren, integreren en gebruiken wat gelimiteerd is tot een klein spectrum van de fysieke realiteit.

Sinds de val van Atlantis, vooral tijdens de laatste twee duizend jaar van het Tijdperk Vissen, is het hoger dimensionale licht niet meer toegankelijk geweest voor de meeste mensen. Echter ga je nu het Gouden Tijdperk binnen, ofwel het tijdperk Waterman en Gaia is de stromen van torsie energie binnengegaan die vanuit het galactische centrum komen. Deze torsie stromen van multidimensionaal licht zetten je 3% menselijk genoom DNA UIT en zetten je 97% ‘Junk DNA’ AAN, waarbij ze door de kleine quantum vortexen van het Junk DNA gaan.

Wanneer het multidimensionale licht is geaccepteerd en geïntegreerd in je Aardse lichaam, wordt je nieuwe Multidimensionale Besturingssysteem AAN gezet, welke opgeslagen ligt in je Junk DNA. Voorts wordt het aandeel multidimensionaal licht langzaam groter dan het fysieke spectrum van licht en dit zorgt er voor dat het Driedimensionale Besturingssysteem van je 3% DNA UIT gezet gaat worden. Dit is de reden waarom zo velen van jullie steeds minder interesse hebben in de driedimensionale realiteit en hunkeren naar de multidimensionaliteit van de vijfde dimensie en verder. Gelukkig zullen beide Besturingssystemen operationeel zijn tijdens je transitie, waarbij je in beide realiteiten tegelijk kunt leven.

Hersengolven en Besturingssystemen

Terwijl je Multidimensionale Besturingssysteem online komt in je computer hersenen, zijn het je nieuwe hersengolven die er voor zorgen dat je het multidimensionale licht wat onzichtbaar in en door de derde dimensie heen vloeit kunt gebruiken en bewust kunt begrijpen. Een van deze nieuw toegankelijke hersengolven, Gamma hersengolven (40 Hz), worden geassocieerd met de hersenfunctie die een holografische synthesis van data creëert welke liggen opgeslagen in verschillende gebieden van de hersenen om ze vervolgens bij elkaar te voegen tot een hoger perspectief. Het is juist dit hogere perspectief wat er voor zorgt dat je bewust kunt waarnemen in de vijfde dimensie en verder, terwijl je tegelijkertijd een menselijk Aards lichaam draagt.

De extreme hoge hersengolven van Hyper Gamma (100 Hz) en Lambda (200 Hz) en de extreem lage Epsilon hersengolven (0.5 Hz) worden geassocieerd met hogere staten van ZELF-bewustzijn. Dit bewustzijn gaat voorbij aan de mogelijkheid om toegang te verkrijgen tot superieure niveaus van informatie door inzicht, psychische hulpmiddelen en uittredingen, om te helpen bij het holografisch verpakken van informatie van de hersenen naar coherente plaatjes, gedachten en herinneringen.

Hyper Gamma, Lambda en Epsilon frequenties zijn verwant aan elkaar via een cirkelvormige verbindtenis. Hyper Gamma en Lambda hersengolven zijn zo snel dat ingebed lijken te liggen in de extreem lage Epsilon hersengolven. Tegelijkertijd zijn de extreem langzame Epsilon golven zo laag dat het lijkt alsof ze meerijden op de pieken van de zeer snelle Hyper Gamma en Lambda golven. Op dezelfde manier zijn jouw multidimensionale zintuigen ingebed in en springen ze over je drie dimensionale vijf zintuigen heen. Deze hersengolven stellen jou in staat om je verbrede percepties te gebruiken terwijl je in je dagelijkse waakbewustzijn bent.

Hologrammen creëren

holografische opslag van informatieDe groei van je Kundalini, de activatie van je Pijnappelklier Sterrenpoort, je verruimde bewustzijn en de herkenning en integratie van je Multidimensionale ZELF verruimt je bewustzijn voldoende om de zesde dimensie te bevatten. Vanuit de zesde dimensie schrijf of edit je je holografische programma voor je driedimensionale geaarde zelf en/of zelven. Om beter te kunnen begrijpen wat we zeggen, zullen we je uitleggen hoe een holografische projectie wordt gecreëerd.

