De zeven universele wetten uit Egypte – de Wet van Ritme

Ben je moe of zelfs uitgeteld? Zit je aan de grens van je groei? Ben je de zin van je leven kwijt? De zeven universele wetten kunnen je wereldbeeld en daarmee je realiteit volledig veranderen. Door de diepere patronen van ordening in de Creatie te leren herkennen, transformeer je je leven. De vijfde wet stelt: alles heeft een Ritme. Je hoeft het alleen maar te volgen. (De andere vier wetten vind je hier.)

Als lineair denken het uitgangspunt is, geld een dominante factor, en werk de belangrijkste prioriteit, is het makkelijk om energie en bewustzijn over het hoofd te zien, of hun bestaan zelfs helemaal te ontkennen. Het lijkt dan logisch dat je elke dag een oneindige reeks handelingen verricht: je staat op, rijdt de kinderen naar school, werkt, kookt, slaapt om bij te tanken, en repeat.

Volgepropte schema’s ontkoppelen je langzaam maar zeker van je hart en je ziel, en daarmee van het grootse Bewustzijn met zijn goddelijke wetten, dat áchter je zichtbare realiteit schuilgaat. En toch… de menselijke (economische, juridische, wetenschappelijke, bedachte) wetten die zo belangrijk lijken, zijn nog steeds ondergeschikt aan de universele. Het universum is geestelijk (eerste wet) en je geest schépt dus deze realiteit. Geloof je ergens anders in? Dan ís alles dus ook anders. Zoals bij de oude Egyptenaren.

Mathematische perfectie

De Egyptenaren hadden een circulair bewustzijn: ze richtten hun blik niet alleen naar buiten, maar ook naar binnen, en 360 graden in het rond; op de energetische werkelijkheid van hun ziel, en de wereld van de goden. Zowel fysiek als spiritueel waren ze in contact met de cycli die door hen heen bewogen: het jaarlijks overstromen van de Nijl, de opkomst en ondergang van Sirius, en de zon en de maan aan de hemel. Die terugkerende bewegingen waren geen eindeloze herhalingen van hetzelfde, integendeel. Ze brachten steeds weer vernieuwing en ontwikkeling voort. Verval en sterven leidden tot groei en overvloed.

De wet van Ritme was in Egypte dus beter bekend dan bij ons. Deze wet stelt dat alles in het universum beweegt; verandering is de enige constante. Er is altijd sprake van oprijzen en afnemen: in- en uitademen, eb en vloed, dag en nacht. Dat universele ritme kent bovendien een mathematische perfectie. De omloop van Uranus duurt altijd 84 jaar en die van Venus 224 dagen. En wist je dat de nieuwe maan en volle maan elk jaar met nauwkeurige precisie hun weg afleggen door de twaalf sterrenbeelden? De nieuwe maan staat steeds in hetzelfde teken als de zon die maand, en de volle maan steeds in het sterrenbeeld daar tegenover.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De vergeten yin-fase

Hoe kan je de wet van Ritme toepassen op je eigen leven? Het allerbelangrijkste is volgens mij dat je je westerse denken overstijgt. Het universele Ritme bepaalt je (fysieke en spirituele) groei en verval. De cycli spelen zich niet alleen af aan het firmament, maar bewegen ook door je heen. Elke keer weer geven ze een energetische imprint aan je bewustzijn. Zinloze rondjes bestaan dus niet. Alleen maar spiralen die steeds verder verdiepen. Kan je die patronen van verandering herkennen en voelen, dan stroom je steeds beter mee met het leven dat voor je bedoeld is.de Wet van Ritme

Ook belangrijk: iedere cyclus kent behalve een yang- ook een yinfase. Yin is vrouwelijk, donker, langzaam, naar binnen gekeerd; nachtbewustzijn. Yang is mannelijk, licht, snel, naar buiten gericht; dagbewustzijn. In de yinfase vinden de afbraak en het sterven plaats, maar óók de heling. In het donker, de stilte, de ontspanning en de uitademing – in je eigen ruimte – lossen oude, uitgewerkte energieën op, en haal je de essentie boven; de parels die je wil meenemen de volgende cyclus in.

Voel eens, met de donkere dagen voor de deur, waar je je bevindt in je eigen groeicyclus. Wat heb je nodig? Je zou optimaal van de komende yin-periode gebruik kunnen maken, door het ritme van de natuur te volgen; te vertragen, je eigen ruimte op te zoeken, naar binnen te spiralen, los te laten wat te veel voelt, en prioriteiten te stellen die je lichaam en geest voeden. De wedergeboorte en groei die in de yangfase (lente en zomer) zullen plaatsvinden, zijn dan van een heel andere orde.

Egypte Downloads

Ben je klaar om met de frequenties van de Egyptische goden de ingeslapen codes in je DNA te activeren? Tijdens de Egypte Downloads krijg je zes krachtige inwijdingen in de oorsprong van liefde, waarbij je de balans herstelt tussen het goddelijke vrouwelijke -en mannelijke vanbinnen en terugkeert naar de eenheid die daaraan voorafgaat. Je herinnert je de priester of priesteres die je ooit was, die kennis heeft van de universele bewustzijnswetten. Met behulp van het groepsveld, online visualisaties, energetische frequenties, en de gezamenlijke intentie vormen we krachtige portalen die direct leiden naar de oudheid en de oorsprong van de goddelijke Creatie. Ga je mee op reis? Je kan op elk moment instappen en je ontvangt dan replays van eerdere sessies! Kijk hier voor het programma: https://www.egyptedownloads.nl/

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap