DELEN

Dana MrKich

Door Dana Mrkich
www.danamrkich.com

Er is wat lastigs aan de energie van ‘Eenheid’. De grenzen tussen ons allen lossen op, en onze sensitiviteit voor elkaars gevoelens en energievelden verhoogt nog elke dag.

Enerzijds vergroot dit ons gevoel van mededogen en verbinding met elkaar. Anderzijds moeten we extra waakzaam zijn bij wat ‘het onze’ is en wat niet, net omdat we zoveel meer voelen. Dat wil zeggen: ‘Zijn dit mijn gevoelens of die van iemand anders? Zijn dit mijn gedachten, overtuigingen, twijfels, zorgen of angsten, of die van iemand anders?’

 Mensen die ‘intuïtief’ zijn of zich empathisch voelden, hebben hier altijd al alert op moeten zijn, anders eindig je als een levende spons! Nu gaan miljoenen mensen naar een hogere vibratie, en ‘voelen’ en ‘ontvangen’ ze op een heel nieuw level. We zijn altijd al beïnvloed geweest door de gedachten en gevoelens van anderen, zeker van die die rechtstreeks naar ons werden gestuurd. Maar nu kunnen we die gedachten en gevoelens VOELEN. We zullen dat dan niet onmiddellijk registreren als een bewuste directe boodschap ‘Oh Jane denkt dit of dat van me’. In de plaats daarvan kunnen we dat ervaren als een vergroten van onze angst of zelf-twijfel.

Nu moeten we extra integer zijn rond wat we denken, want hoe dan ook beïnvloeden die gedachten onze omgeving en mensen rond ons (zelfs die ver weg).

Gedachten en gevoelens kunnen ook doelbewust naar ons geprojecteerd worden, door hen die echt weten wat ze doen (mindcontrol). Sommige spiritueel bewuste mensen houden er niet van om te praten over de donkere kant van het leven, maar desalniettemin bestaat het allemaal, dus zouden we het beter erkennen, zodat we onze gouden krijgers-harnas kunnen aantrekken en energetisch nee zeggen tegen die projecties. (Dit gezegd zijnde, een van de redenen waarom de elite zoveel macht had over deze planeet, is dat ze niets zijn zonder focus! Wij moeten nu onze focus versterken, en dat wil ook zeggen ons herinneren wie we zijn!!!)

Je macht is sterk, en je hebt de ultieme autoriteit over wat er zich bevindt in je eigen energieveld. Onze ‘zwakte’ is als het ware dat velen onder ons niet beseffen hoezeer we beïnvloed zijn en zelfs gebombardeerd worden door gedachten en gevoelens van onze buitenwereld. Vandaag (of liever: elke dag) is een goed moment om te zeggen:

‘Al wat niet van mij is, keer nu alsjeblief terug naar je eigen rechtmatige plek, en laat al wat wel van mij is, nu alsjeblief naar mij terugkeren. Ik ben 100% (zeg je naam), niets meer en niets minder. Dank je.’

De planeet en de mensheid heeft je totale inzet nodig nu!

Een andere goede affirmatie die ik altijd gebruik is deze: ‘Ik ben verbonden met mijn best mogelijke zelf, mijn best mogelijke realiteit en mijn best mogelijke beweging voorwaarts op alle levels: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, cellulair, DNA, voorouderlijk, etherisch en alle chakra’s. Dank je.’

Hoe heb jij je de laatste tijd gevoeld?

Dana Mrkich

vert. Fran Tielemans

7 REACTIES

 1. Natuurlijk merk ik dat er een hoop veranderd. Ondanks dat ik dat aanvoelen van anderen altijd zo sterkt heb gehad (ook op paranormaal vlak) dat ik er mijn werk van heb gemaakt.
  Voor mij persoonlijk verandert er doorlopend van alles, niet alleen qua grenzen en hoe de energie om ons heen zich gedraagt maar ook wat er in mij zelf gebeurd, wat ik spontaan ‘oppik’ en wat ik ervaar als ik me me mag instellen op anderen, de manier van hoe ik het ervaar. Alles lijkt steeds duidelijker te worden, meer te manifesteren, sommige energiën worden steeds beter waarneembaar. Aan de andere kant is er voor mij het stuk dat ik steeds zuiverder aanvoel wat ik ermee mag en kan, en de effecten heel vaak flink zijn.