 • EERST wordt een laserstraal gedeeld in twee aparte stralen.
 • De eerste straal weerkaatst op het object waarvan het plaatje wordt opgenomen.
 • De tweede straal wordt opgenomen op een spiegel en mag in botsing komen met het reflecterende licht van de eerste straal.
 • HIERNA worden de interacties van de twee stralen opgenomen op een stuk film wat ook wel een holografische plaat of matrix wordt genoemd.
 • Het PATROON wat opgenomen wordt op de plaat lijkt op chaotische lijnen en concentrische cirkels tot dat een andere laserstraal gebruikt wordt om de film te verlichten. Hierbij ontstaat een hologram van het originele object.

Met andere woorden:

 • Het licht van je Ziel/ZELF kopieert een deel van zijn eigen licht van de eenheid van de ENE om twee zesdimensionale stralen van licht te worden.
 • Dit eerste deel van de zesdimensionale lichtstraal weerkaatst op het object, gedachtenvorm van je Multidimensionale Ziel/ZELF, wiens plaatje opgenomen dient te worden.
 • De TWEEDE straal van zes dimensionaal licht is opgenomen op een spiegel en mag botsen met de reflectie van het licht wat weerkaatst van het ‘object’ (je Multidimensionale ZELF).
 • Hierna wordt de interactie van de twee stralen (licht golf interferentie) opgenomen op een stuk film wat een holografische plaat wordt genoemd (matrix van driedimensionaal Aarde).
 • Het patroon dat is opgenomen op de plaat lijkt op chaotische lijnen en concentrische cirkels tot dat een andere laserstraal gebruikt word tom de film te verlichten.
 • Deze ‘andere’ straal is de vijfdimensionale intentie van je ZELF om je eigen fysieke ego/zelf te observeren.
 • Vervolgens vindt een holografische projectie plaats van je originele zesdimensionale ZELF op de Holografische Film Plaats als een fysieke realiteit.

Vervolgens werd de tweede straal van licht vervuld met onvoorwaardelijke liefde en multidimensionaal bewustzijn, zodat de puurheid van het multidimensionaal licht en de onvoorwaardelijke liefde behouden zouden blijven wanneer het weerkaatste op de spiegel en zich zou gaan vermengen met de eerste straal (menselijke lichaam) op de holografische plaat.
Vervolgens dienden de projecties van licht een gemaakt te worden op de holografische plaat (planeet Aarde) om te manifsteren als een lid van die fysieke realiteit. Op dit punt moest je Multidimensionale Ziel/ZELF jou observeren zodat de cirkels van energie vorm konden worden. Op deze manier werd je vorm behouden evenals de illusie van je fysieke realiteit.

Het verbreken van de Keten van Illusie

Toen je nog klein was, konden de meesten van jullie nog steeds de wereld zien vanuit het bewustzijn, geloof, verwachting en het perspectief van je Multidimensionale ZELF. Met andere woorden geloofde je dat je volledige controle had over de creatie van je eigen realiteit. Je had dit geloof, deze verwachting en perceptie omdat je Multidimensionale Besturingssysteem nog steeds volledig was geactiveerd. Helaas was het erg moeilijk om de verruimde staat van bewustzijn te behouden wat dit Besturingssysteem had geactiveerd en tegelijkertijd geïncarneerd te zijn in driedimensionale vorm.

Door de tijd heen verlaagde je bewustzijn, je Multidimensionale Besturingssysteem ging UIT en je Driedimensionale Besturingssysteem werd heer en meester over je geloof, verwachtingen en percepties van realiteit. Hierna accepteerde je het collectieve geloof dat je een afzonderlijk wezen was wat leefde in een zware fysieke wereld en bovendien moeilijkheid en limitatie verwachtte. Dit is vervolgens wat je perceptie was. De wereld uit je jeugd vol van magie en voorstellingen was nog steeds om je heen, maar deze lag voorbij de limitatie van je driedimensionale perceptie.

