Dolores Cannon

Dolores Cannon, overleden op 19 oktober 2014, was hypnotherapeut, UFO-onderzoeker en paranormaal onderzoeker en deelde 40 jaar lang haar informatie, haar inzichten en de resultaten van haar omvangrijke werk. Dolores was meester hypnotherapeut die haar cliënten meenam naar het somnambulistische niveau (medisch slaapwandelen / helderziendheid tijdens slaaptoestand) waar – zoals ze stelde – de meeste hypnotherapeuten niet durven te komen. Dit heeft geleid tot helder inzicht in een omvangrijke hoeveelheid oude kennis, die anders verloren zou zijn gegaan of om verschillende motieven verborgen zou zijn gebleven voor de mensheid.

dolores cannon2
Dolores Cannon

Ik had al veel van haar gehoord en gelezen toen ik 2012 voor het eerst kennis maakte met Dolores. De zeer getalenteerde schrijver Jeff Roberts schreef reeds een artikel over haar, klik hier om dat te lezen. Ik had in 2011 al iets over Dolores gehoord, maar had destijds geen gelegenheid me te verdiepen in haar werk en zoals dat gaat in het leven, dingen komen pas op je pad op het moment dat je ze nodig hebt.

Jeff’s artikel kwam dus op mijn pad en na het lezen ervan bekeek ik alle YouTube-video’s van de lezingen van Dolores Cannon die ik maar kon vinden. Ik maakte tijdens het kijken gretig aantekeningen, want uit veel van haar gesprekken haalde ik de antwoorden op vragen die ik reeds had met betrekking tot de planetaire verschuiving die – naast andere gebeurtenissen – momenteel gaande is. Ik wist diep van binnen dat ik een aantal van haar boeken zou moeten lezen, wat ik ook heb gedaan!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Tijdens het lezen van de reacties op het artikel van Jeff merkte ik direct een bepaalde trend: Ofwel de reageerders kenden Dolores en waren blij met een artikel over haar, of men verklaarde haar voor knettergek, of men was simpelweg niet bereid iets aan te nemen. Met name degenen die haar omvangrijke werk afwezen hadden nog nooit ook maar één moment de tijd genomen zich erin te verdiepen. Ze doet dit werk echter al 40 jaar, dus genoeg materiaal om eens aandacht aan te besteden. Het is een beetje overweldigend – dat zeker – maar ik denk dat het heel belangrijk is om een open geest te hebben bij het bestuderen van dit soort werk.

Op het moment dat ik begon met het schrijven van dit artikel, had ik als titel in gedachten: “Waarom dit het belangrijkste moment in de geschiedenis van het Universum is.” Met de bedoeling de door Jeff begonnen discussie voort te zetten, wellicht een steentje bij te dragen aan de verduidelijking van haar werk, alsmede verspreiding van informatie voor degenen die geen tijd hadden voor onderzoek of geld voor aanschaf van haar boeken. Echter, terwijl ik halverwege in het schrijven van dit artikel zat, overleed Dolores en moest ik mijn werk in de wacht zetten. Het voelde alsof ik een geweldige mentor kwijt was geraakt en de wereld een zeer waardevolle spiritueel begeleider.

Ik weet dat de dood niet het einde is; Dolores begeleidt ons nog steeds en haar werk wordt voortgezet. Ik hoop dat door het delen van wat ik heb geleerd en de antwoorden die ik op mijn vragen heb gekregen, misschien ook jouw vragen beantwoord zullen worden. Wellicht inspireert het je om ook boeken van haar kopen en je te verdiepen in haar fascinerende werk.

Het ontwaken / planetaire veranderingen

spiritueel ontwakenIk ontwaakte in januari 2011. Ik ga niet in details vertellen hoe dat precies ging, want het is een indrukwekkend (en lang) verhaal en ik weet zeker dat velen die dit artikel lezen al bekend zijn met dit proces. Na het ontwaken had ik maar 1 vraag: “Wat nu?” Ik had geen flauw idee wat de volgende stap zou zijn. Ik geloofde dat er een planetaire verandering gaande was, maar had geen idee van de reden erachter, wat het voor onze soort of voor mogelijke andere soorten in ons zonnestelsel betekende, of wat het eindresultaat zou zijn. Want die eindconclusie is wat mij pas ècht interesseert. Vandaag de dag ontmoet en spreek ik wereldwijd veel mensen die zich in net zo’n toestand van verwarring bevinden als ik vier jaar geleden.

