DELEN
Reiki

Eigen weg!

Wat doe je als iedereen in jouw omgeving een Blackberry (telefoon) of een Iphone heeft, en van je verwacht dat je ook een van die 2 koopt?? Juist!!! Je koopt een Htc of Samsung!

Reiki
Afgelopen vrijdag heb ik mijn Reiki 1 behaald

Gewoon omdat je intuitie zegt dat je die moet kopen! En gelukkig luister ik graag naar mijn intuitie! Want blijkt dat beide telefoontjes troep zijn! (ja! Dat vind ik! Het is MIJN mening! Je hoeft niet in verdediging te schieten voor jouw BB of Iphone!)

Maar genoeg over telefoontjes en niet betaalde reclame!

Mijn blog gaat vandaag over het eigen weg volgen, hoe moeilijk dat soms ook is!

Betekend een eigen weg volgen dan ook meteen dat je koppig bent of eigenwijs?

Nou, volgens mij wordt dat in de huidige maatschappij wel zo gezien. Wel jammer!

Ik ben opgegroeid in een gezin waar ik heel veel vrijheid had om te doen wat ik wilde, en nog steeds wil. Soms waren er van die momenten dat ik als radicale “puber” aan alle kanten subtiel schopte tegen de aangeleerde normen, waarden en moeder’s regels. Bijvoorbeeld toen ik met vrienden ging afspreken en ik eigenlijk 12uur thuis moest komen, maar uiteindelijk 1 uur aan kwam fietsen. Of toen mijn moeder dacht dat ik thuis gebracht werd door mijn mannelijke vrienden, maar dat ik toch in mijn eentje naar huis fietste s’nachts!

Of juist die ene keer dat al mijn vrienden gingen blowen en ik dat niet deed!!

anders zijnEen eigen weg volgen is best moeilijk in deze tijd. Dat merk ik als ik aan mijn andere vrienden en leeftijdsgenoten vertel dat ik Reiki geef. En dat ik bezig ben met het vergroten van mijn spiritueele groei en bewust wording. Ik kies voor deze weg en ik ben blij dat ik dat doe! En ik respecteer hun manier van denken, hun weg die ze kiezen. Waarom kunnen zij dan niet mijn weg respecteren? En waarom blijven ze net als een kudde dier de anderen volgen?

Zijn ze bang om niet meer bij te horen? Worden ze dan een minder mens? Nee!!

In tegendeel.. Ze zullen anderen inspireren om ook hun eigen weg te volgen. Ik denk dat ik ook onbewust (of juis bewust?) anderen inspireer om hun hart te volgen. Het is soms moeilijk maar het is zeker niet onmogelijk!!

Jullie, mijn lieve lezers, hebben een tijdje niet van mij gehoord. Ik ben heel druk geweest. Met het reinigen en los laten van mijn verleden. Ik ben 19, maar heb al heel veel meegemaakt! Afgelopen vrijdag heb ik mijn Reiki 1 behaald. Ik heb 5 fantastische inwijdingen gehad en contact gehad met mijn Gids, Aartsengel Michael. Mijn Master was verast toen hij voelde hoeveel energie ik kan doorgeven. En ik wist, diep in mijn hart, dat Reiki bij mij hoort! Vanaf de eerste dag dat ik open stond om reiki te ontvangen, voel ik me zeer rustig. Mijn gaves zijn nog verder aan het ontwikkelen en ik zou alles met jullie willen delen!

Op jouw eigen weg, zullen er obstakels staan! Net als er ook mensen op je pad komen.

Ze komen echt niet voor niets! Waarschijnlijk zal je achteraf achter komen waarom juist die persoon in je leven is gekomen. Of juist, heeft verlaten. Het is misschien pijnlijk, maar bij iedereen die uit je leven verdwijnen, kan het betekenen dat zijn of haar reden waarom ze bij je was er niet meer is. En waarschijnlijk is het tijd om door te groeien. Veel van mijn vroegere “best friends forever” zijn niet meer in mijn leven. Ik heb niet eens contact met ze. Maar ze hebben mij allemaal, één voor één, een les geleerd! En ik ben ze er dankbaar voor. Het is net als: “niks gebeurd zonder reden!” Als het gebeurd, is dat meestal een les. Of misschien zelfs een manier om je wakker te schudden. Ervoor te zorgen dat je spiritueel ontwaakt. Zoals ik een heel lief meisje van 5 moest leren kennen om dan volledig wakker geschud te worden!

De manier waarop het gebeurde, vond ik hartverscheurend, maar ik snap nu waarom het zo ging. En ik snap haar volledig! Ik hou super veel van der, maar nog steeds ga ik wel heel voortzichtig met haar om, omdat ik weet dat ze mij een spiegel kan voor houden, en de harde waarheid doet soms best pijn. Terwijl ik eigenlijk weet dat ze dat niet zomaar zal doen. En ik ben veranderd! Ik heb herkend en erkend dat ik net als zij, een kristalmeisje ben.

