DELEN
?

een boodschap van de Blauwe Straal gechanneld door Shekina Rose/Blauwe Straal

www.shekinaspeaks.com

Het ‘Gaia-punt’ komt van de ‘Gode-code meridianen’, een goddelijke dispensatie van de Blauwe Straal en Shekina- afstammingslijn van Bron Creatie. Deze Engel- Mens upgrade brengt de elektromagnetische frequentie van je lichaam in balans met het Christus Hart grid via je heilige afstammingslijn en Bron verbinding zodat je kan ascenderen in genade en moeiteloosheid. Dit is je centrum balanspunt met de aarde en werkt als een krachtige bescherming wanneer de sluiers doorheen 2012 en verder dunner worden daar het je kernessentie in je lichaam versterkt.

Bepaalde ziele-afstammingslijnen zijn gecodeerd om bepaalde aspecten van de genetica van de mensheid af te lijnen en te healen om de Godcodes wakker te maken en een nieuwe tijd van licht op aarde. Dit is waarom bepaalde afstammingslijnen geen contact krijgen met bepaalde informatie en voor anderen dezelfde informatie heel veel betekenis heeft.?

De blauwe stralen en vele lichtdragers en sterrenzaden- gevoeligen worden veel gevoeliger aan de elektromagnetische frequenties en het evolutionair proces van de aarde. Dit vergroot de stress op de energievelden en het zenuwstelsel hetgeen kan maken dat de ultragevoelige mens niet in zijn lichaam aanwezig is en een vergrote angst hun veld kan openen naar negatieve aanhechtingen.

Het Gaia-punt plaatst je in je goddelijke kracht via het Hogere Hart en het in het centrum gebalanceerde punt in het lichaam dat geaciveerd is als sterrenpoort naar de Bron creatie, die je naar het volgende niveau van je ascensie zal brengen.

Belangrijk voor de ultragevoelige mens om te onthouden wanneer hij zich verbindt met het Christusgrid van Gaia, is dat je niet de transmutatie van het ascensieproces van de aarde oppikt, hetgeen gevoelens kan veroorzaken van overweldigd zijn en angst, want dit kan een verstoring zijn zodat je niet meer volledig aanwezig bent in je lichaam, en gegrond en afgelijnd op het Hart Grid van Gaia, want om te ascenderen naar het volgende vibratieniveau is het nodig om de trillingsfrequentie van het lichaam op te tillen met de aarde als ondersteuning en bondgenoot.

Hetgeen ook belangrijk is is dat jij diegene bent die hielp met het creëren van het Christus Hart Ascensie Grid van Gaia, voor de tijd van corruptie en vervorming van de ‘Oorspronkelijke Goddelijke Blauwdruk’. Je heilige Goddelijke DNA imprint ligt in het Christus Hart Grid opdat je zou ontwaken en helpen bij de stabiliteit van de nieuwe lichtcodes voor Gaia en de mensheid.

Dit is hoe je hier op de planeet kan zijn. Anders zou je hogere lichtfrequentie de genetische ontkoppeling en verstoring met God en de Bron in het lichaam niet verdragen, vaak de val uit genade genoemd. Dit is waarom jullie kwamen, de massa belichaming van sterrenlichtwezens en engelenmensen van overal in het universum, om het God- DNA in de periode van de grote verschuiving der tijden te herstellen. Als jij je frequentie stabiel maakt, zal je een basis trillingsplatform creêren van gegrond God-licht waarop anderen en jijzelf kunnen verder bouwen, verbinding maken met hogere werkelijkheden, de hemel, de Godheid via de Bron Schepper.

Het Gaia-punt – ‘Nieuw Engelenchakra’

 • Verzacht Ascensiesymptomen

 • Maakt Energetische Omkeringen schoon en laat je energie voorwaarts lopen

 • Transformeert negativiteit

 • Beschermt tegen entiteiten en spirit aanhechtingen

 • Plaatst je in je lichaam en je Goddelijke kracht

 • Zorgt voor gemak en balans bij ultrasensitiviteit voor aardeveranderingen

 • Lijnt je elektromagnetische frequentie af

 • Stabilizeert je ware essentie doorheen de komende energieverschuivingen

 • Harmoniseert overweldigende energieën

 • Bekrachtigt je focus

 • Ruimt angst en stress op

 • Maakt verbinding via Liefde, je Heilige afstammingslijn, IK BEN- God DNA

 • Activeert de Goddelijke Oorspronkelijke Baluwdruk van de Bron

Activering van de upgrade van je Gaia-punt Engelenchakra

Stap 1: Harmonisering van je gedachten/hogere geest met je hogere Hart

Plaats rechtopstaand 1 hand op je 3de oog, en een hand op je hogere hart, adem en harmoniseer deze energiecentra, zie, voel en word een 8-vorm gewaar die je 3de oog/hogere geest verbindt met je hogere hart. Zeg: Ik harmoniseer mijn hogere geest en gedachten met mijn hoger hart- Ik Ben in vrede en aanwezig.