“Het gaat niet zozeer om samen te zijn met hen die zich in al een hogere trilling bevinden, die kunnen zichzelf wel redden. En we hoeven ons evenmin te bekommeren over degenen die in een diep geworteld negativisme blijven hangen. Het is met name bestemd voor degenen die zich in het midden van verwarring bevinden, wellicht bereid zijn de sprong te wagen, waar we het meest behulpzaam voor kunnen zijn.” Het OB (OnderBewustzijn dat via cliënten van Dolores Cannon spreekt) – Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Ik hoop dat deze informatie duidelijkheid zal geven aan hen die het hard nodig hebben en er klaar voor zijn. Hier volgt wat ik heb geleerd:

Het moment van ontwaken

dolores cannon-poortHet Ontwaken – of de verschuiving – begon ergens in de jaren ‘60. Zoals het door middel van Dolores’ werk wordt uitgelegd, begonnen toen zielen te incarneren die nooit eerder op Aarde waren geweest (Jeff legt dit ook in zijn artikel uit). Hun trillingsfrequentie was hoger dan de onze en door hun aanwezigheid begon ook de trillingsfrequentie van de mensheid en de planeet te stijgen. Er waren drie incarnatiegolven van deze zuivere zielen en als je terugkijkt naar het sociale klimaat in die tijd, dan kun je duidelijk hun invloed zien. De jaren ’60 was een tijd van grote veranderingen en sociale onrust, dus het idee van Ontwaken resoneerde werkelijk met mijn eigen gevoel; het klopte gewoon. De Aarde was geschapen als leerschool voor alle wezens die een versnelde groei van hun ziel willen bereiken. We incarneren op deze planeet om lessen te leren, ervaringen te hebben, om te groeien en te spelen. We hebben ook getracht los te komen van de karmische cyclus, maar dat is een ander breedvoerig onderwerp waarover je alles kunt lezen in haar boeken. Ook plannen we ons leven, maar dit is eveneens een onderwerp waarover ik nu niet wil uitweiden – ik heb er een engelstalig artikel over geschreven dat u hier kunt lezen. De tijd die we nu ervaren is wat we ‘afstuderen’ zouden kunnen noemen. We zijn aan het promoveren naar een volgende stap in de evolutie van onze ziel: de volgende fase van het bewustzijn.

Voor velen begon de evolutie met Versnelling. Zelfs degenen die geen flauw idee hebben van het Ontwaken, zeggen dat ze het gevoel hebben dat de tijd sneller gaat. Die Versnelling wordt veroorzaakt doordat trillingen in een sneller tempo bewegen. Je kunt ofwel meegaan in de trillingen door je aan te passen (de Versnelling), of je loopt vast. Veel mensen op Aarde weigeren zich aan te passen aan de snellere trillingen, waardoor ze een tegengestelde kracht worden. Mensen die zich wel hebben aangepast voelen deze tegengestelde kracht en door het verhogen van hun eigen trilling laten ze hun DNA veranderen. We zijn aan het afstuderen en dat afstuderen is een keuze. Het is nu dan ook een opwindende tijd om in te leven!

Het waarom van ontwaken

Toen de eerste atoombom neerplofte, werd er een noodoproep gericht aan het Universum dat de Aarde in ernstige problemen verkeerde. Deze oproep werd door vele zielen beantwoord door vrijwillig naar de Aarde te komen, waaronder velen die hier nooit eerder waren geweest. Sommigen werden gevraagd met de mogelijkheid “nee” te zeggen, maar ze kwamen (hoewel aarzelend) allemaal. De planeet Aarde is één van de moeilijkste planeten om op te incarneren, één van de hardste leerscholen. Dus na de eerste atoombom werden deze vrijwilligers geboren met maar één doel: de energie verhogen en het bewustzijn verruimen, want de mens als soort werd naar het verkeerde pad geleid en vormde het begin van onherstelbare schade aan de planeet. Deze zuivere zielen waren zeer succesvol en momenteel voel ik dat de Aarde verschuift naar een volgende incarnatie die de allerbeste leerlingen gaat leveren. Als je oude culturen uit de hele wereld zou hebben onderzocht, zou je ontdekt kunnen hebben dat een dergelijke evolutie al eerder heeft plaatsgevonden met verschillende groepen mensen. Dolores noemt dit in enkele van haar boeken die ik heb gelezen, tezamen met boeken over Spirituele Wetenschap en vele andere werken met betrekking tot dit onderwerp.

