DELEN
Licht-op-Ascensie1

White Eagle zegt:

Geliefde broeders, het licht schittert in de hemelen; het schittert ongezien in de fysieke materie. We willen dat jullie nooit het altijd aanwezige licht vergeten en we willen jullie opnieuw herinneren aan de macht van de woorden: IK BEN de opstanding en het leven. IK BEN het licht, IK BEN het leven. Wanneer je op deze woorden mediteert zul je steeds meer hun betekenis gaan begrijpen en zul je de warme gloed van het licht ervaren en de kracht die in je opwelt gaan herkennen.

light1We willen jullie met zachte hand de weg wijzen om het waarachtige licht van het valse te onderscheiden. Dit is noodzakelijk wanneer de geest in een fysiek lichaam woont, omdat er altijd de trekkracht van het lichaam is, er altijd de dominantie van het aardse denken is en de stem van het aardse denken kan zo gauw ten onrechte voor de stem van de geest, het ware licht worden gehouden.

Het waarachtige licht is niet dominant. De ziel die wordt geleid door het ware licht denkt niet aan zichzelf; het zelf wordt vergeten door het denken aan anderen. Als de stem je aanzet tot zelfzuchtig handelen, kun je er zeker van zijn dat het een valse boodschap is. Het waarachtige licht is een zachtmoedige liefde die in je oprijst en je met begrip en met respect naar de wereld laat kijken. Denk aan dat respect. Wanneer je de ziel van je broeder respecteert, respecteer je zijn leven in alle opzichten. Je weet dat er bij lange na niet voldoende respect voor elkaar is. Dit is de eigenschap die moet worden ontwikkeld, dit respect, deze zachtmoedige geest van de ene mens voor de andere.

Dit is het tijdperk van het licht, het ene ware licht en dit ware licht is dat van liefde. Het is de Zoon van God, in deze tijd op aarde aanbeden in de vorm van Jezus Christus en universeel aanbeden als het grote licht in de hemelen, het licht van de Zon.

Wees stil in de tempel diep van binnen…… zie daar op het altaar van licht de bokaal van sprankelend kristal, volmaakt van vorm. Het is de bokaal van je hart. Hef hem in aanbidding op om met het Grote Licht van God gevuld te worden, met de levende wijn van de geest, gevuld opdat anderen ook uit die beker mogen drinken.

www.debronvanlicht.nl

1 REACTIE

  1. ”Dit is het tijdperk van het licht, het ene ware licht en dit ware licht is dat van liefde. Het is de Zoon van God, in deze tijd op aarde aanbeden in de vorm van Jezus Christus en universeel aanbeden als het grote licht in de hemelen, het licht van de Zon.”

    Heel erg mooi, als ik me erop concentreer op Jezus, kan ik het licht voelen dat heel mijn wezen doordrenkt 🙂 het laat me stralen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in