DELEN
besef en vreugde

11 november 2011 is van grote betekenis, wanneer een enorme impuls aan jullie individuele energievelden zal gegeven worden om jullie te helpen met je ontwaakproces. Velen op aarde die zich puur op het fysieke of materiële gebied gefocust hebben dat de illusie weergeeft, krijgen een krachtige schok die hun bewustzijn het besef zal brengen dat er veel meer in het leven is dan ze dachten. Er zal een grote toename zijn in het aantal mensen die aan hun spirituele zoektocht beginnen, wanneer ze “aha!” momenten ervaren, waardoor ze plotseling een intuïtief gevoel krijgen van de grote rijken die voorbij het fysieke bestaan en die, tot nu toe, dachten dat het onwerkelijke verbeeldingen van mentaal onevenwichtigen waren.

Wanneer hun verrassing wat afneemt, zullen ze een gevoel van pure vreugde en opwinding ervaren, als ze een verborgen innerlijk weten ontdekken dat hen vertelt dat het leven veel meer is dan een paar decennia van lichamelijk bestaan, gevolgd door dood en sterven.
besef en vreugde
Dit besef dat bij zovelen plaatsvindt, zal het begrip meebrengen dat Liefde hun ware aard is en dat angst en twijfel betekenisloze concepten zijn die ze gelukkig kunnen loslaten. Je angsten loslaten is enorm bevrijdend en versterkend. Dit betekent niet dat je opeens het gevoel hebt dat je de kracht en het vermogen hebt om een vijand, ramp of catastrofe te verslaan of mee af te rekenen, of  waar je in zou kunnen terechtkomen, het betekent wel dat je jezelf accepteert precies zoals je bent, zonder voorbehoud en zonder de noodzaak om jezelf aan anderen te presenteren achter een masker van bekwaamheid, diplomatie, nederigheid of macht, die de angstige en ontoereikende echte jij verbergt waar je bang voor bent. Je bent gewoon, geen “ALS of maar,” omdat je gewoon bent en geen masker, verdediging of bedrog nodig hebt, ooit.

Als je jezelf op deze manier aanvaardt, zul je ook merken dat je anderen accepteert zoals ze zijn, omdat je het niet meer nodig hebt om je masker aan te passen teneinde een bevredigende interactie met ze te hebben. En je zult natuurlijk niet misleid worden door het masker dat een ander zou kunnen dragen”. ‘De twijfel laat je los en je merkt dat je je normaal gedraagt – rustig, vol zelfvertrouwen, effectief en eerlijk – altijd. Als resultaat zul je vredig zijn, in staat en bereid om anderen te helpen, ongeacht hun vragen of problemen, op een manier die volkomen en volledig passend is voor dat moment, net zoals het zich voordoet. Je zult ook te maken krijgen met alle resterende persoonlijke problemen of situaties die vlot en vakkundig je aandacht vragen.

Nadat je jezelf van twijfel en zorg hebt bevrijd, zul je merken dat je veel meer energie, motivatie en enthousiasme hebt om in het leven te handelen. Alles wat je doet zal je doen omdat je het wilt doen, daardoor zal het je plezier en voldoening geven, er zal geen “moeten” zijn en je zult gewoon niets doen omdat je je schuldig zou voelen om het niet te doen. Mensen zullen je geen schuldgevoelens kunnen geven, of je manipuleren, omdat je je eigen persoon bent en je zult je kracht niet langer weggeven.

Je zult het liefdevolle, barmhartige wezen zijn dat je werkelijk bent en anderen eren en respecten, en je zult merken dat anderen op dezelfde wijze op jou reageren, bij jullie ontmoeting versmelten jullie energievelden en versterken en intensiveren jullie elkaars eerlijkheid en integriteit .

Deze erkenning van wie je bent, van je onschatbare en eeuwige waarde, is een essentieel aspect van jullie ontwaakproces en zal jullie voorzien van de zekerheid van “natuurlijk zal ik ontwaken”. Deze kennis zal alle kleine, aanhoudende twijfels of angsten totaal verwijderen die nog in een donkere nis van je geest verborgen kunnen zijn en die nog steeds het bestaan van God in vraag stellen, en de mogelijkheid van een leven na de dood van het lichaam, waardoor je de laatste angstige grip op de illusie en de pijn en het lijden die dit ondersteunen, kunt los laten. Nu, wanneer het moment aanbreekt, zul je klaar zijn voor de glorie van je ontwaken.

Met heel veel liefde, Saul.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in