Heb je wel eens dromen over seks? Was het met iemand anders dan je partner? Was het raar? Gênant? Walgelijk? Of de beste seks die je ooit hebt gehad?

Dromen over seks

Dromen zijn het resultaat van ons onderbewustzijn dat probeert te communiceren over wat het te verwerken heeft, uit het heden en het verleden. Je kunt dingen verwerken die gisteren gebeurd zijn, maar ook bijvoorbeeld op de middelbare school of als vier jarige.

Dromen over seks zijn het interessantst om te onderzoeken, ze staan voor de meest intieme onthullingen over onze persoonlijke groei. Het is van belang om eerst een aantal basis zaken hierover te begrijpen. Als je droomt over seks en je hebt een orgasme is dit waarschijnlijk een puur biologisch en natuurlijk proces van je lichaam om wat opgeslagen energie los te laten. Niet heel bijzonder, gewoon een start van de nieuwe dag

Verder zijn dromen onthullingen van je diepste emotionele verwerking, door je onderbewustzijn dat metaforen gebruikt als poging om te communiceren. Alles in je droom is relevant want je onderbewustzijn kan kiezen uit ALLES wat je weet en dingen waarvan je niet eens weet dat je ze weet, om te proberen de boodschap over te brengen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Droom jij wel eens over seks? Wat dit zou kunnen betekenen.

Progressieve dromen

De meeste dromen zijn wat wij progressieve dromen noemen, iedereen in je droom ben JIJ. Niemand kan zomaar je geest binnen lopen om te gaan zitten knoeien in je hoofd. Elk personage in je droom is een weerspiegeling van je eigen zelf, elk personage in je droom is een weergave van een aspect/component/programma van jezelf.

Als kind passen we ons aan aan de verwachtingen van de meest overheersende personen in onze wereld, onze moeder in het bijzonder maar ook onze vader, broers, zussen, leraren etc. Voor een harmonieus bestaan hebben we ons aan te passen en moeten we ons authentieke zelf veranderen. Die veranderingen worden aparte ‘programma’s’. Iedereen naast jou in je dromen is een aanpassing van de oorspronkelijke programmering.sex-lust-liefde

Dromen over seks betekent dat je geest niet langer wil dat een bepaald programma wordt gescheiden van je authentieke zelf en wil dat programma integreren. Programma’s zijn dat soort gedragingen die opduiken uit het niets in bepaalde situaties, ook al zijn wij er niet bewust van dat ze er zijn. Heb je ooit iets gedaan waarvan je dacht: “Waar kwam dat vandaan, wie was die persoon?”

Nou, dat was een onbewust programma dat overheerste boven je bewuste geest. Bijvoorbeeld, een zachtaardig, vriendelijk persoon wordt blootgesteld aan een verontrustende situatie zoals een klein verkeersongeval. Deze persoon kan ineens veranderen in een defensief, beschuldigend en boos persoon omdat dit soort gedrag in het verleden ergens werkte op een bepaald moment. Het programma kwam naar voren en nam grip op de situatie, omdat de zachtaardige, vriendelijke persoon verward was en/of de situatie niet aankon.

De betekenis van dromen over seks

Het hebben van dromen over seks betekent dat je programma’s in jezelf terug stopt of geneest om een sterkere, meer solide persoon te worden. Dus wat wil je hiermee loslaten? Of wat wil je juist integreren?

De persoon waarmee je seks hebt? Wie is dat? Ken je die? Als dat zo is, denk eens aan drie dingen die hun karakter zou beschrijven, niet hun uiterlijk maar wie ze zijn. Die drie dingen – zeg vriendelijk, zacht en onderdanig – zijn de eens afgescheiden delen die je weer wilt integreren in jezelf. Dit is een enorme progressie van zelfacceptatie.

Als laatste, dit is echt een van de belangrijkste dingen die ik wil je vertellen over het hebben van dromen over seks – je dromen zijn hele intieme openbaringen van je onderbewuste geest. Als je terloops op kantoor verteld dat je hebt gedroomd over seks met je baas, betekent dat niet dat je ook daadwerkelijk aangetrokken bent tot die persoon. Het betekent dat de eigenschappen die die persoon heeft, componenten/programma’s zijn die je je eigen wil maken. De meeste mensen hebben niet de kennis om het hebben dromen over seks te begrijpen. Wees dus voorzichtig met zulke gesprekken.

Dit geldt ook voor als je een relatie hebt. Vertel niet aan je partner dat je een droom had over vrijen met de baas. Gesproken woorden kun je niet terug nemen. Hoe bewust die persoon ook is, ze zullen dit toch blijven herinneren. Het zou je kunnen achtervolgen en terug komen in een verhitte discussie omdat het ze toch ergens dwars heeft gezeten, en gedacht hebben dat je echt met de baas naar bed wilde.

Bewaar voor later op Pinterest:

https://nl.pinterest.com/nieuwetijdskindmagazine/

Droom jij wel eens over seks? Wat dit zou kunnen betekenen.

Droom jij wel eens over seks? Wat dit zou kunnen betekenen.

De energetische implicaties van seks & hoe je het kunt beïnvloeden

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

  1. Dit is NIET wat over sex dromen betekend en dit ‘IS’ slechts, en niks anders dan een eigen interpretatie van gebaseerd op en vanuit onwetendheid. Niemand heeft/doet de wijsheid om te kunnen bepalen wat een droom of wat dromen betekenen. Jouw EIGEN droom, jouw droomwerelden, uit proberen te leggen aan iemand anders zal nooit, nooit, nooit het daadwerkelijke geVOEL weerspiegelen. Deel dromen dus alleen vanuit het genieten van het delen, nooit, nooit, nooit om antwoorden te zoeken bij anderen die geen antwoorden hebben, maar slechts een antwoord verzinnen.

    Er is GEEN onderbewuste. Iedereen ‘IS’ en is een bewust wezen, bewuste energie, een gespiegelde bewuste projectie van het bewust’ZIJN’. Daar zoiets onwetends instoppen als het idee van een onderbewuste is ook slechts weer een (onwetende) interpretatie van.

    Hier, nu, op aarde, deze tijdlijn, ‘ZIJN’ wij allen sexuele bewuste wezens, alleen het sexuele heeft een nietzofijne ‘klank’ gekregen. Het is voor velen een enorme blokkade geworden om nog in en vanuit pure vrijheid echt te genieten, ECHT ORGASMISCH te GENIETEN. In de droom’werelden’ is er geen taboe, geen beperkingen van die vrijheid, in de dromen mag en kan alles. Het zal de meeste menswezens ongekend verbazen hoe de dromen gaan groeien als je de ‘sex’dromen bewust gaat voeden. Realiseer dat zo’n 98 tot 99% van de menswezens denkt te leven en/of heeft geleerd te leven in een wereld waar een sexuele beleving achter gesloten deuren moet bestaan. Er is schaamte, er is angst, veel angst om toe te geven aan echte orgasmische energie.

    Met alle respect voor de creator van dit artikel. Dit wat hier ontstaat is niks anders dan verheldering van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in