Deze limitatie creëerde een sterk innerlijk gevoel om ‘terug te keren naar Huis’, maar je vergat al snel waar Thuis was. Je voelde alleen dat er iets miste, en dat je dit ooit zou vinden. Die dag is NU. Maar om terug naar Huis te keren, naar je werkelijke Multidimensionale ZELF, dien je de weg vinden om je te verbinden met je ZELF, terwijl je nog steeds aanwezig bent in driedimensionale vorm. Gelukkig heb je geleerd dat wanneer je je bewustzijn verruimd, voorbij de beperkingen van de fysieke realiteit, je je Multidimensionale ZELF kon waarnemen vanuit het perspectief van je driedimensionale zelf. Om deze taak te volbrengen, diende je de keten van illusie te verbreken.
Het is op dit punt dat je je volledig herinnert waarom je er voor gekozen hebt om ‘in te loggen’ (je ZELF projecteren) in het driedimensionale hologram. De ENE wil zijn vele expressies van licht nooit uitblussen. Daarentegen wil hij er voor zorgen dat zij terugkeren naar volledig bewustzijn van hun Multidimensionale ZIJN, terwijl zij hun gevoel van individualiteit behouden. Op deze manier is ‘Individualiteit binnen Eenheid’ gecreëerd.

De bovenstaande youtube video is gemaakt door sommige van de meeste wakkere mensen van deze tijd. Sommige van de meest belangrijke punten worden hier onder uitgewerkt:

De oceaan van bewustzijn is de bron van alle materie.
Er is geen materie.
Al het fysieke om ons heen is het resultaat van een frequentie van resonantie.
Als je deze frequentie versterkt, wordt de structuur van materie anders.
Dit zelfregulerende systeem is een ‘super-hologram,’ en alles wat zich hierin bevindt is een expressie van dit hologram.
Omdat realiteit een hologram is, is elk deeltje een visie van het geheel.
Met andere woorden; het geheel bevindt zich in elk deeltje.
We kunnen geen enkel deeltje vinden, omdat het een reflectie is van ALLE deeltjes.
Als we een klein component van het hologram veranderen, reflecteert dit in het geheel.
De Matrix van een hologram is informatie.
Wanneer je informatie in je hologram stopt, creëer je fragmenten, oneindige en zich herhalende patronen, in je matrix.
Deze fragmenten veranderen je matrix.
Wanneer een systeem erg gedestabiliseerd raakt, zullen er willekeurige veranderingen ontstaan die spontaan hogere niveaus van complexiteit genereren.
Op een sub-atomisch quantum niveau organiseert de realiteit zich volgens de verwachtingen van de observeerder.
Alles in het Universum bestaat uit sub-atomische deeltjes, ronddraaiend met onvoorstelbare snelheden rond enorme lege ruimten.


Deze deeltjes zijn geen materiële objecten, maar fluctuaties van energie en informatie in een kosmische leegte van energie en informatie.
Wanneer je het veld verandert waar de atomen zich in bevinden, verander je de atomen.
Wij bestaan uit deze atomen.
Onze gevoelens veranderen het veld waarin onze atomen zich in bevinden om letterlijk onze fysieke realiteit te veranderen.
We kunnen ons geen realiteit voorstellen waarin we niet bestaan, want…
Het observeren stelt ons in staat om een Universum te creëren waar we ook gaan.
We zullen nooit het einde van het Universum vinden of het kleinste deeltje, want…
Waar ons bewustzijn ontdekt met de verwachting om iets te zien, zal het daar zijn, omdat we het zelf gecreëerd hebben.
We bouwen het Universum terwijl we observeren!
De wereld is een rit in een achtbaan, maar dit zijn we vergeten en zijn gaan denken dat het ritje echt is.