(Als we spreken over een hele groep of beschaving die van een driedimensionale werkelijkheid is verschoven naar een andere dimensie).

dolores cannon“Met de komst van en de fysieke overname door de voorlopers, is het van groot belang om een voorbeeld te stellen, een weg voor te bereiden. Zodat mensen kunnen inspelen op wat er gebeurd is. Voor de eersten is het moeilijk, daarna wordt het makkelijker. Daar is een uitspraak voor: “De honderdste aap.” Je maakt het makkelijker voor anderen door een pad uit te stippelen. En in de tijd is alles één. Het is dus altijd bekend geweest dat er een tijd zou aanbreken van ascentie van de soort, van verschuiving, transformatie en transcedentie.” Het OB (Onder Bewustzijn dat via cliënten van Dolores Cannon spreekt) –Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Hoe weet je dat je aan het ontwaken bent?

Klik hier voor een artikel over ascentieverschijnselen.

Fysieke veranderingen van je lichaam en waarom je DNA verandert.

wakker!Ons DNA is aan het veranderen om de nieuwe energie en de hogere trillingsfrequenties te kunnen vasthouden. Door dit infuus van hogere trillingen wordt het slapende DNA wakker. Door de activering van het DNA beginnen onze lichamen te veranderen.

Dolores Cannon: “Zal dit veranderende DNA invloed hebben op het geestelijke vermogen?” 

OB: “Jazeker. Mensen zullen telepathischer worden. Woorden zijn niet nodig, communiceren gaat via het hart en gedachtenoverdracht. Liegen en bedriegen is uitgesloten. En dat is ook niet nodig.”

Door de verhoogde trilling veranderen onze lichamen en beginnen we bepaalde dingen en gedragspatronen – die we ooit normaal vonden – af te wijzen. Het artikel over ascentieverschijnselen gaat hier dieper op in, maar één onderwerp kan ik niet vaak genoeg benadrukken om de transitie te vergemakkelijken en dat is het veranderen van je eetpatroon. Veel mensen hebben het hier erg moeilijk mee, maar als je werkelijk wilt ascenderen naar een volgende fase in de evolutie, dan is het van groot belang te overwegen je dieet aan te passen.

“Tijdens mijn werk vertel ik mijn cliënten dat ze hun dieet moeten veranderen om de aanpassing aan de Nieuwe Wereld te kunnen maken. Onze lichamen moeten lichter worden, hetgeen betekent dat zware voedingsmiddelen vermeden dienen te worden. Tijdens de sessies worden mijn cliënten herhaaldelijk gemaand tot stoppen met eten van vlees (rund- en varkensvlees in het bijzonder), vooral vanwege de chemicaliën die bij de dieren worden ingespoten of ermee worden gevoerd.” – Dolores Cannon,Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Dolores Cannon: “Zullen we nog steeds voedsel consumeren?” 

OB: “Je zult stoppen met het doden van dieren voor consumptie, omdat je door het eten van de trillingen van een levend wezen je heel erg ziek zal worden. Je zult meer waterig voedsel gaan eten en wanneer je dat voedsel plant zal je dat niet in enorme hoeveelheden gaan doen, maar met kwaliteitsbesef, zorg en liefde. Daardoor worden in je voedselplanten en vruchtbomen hogere trillingen ingebracht en hoef je niet meer zoveel te eten.”

Voor meer informatie over hoe je je dieet kunt veranderen kun je de documentaire ‘Origins’ bekijken. Eén belangrijk onderwerp dat in deze documentaire wordt gedeeld, is het eten van rauw voedsel. Ik heb dit in mijn leven geïmplementeerd en ik voel me geweldig! Ik ben ook vegetariër geworden sinds mijn ontwaken in januari 2011.spiritueel ontwaken

De achterblijvers

Wat ik heb begrepen van mensen die niet zullen transformeren, ongeacht of ze zich ervan bewust zijn of niet, het is hun eigen keuze om al dan niet over te gaan naar de vijfdimensionale werkelijkheid. De keuze wordt gemaakt door jouw eigen trilling, waardoor jouw werkelijkheid wordt vastgesteld. Dat vond ik nou zo grappig van Dolores toen ze ontdekte dat mensen achtergelaten zouden worden. Het OB vertelde dat haar ook, waardoor ze erg verdrietig was en het vreselijk oneerlijk vond. Ik voelde dat ook zo toen ik er voor het eerst over las, tot ik begreep dat ze niet echt achtergelaten worden, maar dat ze er zelf voor kiezen de transitie niet te maken.