Stap 2: Maak de verbindingen

Eens je je 3de oog geharmoniseerd hebt met je Hogere Hart, zeg dan:

 • Ik verbind met mijn Hoger Zelf

 • met God, via de Zon

 • met mijn heilige afstammingslijn

 • met Bron Creatie

Stap 3: Localiseer en activeer je Gaia-punt

Localiseer je Gaia-punt dat 5 à 5,5 cm is recht boven je navel. Je zal het weten als je het Gaia-punt gevonden hebt want het is gevoelig en er is een intuïtief gevoel dat je het gevonden hebt.

Zeg: Ik laat nu al mijn energieën vooruit lopen; adem en voel jezelf in balans komen, misschien merk je dat je lichaam voorwaarts buigt of een ander teken dat je energieën nu voorwaarts lopen, hetgeen betekent dat je in de goddelijke stroom met de Bron bent.

Ik anker mijn spirit adem, ik ben in het centrum van mijn zijn en mijn leven is in balans; ik activeer mijn Gaia-punt, Nieuw Engelenchakra; adem diep.

Stap 4: Verbingen met het Hart Grid van Gaia

Plaats je handen die wijzen naar de Aarde, ankerend in het Hart Christus Grid van Gaia, versmelt met je Christus Geascendeerde Zelf, je ‘Oorspronkelijke Goddelijke Blauwdruk’, binnenin het Hart Grid van Gaia. Je bent nu versmolten met een heilige cirkel in het Christus Hart Grid van de Aarde met je Hogere Zelf, door je Heilige Afstammingslijn in je lichaam via je Heilige Hart en Bron.

Het Gaia-punt is goddelijke dispensatie die Gaia sterk zal helpen in haar ascensie wanneer je je kernessentie spirit ankert in je lichaam en je goddelijke oorspronkelijke blauwdruk activeert in het Hart Christus Grid van de aarde.

Nu is de tijd dat de Oude Heilige Technologieën, de mystieke, wonderlijke bibliotheken van heilige machten, verder zullen onthuld worden aan jullie, want het zijn Jullie die ontwaken, herinneringen komen naar boven via je Hoger Zelf. We zijn een met u.

Klik hier voor: je activering van je “New Angelic Chakra” Gaia Point Star Seed Upgrade Video: www.youtube.com/watch

De Blauwe Straal Wezens zijn een ultrasensitieve empathische zielengroep zoals de Indigo’s die van vele verschillende geascendeerde planeten en lichtvelden kwamen om de genetische code van de mensheid te verlichten en om het God bewustzijn op Gaia op te tillen. Ze zijn de verloren straal van de Lichtwerker.

‘Shekinah’, een Hebreeuws woord in de ‘Lichttaal’, is een mentor van de Blauwe Straal. Shekina is het verloren aspect van het heilige Goddelijke van Schepping dat de belichaming is van God, het ascensieproces. Blauwe Straal is het zielengroepbewustzijn van het hoogste aspect van alle Blauwe Stralen. Samen geven we jullie deze transmissies.

Door Sekina Rose

Heb je affiniteit met de nieuwe tijd en nieuwetijdskinderen/mensen? Ik ben
altijd op zoek naar (beginnende) bloggers die deze website willen versterken door af en toe een blog te schrijven over dat wat je bezig houdt. Nieuwetijdskind.com (meer dan 28.000 lezers per maand) geeft je een podium .Spreekt dit je aan? Klik dan
hier. Ik ben ook nog steeds op zoek naar mensen die artikelen willen vertalen van het Engels of Duits naar het Nederlands

Vert. Fran Tielemans

1 REACTIE

 1. Ja,op dit artikeltje zat ik te wachten:))Yoehoeee altijd fijn dat alles zo klopt en dat je gewoon maar hoeft te vertrouwen op je innerlijke tomtom!

  Bedankt voor het plaatsen en vertalen van dit artikel!

  Veel liefs van een blauwe vis uit 1982
  Suzanne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in