Nieuwetijdskind.com-menselijke-engel-
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Uit een live channel in Oostmalle, België, oktober 2002. (nog niet gepubliceerd)

Deze drie vragen zijn:

1. Ben je bereid jezelf op de eerste plaats te zetten?
Het jezelf op de eerste plaats zetten bij alles wat je doet, is de enige manier waarop je het werk van een Menselijke Engel kunt doen zonder je balans te verliezen. In de hogere vibraties van de Nieuwe Aarde is je eerste uitgangspunt als facilitator: werken zonder de kracht van degene waar je mee werkt weg te nemen. Dat kan een moeilijk evenwicht zijn en is geen gemakkelijke taak. Ook al heb je de beste intenties maar je bent niet volledig gecentreerd in je eigen energie, kan het proberen een ander te helpen je uitputten en tot slechte gewoonten leiden bij degene die je probeert te helpen. Ontdek eerst je eigen energie en heb de moed om jezelf op de eerste plaats te zetten bij elke overweging.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

2. Kies je ervoor de taak van Menselijke Engel op je te nemen?
Dat is een verbintenis met spirit die zegt dat je het goed vindt om op de perfecte samenloop van tijd en ruimte daar geplaatst te worden waar je voor verandering kunt zorgen in iemands leven, of je die iemand nu kent of niet. Het vertrouwen dat spirit je op de juiste plek zet, betekent dat je allereerst zelf in balans moet zijn. Wanneer je deze taak op je neemt moet je begrijpen dat alle gebeurtenissen die vanaf dat moment in je leven plaatsvinden, niet persoonlijk genomen moeten worden. Vanaf dit punt zal spirit je in de juiste situatie brengen. Het vinden van manieren om zaden te zaaien zal als Menselijke Engel je hoogste intentie zijn.

3. Wil je beloven in gratie of genade te wandelen wanneer dat maar mogelijk is?
Het in gratie of genade wandelen betekent dat je bij iedere stap die je in je leven zet, volledig bewust bent van je verbinding met alles en iedereen om je heen. De illusie van polariteit zou je kunnen laten denken dat je van alles en iedereen gescheiden bent.
Wandelen in gratie of genade betekent het tot uitdrukking brengen van eenheidsbewustzijn bij alles wat je doet.

Overweeg deze vragen alsjeblieft in het Licht in plaats van lichtvaardig.

Copyright Aantekening:
Copyright 2003 Steve Rother. Deze informatie mag in zijn geheel of gedeeltelijk verspreid worden op voorwaarden dat er geen kosten berekend worden en dat deze tekst er aan toegevoegd is. Wanneer er een bewerkte of een gedeeltelijke versie gebruikt wordt, vermeld dan duidelijk dat dit een bewerkte of gedeeltelijke versie is en wijs de lezer erop dat de originele versie staat op http://www.lightworker.com/. Meer informatie over Steve Rother en de Groep kan gevonden worden op de websites: http://www.lightworker.com/ en http://www.lichtwerker.com/ of via Lightworker ++ 1 702 871 3317.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in