Een meditatie die je helpt je diepste dromen en verlangens te manifesteren

Mindful bewustzijn opent een persoon voor de kracht van intenties. Heb je ooit gemediteerd over liefde en toen de meest liefdevolle dag of week van je leven gehad? Of heb je gemediteerd over vreugde of vrede en voelde je je verlicht in je hart door deze aanwezigheid van vreugdevolle of vredige energie in je kern?

Een bevestigingsaanpak balanceert niet alleen je staat van zijn: deze vorm van meditatie kan zich ook uitbreiden tot een dynamisch en zeer reëel gesprek tussen je innerlijke en uiterlijke wereld.

Voel je waarheid

Diep in je buik zit een plek die allerlei betoverende brandstoffen brouwt. Dit energiepunt begeleidt je zoals muziek een danser begeleid. Voel je je binnenste woelen? Ga even rustig zitten met deze innerlijke beweging. Het gevoel in je maag is erg belangrijk voor je lot. Je maag voelt het aan als je van je pad raakt, of wanneer je juist zo stabiel bent als een krachtige wind in een zeil, dat je over de oceaan van onzekerheid brengt met gratie. Het idee achter je waarheid voelen is een meditatie over je huidige emotionele staat. Jaag je vol vertrouwen je dromen na? Streef je zonder angst naar je verlangens? Als je emoties uit balans zijn, kun je je fysiek in je maag opgezwollen voelen, of juist leeg, of alsof je creatieve energie uit je gezogen is. Om je dromen en verlangens te gaan manifesteren, moet je buigen voor zowel de Solarplexus en de Sacraal – je maag en je darmen. Geef je aandacht aan deze plek, waar de magie van het manifesteren wordt bereid en klaargestoomd.

Ken je waarheid

Nu je weet dat je zonnekern straalt met leven, is de volgende stap te voelen hoe deze energie terugkaatst naar de tuin van je geest. De bewolking is opgeklaard en nu schijnt de zon. Je bent vol warmte, klaar voor de uitdagingen van vandaag. Dit is het eerste deel van de manifestatiemarathon. Hier ben je zelfverzekerd, straal je trots in al je glorie, een meesterwerk van de schepping. Weet dat je uniek bent, een dienaar van iets prachtigs waarvan alleen jij het tot leven kan weken in deze wereld. Dat is een zeer belangrijke onthulling op deze reis. Dit is het moment om je geluk te volgen. Observeer wat de binding tussen je geestesoog en je zonnekern voedt. Raak je verdwaald in de worden als je over andere culturen leest? Raak je vervuld van verwondering wanneer je reist? Misschien is het kunst, muziek, wetenschap of gezondheid waardoor je op gang komt en dat het vuur in je buik aansteekt. Wat het ding ook is, ik vraag je indringend om dat ding te doen. Anders verstop je je van je waarheid, in een illusie van je Zelf. Weet, diep in je buik, wat je doel is en breng je intuïtie tot bloei.zijn met wat er is

Spreek je waarheid

Jij bent de lotus. Je bent opgestegen vanuit de rijke, donkere aarde en bent gegroeid in het heerlijke licht van de zon. Dit is het hoogtepunt van je heldhaftige reis. De plaats waar je bloeit, één met het universum. Eindelijk wordt je gezien door de wereld. Eindelijk zie je de wereld. Je lichte lichaam bouwt zich op van je darmen, naar je hart, naar je hoofd, tot er plotseling een persoon openbarst en zingt! Je keelchakra bonst met de impuls om jouw lied de wind in te sturen. Begin een gesprek met jezelf, met het universum, met je geliefden. Zelfs sociale media is een plek om je waarheid te spreken. Wees duidelijk. Wees een kracht. Jij bent een krijger en je bent deze kracht waard. Stel jezelf open voor de oneindige mogelijkheden. Vertrouw in de stroom. Laat je geest je dagelijks leiden. Misschien vallen je wel wat interessante synchroniteiten op.  Blijf in jezelf geloven en laat de wereld weten dat je leeft.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Belichaam je waarheid

Nu je voelt, weet en spreekt met de volledige kracht van je goddelijke energie, is het tijd om de daad bij het woord te voegen. Met elke stap die je zet, stijgen je voeten steeds hoger op naar een staat van complete vredigheid. Dingen die je niet meer dienen zijn gewichten die je van je schouders laat vallen. Nu je je ware zelf belichaamt, wordt je leven een stralende constellatie. Elke glinsterende ster is een droom of verlangen op je kaart naar nirwana. Naarmate je je gelukzalig wordt, komen je verre sterrenclusters op één lijn om het verhaal van je lot te vertellen, een lot betoverd met betekenis. Werelden nemen vorm aan. De tijd versnelt. Je passie en doel komen samen om een veld van bloemen te creëren, iedere wereld in volle bloei binnen het universum dat jij bent. Je zult goede en slechte tijden kennen, pieken en dalen, maar je zal nooit uit de zetel van je vredige ziel worden gestoten zolang je trouw blijft aan je emoties, je intuïtie, en je verstand. Mocht je ooit zwichten, wat alleen maar menselijk is, haal dan adem. Adem. Adem. En laat de sterren je de weg naar huis wijzen.

Zoals je kunt zien is de beste manier om je diepste dromen en verlangens te manifesteren om trouw aan jezelf te zijn. Sta open voor transformatie, want dat is de energie die je zal voortstuwen naar je lot.

Onthoud dat de natuur een spiegel is – je bent een universum.

En je verdient geluk.

Bewaar voor later op Pinterest:

Een meditatie die je helpt je diepste dromen en verlangens te manifesteren

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. Wow, wat mooi gezegd. Het beschrijft de ontwikkeling zoals ik ervaren heb de afgelopen tijd en veel herkenning in de power en energie die je hebt als je je hele zelf kiest te zijn. Dank voor dit fijne bevestigende artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in