Genieten van het leven? Jouw bestaan en dat van anderen vieren? Daar kun je op een pure en eerlijke manier een feestje van maken. Samen. In de natuur. Zonder middelen als alcohol en drugs en met een minimum aan het gebruik van telefoon en computer. Het is voor sommige mensen bijna niet (meer) voor te stellen, maar een paar dagen juist niet bezig zijn met die verslavende en prikkelgevoelige zaken, is heerlijk. En heel gezond. Daarom organiseren de Chocolate Club, Kareem Raihani en Landgoed Ottermeer van 28 augustus t/m 1 september Het Grote Fijne Zomer Festival

Waar gaat het nou om in het leven? Jezelf ontwikkelen en ontdekken. Samen zijn. Goed en gezond eten. De aarde en de natuur. Dingen waar we intens blij van worden. Onze kinderen. Stel je voor, vijf dagen genieten van dit allemaal. De tijd nemen voor onszelf en elkaar. Om het grote potentieel in ieder van ons te eren. Onze individuele verschillen te respecteren.Wat is er nou fijner dan dat?

Zorg voor elkaar

Op Het Grote Fijne Zomer Festival streven we ernaar zo veel mogelijk aanwezig te zijn in het moment. Denken in schaarste speelt hier geen rol; er is genoeg voor iedereen, dus we delen datgene wat er is. Zo moeilijk is dat niet; we kijken naar elkaar om, zorgen voor lichaam en geest, de natuur en onze omgeving. Als je op een bewuste manier in het leven staat, houd je automatisch rekening met je omgeving. We zorgen er dus ook voor dat we geen sporen achterlaten op het festivalterrein wanneer we weer vertrekken.

Er lopen een paar rode draden door het festival heen. We zetten ze hier op een rijtje:

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
  • Aandacht voor ons lichaam: yoga, massage en adem
  • Jezelf ontdekken op verschillende manieren
  • Creativiteit: zingen, dansen en expressie
  • Nieuwe paden creëren i.p.v. de gebaande te bewandelen
  • De verbinding maken met onszelf, de natuur en met elkaar

Wat is er te doen

We hebben een supergevarieerd programma voor je, met workshops, optredens van artiesten, dj’s, ceremonies en ‘sharingcircles’. Onder de workshops vind je onder andere de Wild Woman en Man Voice workshop, yogalessen, hoelahoepdans en een klankschalenreis. Het Love and Connect concert en Savasana concert laten je heerlijk genieten. De sfeer wordt nóg beter met ceremonies, natuurlijk bij de opening en de afsluiting van het festival en tussendoor met de zweethut, etherische oliën en met cacao (we zijn niet voor niets de Chocolateclub!). Dj’s als Kareem Raihani en Sefrijn Langen brengen je in hogere danssferen. Ken je ons een beetje, dan weet je dat Ecstatic Dance natuurlijk op het programma staat.

Heb je behoefte aan iets individueels? Geen probleem, ook daaraan is gedacht. Laat je bijvoorbeeld eens verwennen met een ayurvedische massage, zet je stem aan het werk tijdens een voiceworksessie of laat klankschalen jouw zintuigen strelen. Op de minimarkt kun je mooie, duurzame producten kopen en je innerlijke mens maak je tevreden met het heerlijke eten dat chef Marnix Lange voor je bereidt met producten uit de moestuin op het terrein.Voor de kinderen is er ook van alles te doen, zoals clowning. Niets is verplicht. Overal aan meedoen mag.

Het programma mag dan veelzijdig zijn en bol staan van de mooie belevingen, we hebben het niet helemaal dichtgetimmerd. Co-creatie staat namelijk ook op ons verlanglijstje. We doen ons uiterste best om een echt goede sfeer te creëren die je nog lang zal bijblijven. Dit kunnen we niet alleen, we doen het samen. Daarom nodigen we je uit om jouw schatten in te brengen en je gaven te delen. Welke bijdrage zou jij willen leveren? Het kan van alles zijn… van een solo optreden tot een workshop. Deel het met ons.

Waar speelt het zich af?

Op het Landgoed Ottermeer, zo’n 8 kilometer van het Brabantse Roosendaal. In 2000 kochten Yvonne en Frans De Ottermeerhoeve, een boerderij met 20 hectare grond. Zij creëerden hier hun grote droom: een paradijselijke omgeving waar ze als gezin en individu tot ontplooiing kunnen komen, in harmonie met elkaar en de natuur. Gasten zijn van harte welkom om mee te genieten van hun levensproject waar de sfeer persoonlijk en vriendelijk is. Voor hen zijn er ruime campingplaatsen, een zwemven met zandstrand en vele speelmogelijkheden voor kinderen. Het terrein wordt omringd door 11 hectare Ottermeerbos met 2 natuurvennen, weides met paarden en een groente-, bloemen- en kruidentuin. Het is de ideale locatie om het leven te vieren met een festival. Op www.landgoedottermeer.nl kun je alvast de sfeer opsnuiven.

Alle dagen brandt ons ‘heilig’ vuur in de vuurplaats.Wil je een keer vuurhoeder zijn? Laat het ons dan weten, want wij zoeken jou. Een handje helpen, bijvoorbeeld in de keuken, de tuin of de schoonmaak? Vele handen maken licht werk, ook hier. Leuk om te doen, maar weet dat je niets moet. Voel je niet verplicht.

Wat denk je? Ben jij erbij van 28 augustus t/m 1 september? Vijf heerlijke dagen voor het pure leven? Wij laten je graag genieten van Het Grote Fijne Zomer Festival en misschien verras en verblijd jij ons met jouw talenten. Ook je kinderen zijn van harte welkom. Wil je zeker zijn van je plek en meteen reserveren? Ga dan nu naar https://www.chocolateclub.info/event/het-grote-fijne-zomer-festival/. Hier vind je ook nadere informatie over het programma, de organisatie, etc.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in