  Vorig jaar had ik de onnavolgbare drang om aan een bepaalde training mee te gaan doen, mijn omgeving snapte mij niet.
  3 maanden eerder (maart 2013) kreeg ik al de drang om de regie veel meer naar mij terug te halen, ik leek overal en nergens te zijn. Deze training paste daar prima in.
  Ik leerde er (meer en beter dan ooit eerder) in mijn kracht te staan. Van daaruit kan ik vertrouwen op mij en alles om mij heen, écht luisteren naar anderen zonder te oordelen, te accepteren wat was en wat is, handelen vanuit volledig respect naar mezelf en daardoor ook naar anderen, voortdurend stappen maken. Dát heeft ook nogal wat veranderd in mij, mijn leven en mijn manier van ervaren op alle vlakken. Ik zwalk niet meer door het leven (al dacht ik goed bezig te zijn , het kon nog beter) en sta dus krachtiger in het leven dan ooit, mijn energie is krachtig, compact en rechtlijnig, en er is ….rust in mij en om mij heen.

  Aan de ene kant ligt die verandering in ‘wat en hoe ik ervaar’ dus in de energie om ons heen.
  Maar aan de andere kant ben ik ook erg realistisch, down-to-earth, en ben me bewust dat ik doorlopend ontwikkel en groei en er daardoor dus óók van alles gebeurt met mijn eigen energie en waarneming, dat dát nog grotere gevolgen heeft voor mijn ‘zijn’ in én buiten mijn gevoeligheid. Het gaat er tenslotte in eerste instantie om wat ík er zelf mee doe.

  • @Bianca,
   Hoi Bianca,

   Op reis in jezelf met jezelf, geeft je de bewustwording van al het goede en de vrijheid 🙂
   Niet zaligmakend,………puurheid!
   Wonen en leven vanuit je hartje:).
   Ik begrijp je.

   al het goede en de vrijheid <3 <3 <3,

   Mark

 2. Anderzijds moeten we extra waakzaam zijn bij wat ‘het onze’ is en wat niet, net omdat we zoveel meer voelen. Dat wil zeggen: ‘Zijn dit mijn gevoelens of die van iemand anders? Zijn dit mijn gedachten, overtuigingen, twijfels, zorgen of angsten, of die van iemand anders?

  Eenheid impliceert dat er geen onderscheid is tussen ik en de ander. De vraag of gevoelens en gedachten van mij zijn of van iemand anders doet er dan niet meer toe. Inclusief de hierboven genoemde bijkomende problemen.

  In zuiver Eén-Zijn bestaan geen gedachten en gevoelens(geen afbeeldingen of vormen).

  Gedachten en gevoelens komen voort uit collectief veld. Je kunt op iets afstemmen of niet. Ze verschijnen en verdwijnen.

  De gedachte aan bezit ontstaat wanneer gedachten en gevoelens (vibraties) aan je blijven kleven, je ze zélf vasthoudt.

  Je macht is sterk, en je hebt de ultieme autoriteit over wat er zich bevindt in je eigen energieveld.

  Ik spreek liever niet over macht, maar inderdaad je invloed kan sterk zijn. Tenminste als je in staat bent om voortdurend gade te slaan wat er in je eigen energieveld plaatsvindt. Houd je daar vibraties vast (als bezit of ter onderscheiding van de ander), of laat je de boel komen en gaan in één stromende beweging.
  En gadeslaan is een kwestie van kunnen Zijn en bewust-Zijn.

 3. Mooi geschreven en een duidelijke boodschap voor de lezers. Als ik dit jaren terug had gelezen had ik gedacht, Ja hoor…natuurlijk! Nu weet ik dat het zó is. Weet dat het erg belangrijk is om in je eigen kern te zijn en te herkennen wat niet van jezelf is. Hoop dat wij allen de boodschap naar de leiders van de wereld kunnen zenden dat er genoeg is voor iedereen! Gelijkheid, waardigheid en respect voor ieder levend wezen.

  • @Angel,

   Hoi Angel,

   Erkenning, herkenning van een mens in harmonie :).
   Bewust en onbewust doorgegeven……oneindig gedragen door het licht om te mogen groeien.
   Spelen en delen.
   De groei naar een onmetelijk gezamelijk bewustzijn van het leven, vanuit al het goede en de vrijheid!.
   Samen begrijpen :).
   Angel,ik vind je een mooi mens.

   alleen al het goede en de vrijheid, <3 <3 <3

   Mark

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in