Gefeliciteerd beste mensen

Beste mensen, nu dat jullie ontwaakt zijn realiseren jullie je dat de derde dimensie een rit is in een achtbaan, een podium voor je toneelstuk, een virtual reality spel, en JIJ bent de conducteur, de regisseur en de programmeur. Wanneer je dit multidimensionale weten activeert, ben je vrij om je Pad naar Huis (ZELF) te regisseren en programmeren. Nu ben jij, de creatie, klaar om je te vereenzelvigen met de ENE, jij, om ‘de hand te worden die zich zelf tekent.’ Op jouw Pad naar Huis (ZELF), reis je via de verticale ‘lift’ naar hogere frequenties van realiteit op de horizontale bestaansniveaus.

Op elk van deze niveaus vindt je een vorm van je Multidimensionale ZELF. Deze vormen zijn gecreëerd tijdens je eerste projectie neerwaarts vanaf de ENE en diep in de niveaus van illusie en afscheiding. Elke vorm/container is een constructie van de resonantie van de lichtdeeltjes van die dimensie of dat niveau. In het geval van je Aardse lichaam is licht zo langzaam dat het fysieke materie wordt. In de realiteiten die zich verder op de verticale schaal bevinden, is je container van een hogere resonantie.

Realiseer je je nu wat voor prachtige prestatie je hebt geleverd? Realiseer je je nu hoe werkelijk magnifiek jij bent om je ZELF te observeren vanuit de vorm van jezelf wat je ZELF aan het observeren bent? Het is bijna hetzelfde als het beroemde schilderij van Escher van de hand die zichzelf schildert.

Terugkeren naar de Zesdimensionale Corridor

We zullen nu onze inter-dimensionale reis door de Arcturiaanse Corridor hervatten. Nu je je op de grens van de zesde dimensie bevindt, herinner je jezelf eraan dat Bewustzijn de taal is die je hologram programmeert. Door het herkennen en integreren van je Multidimensionale ZELF, evenals je ervaringen in onze Corridor, is je bewustzijn uitgebreid van Persoonlijk naar Collectief naar Planetair naar Galactisch Bewustzijn. Wanneer je geparticipeerd hebt in de opening van de zesdimensionale frequentie van onze Corridor is je bewustzijn verruimd naar Kosmisch Bewustzijn.

Voordat je deel neemt in het uitbreiden van de Corridor naar de zesde dimensie, willen we graag dat je je probeert te herinneren wanneer je een klein kind was en WIST dat Elven en Engelen echt waren. Eigenlijk wist je dat je een Elf was, een machtige Draak of een straal van Licht wat door de lucht suist. Je wist dat deze dingen waarheid waren. Helaas wilde je door de tijd heen steeds meer zijn als ‘anderen’, dus deed je net alsof je ‘gewoon’ was. Toen, beetje bij beetje begon je te vergeten wat je als kind wist en de herinneringen van je Multidimensionale ZELF begonnen uit je geest weg te glijden en lieten een lege plek in je hart achter.

Op een dag was je grote Multidimensionale Bewustzijn zo verschrompelt dat je vond dat je een slachtoffer was. Je was een slachtoffer vanwege de eisen van anderen en de regels en wetten van een wereld die je creativiteit belemmerde en je hard liet werken om goed genoeg te zijn zodat je veel geld kreeg om dingen te kopen. Je had het geld nodig om dingen te kopen omdat de pijn in je hart een pijnvol verlangen was geworden naar een plaats die je ooit kende en een persoon die je ooit was. Desalniettemin zakte je hoofd omlaag en probeerde je te doen wat anderen wilden. Echter, elke overwinning die je boekte was leeg en maakte het verlangen alleen maar erger.
Je begon je geloofsovertuigingen weg te doen evenals je verwachtingen van anderen en je zocht naar de vrede en vreugde die je ooit kende toen je vrij was om te leven in je eigen fantasie. Toen begon je langzamerhand, of ineens, je ZELF te herinneren – diegene die streed voor liefde en licht. Dit weten zorgde er voor dat je je onafhankelijk voelde en gaf je een sterk gevoel van je eigen Persoonlijke Bewustzijn, waarmee je de slachtofferrol kon loslaten.
In het begin was deze nieuwe persoon, deze ZELF, een geheim. Toen kwam de eenzaamheid terug en je wist dat je je ZELF moest zijn in je dagelijkse leven – ongeacht de consequenties. Tot je verrassing waren de consequenties prachtig. Terwijl je uit je schulp kroop vond je anderen die ook zich ZELF weer hadden ontdekt. Je opende je hart naar deze mensen en je bewustzijn verruimde van Persoonlijke naar Collectief Bewustzijn.