OB: “…de tijd voor Gaia om te promoveren en haar beste leerlingen mee te nemen vloog, met achterlating van de vernietiging, de corruptie, de negativiteit en de duisternis. Het is alsof ze zich afsplitst, overvloeiend van het ene naar het andere.” 

Dolores Cannon: “Degenen die achterblijven… verandert hun DNA niet?

OB: “Nee, dat zullen ze niet toelaten.”

Dolores Cannon: “Het is dus een persoonlijke keuze?”

OB: “Ja.” 

“Degenen die niet zijn verlicht, zullen terug moeten naar een andere planeet met een dichtere energie en nog steeds verwikkeld in negativiteit, om hun resterende karma uit te werken.” Dolores Cannon, Drie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Dolores Cannon over Buitenaardse invloed

dolores cannon-etDe invloed van ET is vele malen groter dan ik denk of dat iemand zich ooit zou kunnen voorstellen. Nadat ik dit boek had gelezen, was mijn geest “verkreukeld”, zoals Dolores het noemt. Ik wist alleen niet hoe ik deze informatie moest laten binnenkomen op de manier zoals het mij werd aangeboden. Het eerste wat ik dacht was: “Kan het mogelijk zijn en zo ja, Mozes Kriebel!” Dit boek gaat over de oorsprong van de Aarde, wie schiep de Aarde, waarom is de Aarde geschapen en hoe Aliëns daar al sinds de schepping een rol in hebben gespeeld. De visioenen die ik had werden door het OB en Dolores bevestigd. Ik had er nog nooit met iemand over gesproken omdat het nogal onwerelds was en te vroeg om er iets over te zeggen, maar hier waren ze! Dat wat ik had gezien stond in dit boek beschreven! Naast de oorsprong, leerde ik ook veel over de ET-invloed (meer dan ik me kon voorstellen) en het verschil tussen goede Aliëns (degenen die helpen), neutrale Aliëns en minder goede Aliëns (degenen die niet helpen).

OB: “Er zijn wezens die wij als niet zo erg spiritueel ontwikkeld beschouwen. Dat betekent niet dat ze negatief zijn. Het Universum kent geen begrip ‘negatief’. Er is geen positief of negatief. Er is alleen schoonheid van de Ene. Wat er is zijn wezens die niet zo spiritueel ontwikkeld zijn als we zouden wensen, maar we kunnen ze niet ‘negatief’ noemen. Ik wilde bijvoorbeeld vertellen dat er ET wezens samenwerken met de overheid. Die wezens zijn hier uit eigenbelang om Aardse metalen, chemische stoffen, elementen en overige zaken die ze kunnen gebruiken te vergaren. Soms nemen ze meer van dit alles dan hetgeen ze de overheid vertellen. We keuren dit weliswaar af, maar we hebben ze toegelaten omdat de trilling van de planeet lager is. Daardoor kunnen ze in deze trilling komen en met de overheid communiceren. Dat betekent niet dat ze negatief zijn. Ze groeien spiritueel. En we laten het toe dat ze komen. Ze doen de planeet geen kwaad omdat ze geleerd hebben dat ze moeten geven. Ze geven technologie aan de overheid. Het is dus geven en nemen. We zijn het er weliswaar niet mee eens, maar ze zijn niet negatief. Sommige wezens hier denken in termen van goed en kwaad, maar dat is niet de manier om het te beschouwen. Het dient te worden gezien als spirituele vooruitgang. Sommige van deze wezens zijn niet zo gevorderd in hun spirituele ontwikkeling.” – TDrie golven vrijwilligers en de Nieuwe Aarde

Die laatste zin liet me werkelijk op een andere manier beschouwen. De afgelopen jaren heb ik van alles gelezen over ondergrondse bases en de (zogenaamde) gruweldaden door buitenaardse wezens en ik werd er ziek van. Na het lezen van het boek begon ik Aliëns op dezelfde manier te bekijken als mensen die ‘negatieve’ dingen doen. Daar werd ik eveneens ziek van.

