Leestijd: 3 minuten

Logo
Advertorial

3500 jaar geleden vond acupunctuur haar oorsprong in het oude China. De van origine Zhenjiu genaamde techniek herstelt de verstoorde energiestroming in het lichaam waardoor deze de van nature aanwezige geneeskracht weer kan gebruiken. In 1957 ontwikkelde de Franse dokter Paul Nogier een microsysteem waarmee de honderden fijne energiebanen in het oor, zonder naalden, gestimuleerd kunnen worden en vele uiteenlopende kwalen behandeld kunnen worden. Dit systeem is nu binnen uw handbereik.

Het gebruik van acupunctuur, en oor-acupunctuur in het bijzonder, is letterlijk millennia oud. De oude Chinese genezers ontdekten dat verstoorde energiebanen gestimuleerd konden worden door deze met naalden aan te prikken. Door de eeuwen heen is deze techniek bijzonder uitgewerkt en succesvol toegepast op zeer uiteenlopende ongemakken en ziektes.

Het oor | Een kaart van het lichaam

Dat het oor een gevoelig lichaamsdeel is weten veel mensen. Maar dat vele lichaamsdelen verbonden zijn met het oor en daar gestimuleerd kunnen worden is minder bekend. Door de tijd heen is het lichaam in het oor in kaart gebracht. Door de verbonden punten in het oor te stimuleren worden de energiebanen die deze delen van het lichaam besturen “wakker geschud” waardoor deze verstoringen op kunnen heffen.

Eeuwen oude geneeswijze nu binnen handbereikOor-acupunctuur | Beproefd en bewezen

De toepassing van oor-acupunctuur is door de eeuwen heen getest, geprobeerd en succesvol gebleken. Zo biedt de Universiteit van Yale oor-acupunctuur behandelingen en trainingen aan haar studenten. Deze instelling is ervan overtuigd dat oor-acupunctuur de behoefte aan medicatie verkleint. [1] Ook het Amerikaanse leger is van de werking van oor-acupunctuur overtuigd en biedt behandelingen aan zijn medewerkers om hen te helpen ontspannen en te herstellen in de meest bijzondere situaties waar zij mee geconfronteerd worden.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Niet goed? Geld terug!

Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over onze producten dan biedt Meditech Europe op alle polarizer producten een “niet goed, geld terug” garantie aan.

Hua Han | Prijswinnende oor-acupunctuur zonder naalden en zeer gebruiksvriendelijk

De internationaal gewaardeerde kracht van oor-acupunctuur is nu binnen uw handbereik en is zeer gemakkelijk in gebruik. De Franse dokter Paul Nogier vond in 1957 dit systeem uit om, aanvankelijk, uitstralingspijnen te bestrijden. Toen deze methode een groot succes bleek te zijn is het systeem doorontwikkeld om meer dan 300 reflexpunten van organen, gewrichten en weefsels te behandelen. De elektronische, laagfrequente, stimulans van acupunctuurpunten heeft dezelfde werking als de behandeling met naalden en is zeer effectief op de reflexpunten zoals dokter Nogier deze in kaart bracht.

De Hua Han heeft in de afgelopen jaren veel prijzen gewonnen en er worden in China dan ook niet voor niets ruim 400.000 exemplaren van dit innovatieve apparaat verkocht. Het Hua Han oor-acupunctuur microsysteem ontving de volgende prijzen:

  • Gouden medaille Eureka Brussel, 2003
  • Gouden medaille New Thought Invention Project (Iena) Nürnberg, 1995
  • Special honor price Salon international de l’invention (Concours Lépine) Parijs, 1992
  • Best Product of consumers award China, 2003

Eeuwen oude geneeswijze nu binnen handbereik

Ervaar nu de kracht van de Hua Han zelf!

De Hua Han is nu tijdelijk verkrijgbaar voor maar €25,- bij Meditech Europe. Als u op werkdagen voor 13:00u besteld heeft u uw eigen Hua Han Oor-accupunctuur stimulator de volgende dag nog in huis.  U zult hier geen spijt van krijgen. Mocht u nog vragen hebben na het lezen van dit artikel of na de aanschaf van uw Hua Han dan staan wij, van Meditech Europe, altijd voor u klaar.

Bronnen:

  1. https://medicine.yale.edu/psychiatry/newsandevents/cmhcacupuncture.aspx

Credits:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in