Jij en het collectief van alle wezens die wakker werden hielden van Gaia, omdat je Ziel je zei dat Zij jouw Moeder Aarde was, evenals de hoger dimensionale expressie van je Collectieve ZELF. Deze liefde voor al het leven verruimde je bewustzijn naar Planetair Bewustzijn. Via je Planetaire Bewustzijn fluisterde Gaia tot je Ziel over Haar poorten naar de hogere werelden en velen van jullie vonden je weg naar onze Corridor. Je ontmoette andere mensen die wakker waren geworden en Gaia Zelf reisde door het Lagere Astrale Niveau van de vierde dimensie om jouw tunnel van licht te reinigen en zo jouw vierdimensionale realiteit binnen te gaan.

Je ging hierna jouw vijfdimensionale realiteit binnen om je te verbinden met je Multidimensionale ZELF, hier een mee te worden en dit te integreren. Door dit terugkeren naar je ZELF kon je je Galactische Familie weer herkennen en hier een band mee opbouwen, waardoor je bewustzijn verruimde naar Galactisch Bewustzijn. Met je eerste bezoek aan de zesde dimensie verruimde je bewustzijn naar Kosmisch Bewustzijn.

Kosmisch Bewustzijn is de staat van bewustzijn waarbij je de torsie golven uit het Galactische Centrum volledig kunt waarnemen, accepteren en integreren. Verder kun je, vanuit het perspectief van je Kosmische Bewustzijn, gemakkelijk door de driedimensionale illusies van afscheiding en limitatie heen kijken. Je WEET dat JIJ de schepper bent van jouw realiteit, omdat jij de reflectie bent van jouw Multidimensionale ZELF in de ENE/EENHEID, wie de reflecties van z’n Licht projecteert op de holografische matrix van jouw huidige incarnatie.

Je WEET ook dat deze incarnatie – inloggen in het 3D Spel van Afscheiding – speciaal is, omdat dit het leven is waarin je de vreugde en overwinning zult ervaren van het verruimen van je planetaire realiteit naar de vijfde dimensie. Je zult leven in de Collectieve EENHEID en ervaren hoe het is om een planeet te Zijn, je zult weer samen komen met je Galactische Familie en heer en meester zijn over jouw realiteit op het quantum, sub-atomische niveau.

Door de Matrix

Zie jezelf op de grens van een holografische matrix die je in en door de stroken van Lichttaal stuurt, wat in en uit je potentiële vorm beweegt. Neem een moment om zo’n strook te vinden en bevestig je bewustzijn hier aan met de intentie om de vortex binnen te gaan. Terwijl je je overgeeft aan het gevoel, de kleur en de toon van multidimensionaal licht, trekt de resonantie van onvoorwaardelijke liefde je erin en door de vortexen van licht. Sneller en sneller reis je in en door een brede reeks aan mogelijke, waarschijnlijke en zelfs ‘onmogelijke’ realiteiten.
Voorbij de snelheid van licht vlieg je nu langs planeten, zonnestelsels, sterrenstelsels, nevels, zwarte gaten, witte gaten, leegten en universa. Alles wat je waarneemt is echt, omdat jij er voor gekozen hebt om het waar te nemen. Het is het observeren wat deze realiteiten heeft gecreëerd, hoewel ze er altijd al waren als een potentieel. Logische denkvormen en menselijke emoties kunnen niet hechten aan je bewustzijn. Je bent te verruimend en te klein.
Je bent je gedachten die zich manifesteren, terwijl je emoties je meer richting je huidige leven sturen, het leven dat je had voordat je puur licht werd. Wanneer je die matrix binnengaat, vermengt de kracht van je onvoorwaardelijke liefde je met de zesdimensionale holografische projectie van je huidige leven. Vanuit het perspectief van de zesde dimensie zie je je geaarde zelf op een driedimensionale Aarde.

