Laatst schreef ik over de “Wilde” Indigo Vrouwen. Zoveel van jullie uiten je  waardering voor deze boodschap, omdat het jullie je  moeilijke leven hielp te begrijpen. Weten dat het je doel was, om de chaos en drama te creëren die je hebt gecreëerd om de wereld meer compassie en acceptatie te brengen, neemt de scherpte van de pijn af waarmee je worstelde. Ik heb ook dergelijke gesprekken gevoerd met Kristal vrouwen die niet begrepen waarom ze zo struggelde terwijl ze zoveel compassie en liefde voor anderen voelden. Ze voelden zich genegeerd en niet succesvol, daar hun werk in stilte plaatsvindt. Maar de volwassen Kristal vrouwen bezitten ook de Wilde vrouwen energie. Zoals de indigo’s kwamen jullie om een geweldige verandering te introduceren. En in dit proces zijn jullie verworpen, verraden en soms bijna emotioneel vernietigt. Volwassen Kristallen, veertig jaar en ouder, kwamen hier om de energie van compassie, vreugde en acceptatie te brengen aan een wereld die werd gedreven door tweedracht, verwijdering, veroordeling en pijn. Jullie kwamen om deze energieën te helen, door het voorbeeld te zijn voor anderen en om de energetische ruimte vast te houden voor hen. En jullie hebben veel geleden.

Veel van jullie namen de taak op je om de energie van zielengroepen te helen. Sommigen deden dit in families en leden onder vormen van mishandeling en trauma, of waren de ouders van je ouders, zussen en broers. Sommigen deden dit op een globaal level door moderne martelaren te worden, wie nieuwe ideeën van compassie introduceerden en werden gedood door degenen met angst voor verandering en gebrek aan macht. Anderen kozen ervoor om de tragedie te belichamen in de vorm van chronische ziekten en andere fysische problemen om ervoor te zorgen dat de medische gemeenschap bewust werd. Dit zou leiden tot nieuwe ontdekkingen ter heling.

Welk pad je ook koos, het doel was de heling van de mensheid door je licht te laten schijnen, wat jullie onbaatzuchtig gaven aan de wereld die deze nodig had, maar nog niet geheel klaar was om dit te accepteren.
Ik voel jullie verdriet en pijn, omdat jullie waarlijk de wereld willen helen. Jullie hebben niet gefaald in jullie werk. De les die je diende te leren, was die van het accepteren van de paden van anderen en daarmee hun wil om al dan niet te helen. Ook is het tijd voor jullie om je te herenigen met je vonk, om je gaven te delen met anderen. En om te herinneren dat de wilde vrouw in je weet, dat je door je eigen vreugde te ervaren, de meeste vreugde bij anderen brengt.

Jennifer Hoffman
Vertaling: Lewi voor Nieuwetijdskind.com©

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

andere artikelen Jennifer Hoffman op nieuwetijdskind.com/website Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. Haar artikelen hierover worden door Nieuwetijdskind.com vertaalt en op deze site geplaatst.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

6 REACTIES

  1. ik geloof dat “tegen de wind in”/”tegen de stroom in” oftewel tegen iedereen in in het begin wel werkte, maar nu voor mij in ieder geval niet meer opgaat. Nu denk ik “van een afstand”. Daarom moedig ik iedereen aan, als je het gevoel hebt “ik ga lekker tegen de stroom in, dan doe dat vooral!!!!!!

  2. de drang om de wereld te veranderen, terwijl het eigenlijk niet mogelijk is, met alle verdriet als gevolg. We zijn een schakeltje met de hoop dat het iets oplevert…..

  3. Lieve Dank Jennifer voor deze troostende woorden. Ik voel het verdriet nog diep in mij, maar voel ook dat dit langzaam aan het oplossen is mede door jouw woorden, die dit verdriet erkenning en bestaansrecht geeft. Het helpt mij mijzelf hierin erkenning en bestaansrecht te geven. In liefdevolle dank
    Lydia

  4. als man voel ik mij hierin niet erkend.
    Ik ervaar net zo goed al die ellende, ik heb het ook allemaal over me heen gehad, er zit in mij ook een vrouw.
    Mijns inziens is er geen verschil tussen mannen en vrouwen, ze zien er alleen anders uit en ja als je graag wil generaliseren zie je alleen verschillen en geen overeenkomsten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in