Enkele jaren geleden ontdekte ik dat mensen een rol spelen en dat de ‘negatieve’ rollen (mensen die werkelijk slechte dingen doen, zoals pijn veroorzaken, onderdrukken, gewelddadig zijn enz.) niet meer zijn dan dàt – rollen. Van binnen is de mens nog steeds een volmaakte, mooie, goedaardige ziel die wil groeien, anderen wil helpen groeien, of karma wil uitwerken. Op dat moment begon ik ook Aliëns op dezelfde manier te beschouwen. keepers of the garden-dolores cannonAls deze wezens dan wèrkelijk zulke verschrikkelijke dingen doen met de mens, ondanks dat ik het afkeur… ik denk dat net als alle andere dingen in het leven we onze eigen omstandigheden creëren en ervoor kiezen eraan deel te nemen, of er bewust afstand van nemen. Ik weet dat velen het bijzonder moeilijk vinden om dit te accepteren, maar ik denk dat het zo werkt. Net zoals alle gecreëerde dingen, hebben we dit ook gecreëerd, om uiteenlopende redenen.

Hoe pas ik het geleerde toe in mijn leven?

Het belangrijkste wat ik van haar werk heb geleerd is dat we bezig zijn met een verschuiving van de driedimensionale werkelijkheid naar een vijfdimensionale. Dit proces verandert niet alleen onze hele levenshouding naar een mooiere wereld, het is ook een destructief en extreem hard proces. Als graniet zo hard. Maar ik heb geleerd dat het mijn eigen keuze is om mijn trilling te verhogen en dat kan ik alleen doen door mijn leven te veranderen, mezelf en anderen te vergeven, dienstbaar te zijn voor hen die het nodig hebben en me bewust te zijn van wat ik zeg en doe. Ik ben me ook bewust van waar ik mijn lichaam mee voed, van wie ik ben en waarom ik hier ben – namelijk promoveren naar mijn volgende bewustzijnsniveau. Zelfs al zou alles waar Dolores Cannon over praat onwaar zijn of allemaal fantasie, dan nóg! Ik heb namelijk voor mezelf het beste leven dat een mens zich kan wensen gecreëerd.

Toepassing van de geleerde lessen in mijn leven heeft een beter mens van me gemaakt en als ik morgen zou sterven zal ik vervuld zijn met dankbaarheid, niet met spijt. Wat heb ik nog meer te wensen? Ik weet niet hoe anderen het ervaren, maar ik werd doodmoe van de driedimensionale werkelijkheid. Er gebeuren zo veel verschrikkelijke dingen op en rond deze planeet en alles waarmee we in contact komen is vergiftigend. In alle oprechtheid ervaar ik het meestal als overweldigend. Daarbij komt dat onze prachtige planeet wordt vernietigd. Velen vroegen mij wat er zal gebeuren met al die inhalige en corrupte mensen in hun machtsposities, of met al die negatief ingestelde mensen, die – voor zover ik het kan begrijpen – achter zullen blijven met datgene wat ze zelf hebben gecreëerd. Wanneer ze in lage trillingen blijven hangen zullen ze in de derde dimensie blijven, tezamen met ons stervende eco-systeem, rampen als Fukushima, plus alle andere rotzooi die ze hebben veroorzaakt. Volgens mij wisten degenen die deze ‘negatieve’ rollen spelen dat ze niet zullen transformeren, aangezien ze hun karma nog niet hebben uitgewerkt om te kunnen doorgaan. Dus spelen ze deze rollen vrijwillig om ons te helpen. Ik heb geen hekel aan hen die ons onderdrukken, menselijk of on-menselijk. Ik ben hen dankbaar.dolores cannon-3

De boeken van Dolores Cannon hebben mijn leven veranderd. Ik heb er inmiddels enkele gelezen en mijn plan is er meer te lezen. Ik beweer niet dat alles wat ze schrijft waar is of dat je het moet geloven. Het is aan jou om te beslissen wat je wilt geloven, wat met jou het beste resoneert en het beste voor jou voelt. Ik denk dat haar werk waardevolle informatie biedt, alsmede een andere mogelijke waarheid.

Haar werk bood mij niet alleen antwoorden op enkele vragen die ik had, antwoorden die ik zelf niet kon vinden, maar ik vond tevens bevestiging van mijn visioenen en hetgeen mijn spirituele gidsen mij hadden gezegd. Belangrijker nog (en dat is wat het wèrkelijk met me deed), het liep allemaal synchroon en op zó’n wonderbaarlijke manier, dat viel niet te ontkennen. Ik hoop dat allen die midden in al deze verwarring (en die is enorm!) naar antwoorden en helderheid zoeken, dat eveneens zullen vinden en ik geloof dat het werk van Dolores Cannon daarvan een geweldig begin is.