Terwijl je Kosmisch Bewustzijn gebruikt van je ZELF als programmeur, stuur je een straal van onvoorwaardelijke liefde en multidimensionaal bewustzijn vanuit je zesdimensionale ZELF naar het hart van je geaarde zelf, je fysieke Aardse projectie. Laat deze straal van licht en liefde een constante communicatie creëren tussen je ZELF als programmeur, wie jou projecteerde in jouw realiteit en je geaarde zelf, wie terugkeert na een lange reis in de polariteit.
Met de programmering van je Kosmische Bewustzijn heb je je Driedimensionale Besturingssysteem geprogrammeerd om UIT te gaan en je Multidimensionale Besturingssysteem AAN. Omdat je nieuwe Besturingssysteem multidimensionaal is, functioneert het zowel in de derde als in hogere dimensies. Daardoor zul je nog steeds de derde dimensie ervaren, maar zul je er niet meer tot gelimiteerd zijn.

Met je Kosmische Bewustzijn, wat samen gaat met je Multidimensionale Besturingssysteem, heb je toegang tot alle bestanden van de driedimensionale illusie, evenals alle bestanden van multidimensionaal bewustzijn en perceptie. Helaas heeft het virus van angst de computer hersenen binnengedrongen van de geaarde mensen en zal continue opgeschoond moeten worden. Desalniettemin kan je Multidimensionale Besturingssysteem z’n zesdimensionale component gebruiken om deze beangstigende illusies op te schonen, wat de Waarheid zal onthullen door je verruimende percepties. Dit systeem zal dan deze veranderingen OPSLAAN in je Derde Oog en je Hogere Hart.
Het kan nodig zijn dat je Kosmische Bewustzijn en je onvoorwaardelijke liefde diep binnen moeten dringen in de eentjes en nulletjes van deze bestanden om de vele levens en parallelle realiteiten waarin je geaarde projectie heeft geleden onder de illusies van hard werk, limitatie, angstige gedachten en emoties, evenals afscheiding van je werkelijke, Multidimensionale ZELF, om deze bestanden op te schonen. Gelukkig is alles wat je ‘hoeft’ te doen, terwijl je Multidimensionale Besturingssysteem online is:

Be still within your mind, and open in your heart.
The Path of ONE may seem alone, but only at the start.
Each day you walk along this Path, you KNOW it’s filled with love.
This love resounds from deep within, as well as from above.
Reach down inside and all around, to see what you desire.
To find the life that you’ll create, and BE who you admire.
Accept this life and give it thanks, each day and every hour.
Then, just relax and watch the show, as your new life comes to flower.

Het kan zijn dat het enige driedimensionale ‘tijd’ in beslag neemt voordat je je als geaarde projectie bewust bent van je verandering. Fluister daarom met de onvoorwaardelijke liefde van je Kosmische Bewustzijn in het hart van je geaarde projectie:

‘NU ben je wakker. Je bent je ZELF!
Afscheiding is een illusie. Limitatie is een state of mind.
Jij bent de schepper van jouw leven.
Bewustzijn is de manier waarop je je realiteit programmeert, en JIJ bent Bewustzijn!’

Wij zijn de Arcturianen.
Bron: Multidimensions

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in