Hieronder wordt een aantal onderwerpen genoemd die niet in dit artikel pasten, maar die je zeker zullen inspireren een aantal van haar BOEKEN (aff.link) te lezen

Upgrades, The Council of Nine, Early Wake Up Call for Some, Physical ET Visitations, The Grid, The Chaos, Diseases, The ‘Safety Net’ Illusion, Not Looking Back, The Illusion of Age, Spiritual Coasting, The Many Styles of Awakening, Simultaneous Lives, Reincarnation Pattern Changing, en nog veel meer.

Ik wil dit artikel graag afsluiten met mijn favoriete uitspraak van Dolores:

“De keuze om te transformeren is aan ons – alle mogelijke werelden wachten om ontdekt te worden.”

Dankjewel, Dolores Cannon en allen zo dicht bij haar die helpen haar werk voort te zetten. Ze is een mooie ziel en ik ben blij dat ik haar werk heb ontdekt. Het heeft werkelijk mijn leven veranderd.

Wil je meer weten over het werk van Dolores Cannon†?

Dolores Cannon´s oude website: www.dolorescannon.com

Video: Dolores Cannon presenteert Transformeren naar de Nieuwe Aarde (engelstalig):

Dolores Cannon presenteert Transformeren naar de Nieuwe Aarde (engelstalig)

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

11 REACTIES

 1. Ik hoor – na het bewust en op eigenverzoek stoppen van mijn chemo voor darmkanker – steeds stemmen die mij vertellen door te gaan. Na maanden lukt dat en is mijn nieuwe kindermusical tegen pesten bijna af. Alles komt vloeibaar in mijn hoofd en handen om te schrijven en bedenken. Ik ben klaar om dit leven te verlaten, want besef dat ieder eind een nieuwe begin is. Dankbaarheid sterkt mij bij het verlies van mijn demente vrouw. Kinderen en dieren blijven open naar mij reageren en helpen mij de eenzaamheid doorstaan als ik buiten met de hond wandel. Ik wil in mijn hart kwetsbaar leven steunen. Ik wacht mijn tijd vol vertrouwen af… Hoop dat het woord IK verandert in WIJ. (Ben bijna 79 jaar). Met dank dat ik dit mocht schrijven en veel succes met uw betrokkenheid.

 2. het mooie is dat niks fout is
  Alles is goed en een les ..
  het is een school in een matrix …
  als je het groter plan bekijkt zijn we nooit uitgeleerd en dat is fantastisch toch …
  Waar we ook naar toe gaan 5d of blijven in 3d alles is goed uiteindelijk gaat iedereen toch nog naar 5d
  Met wat tijd en tijd is een illusie 😉
  Maar eerst moeten onze studies zijn afgewerkt
  Dus blokken maar :p
  En wees dankbaar aan de duisteren door hen groeien we en kunnen we ons licht laten schijnen

  namaste

 3. Ook ik ben begonnen met het lezen van de boeken van Dolores. Wat een mooie ziel inderdaad. En met alles wat ik ontdek, voel ik me lichter worden. En de druk is van de ketel. Ik mag gewoon zijn, mijn lichtje stralen en ook mijn schaduw omarmen. We zijn hier inderdaad om te leren, te groeien en zeker ook te spelen!
  Wat een verrijking dat alles op ons pad komt wanneer we we klaar voor zijn! Heel veel liefs ❤️

 4. Ik ben erg blij met dit artikel zo veel herkenning hoorde in de verhalen van Do.ores Cannon en mijn eigen gedachtenwereld bevestigd. Dank je wel Nikki Gray voor je verhaal in het Nederlands en de tips om het ontwaken te herkennen.dank je wel een fijne dag voor jou groeten José

 5. Ik ben erg benieuwd wie bovenstaand artikel geschreven heeft.
  Dank in ieder geval, het spreekt me zo aan dat ik ne er verder in ga verdiepen.

 6. Ongeveer twee jaar geleden was ik bij een vriendin die ik al lang niet meer gesproken had. Zij vertelde over 'the three waves of volunteers' van Dolores Cannon. Wat er toen gebeurde was zo bizar: diep van binnen voelde ik hele sterke herkenning die me totaal overweldigde. Bewust dacht ik: wat een onzin, maar dat enorme gevoel van herkenning spoelde over me heen en ontroerde me enorm. Ik vond het ook ontzettend fijn om te weten (met een heel diepe zekerheid) dat ik hier alleen maar hoefde te zijn. Niets bijzonders hoef te doen, alleen maar hoef te zijn en met mijn trilling e helpen de wereld op een hoger plan te komen. Dat gaf een enorme rust. Nog steeds vind ik haar verhalen wel wat bizar, maar die ervaring was zo bijzonder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in