En ik leid mijn eigen weg! Vanochtend trok ik een engelenkaart die zegt: “Herinner je wie je werkelijk bent!” Aartsengel Michael: “je bent een bijzonder geliefd en creatief kind van God. Jij bent Liefde”

Toen ik dit las, barstte ik bijna in tranen uit. Want ik weet dat dit klopt!

De andere kaart was: “Helderwetendheid” Aartsengel Uriel: “Schenk aandacht aan gedachten en ideeën die in je opkomen alsof zij een verhoord gebed zijn”

Wauw! 2 hele mooie boodschappen! Ik ben blij dat ik al op zo’n jonge leeftijd weet wat mijn weg is, en dat ook volg!

Liefs,

L.A.

Vorig artikel‘Op naar 2012′ door ‘White Bull’ via Ian Graham
Volgend artikelEnergetisch Weerbericht februari 2011
Nou, ik ben L.A., meisje van 19 jaar. OK, in mijn eigen woorden!! Ik ben een best wel rustige meid. Ik neig om in een fantasiewereld te leven, waar alles perfect en mooi is. Maar ik kan ook behoorlijk druk zijn!!! En soms ook behoorlijk impulsief!! Wat weer in strijd is met mijn perfectionisme... Er word gezegt dat ik een “ik-schijn-boos-te-kijken-gezicht” heb. Maar hey don’t judge the book by it’s cover!! Verder ben ik verslaafd aan muziek. En tja.. soms ben ik ook wat eigenwijs.. maar dat is toch goed voor een mens?!! Liegen kun je bij mij NIET! Ik kom er toch op een of ander manier erachter!! Ben zeer gevoelig. En ook net achter gekomen dat ik een kristalkind ben..dus ik ben van alles aan het ontdekken en herkennen/erkennen. En verder zullen jullie mij leren kennen via mijn blogs!!

14 REACTIES

 1. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die haar eigen weg durft te kiezen. Ik word al vanaf mijn jeugd gediscrimineerd en benijd, en dat is nog steeds het geval. Maar ondanks alle haat die mensen op mij uiten, blijf ik bij mezelf, no matter what. Er is een stem in mij die altijd zegt “Jij weet wat zij niet weten, trek het je niet aan, hun tijd komt nog”.
  Mijn leven is een grote reis vol obstakels en het is overigens ook mijn laatste leven :). Ik heb veel pijn geleden en wordt vaak gekwetst.Ik voel al mijn emoties intens en besef keer op keer hoe bijzonder mensen zoals wij zijn. Mijn licht straalt voor hen die het willen zien en die het weten te waarderen totdat ik er niet meer ben.

  Groetjes,

  Zielsgenootje

  • @Lightning,

   Jij bent een schat en dat ben je altijd
   Ze snappen het gewoon nog niet; ondraagbaar als je liefde geeft en laat stralen en er gebeurt bij de ander (n)iets. Het feit is gewoon dat als mensen met ons praten of werken of zien gebeurt er altijd iets al hebben ze dat pas veel later door ( soms pas jaren later). Blijf stralen aub voor alle mensen die jij ontmoet op je levensreis.
   veel liefs Nicole

   • @Lieve Nicole, het is inderdaad spijtig dat er zo veel verbitterde mensen in deze wereld rondlopen en daardoor geen oog hebben voor oprechte liefde. Maar precies wat jij zegt, zal ik blijven stralen want dat is onze kracht 😉

    Liefs,

    Lightning

  • @Lightning,

   Ik ben het volledig met Nicole eens!
   Blijf stralen! En nog belangrijker, blijf je eigen weg volgen en blijf jezelf! Je bent niet alleen!!

   En we zijn allemaal trots op je!

   Liefs,

   L.A.

   • @L.A., Zal ik zeker doen! Het is fijn om te beseffen dat we nooit alleen zijn, we zijn allen rijk aan ervaring en liefde :D.

    Liefs,

    Lightning

 2. Mooi om te lezen, ik ga ook mn eigen weg, eerst wilde ik “erbij” horen maar kwam erachter dat ik mezelf daardoor kwijt was geraakt.
  Vanaf dat moment, einde middelbare school, ga ik mn eigen weg en trek me niks aan van niemand.
  Want ik weet dat ik geen kuddedier ben.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

  • @DH,

   Hey Dennis!

   Klopt! Ik was vroeger ook zo hoor. Rond mn 12de ofzo. Dat ik erbij wilde horen. Uiteindelijk mezelf ook volledig kwijtgeraakt hoor. Maar nu weet ik wie ik ben, en dat ga ik niet meer veranderen!

   Knap hoor! Dat je ook je eigen weg volgt!! Keep it that way!! We inspireren allen die dat niet doen!

   liefs,
   L.A.

 3. “Ik ben blij dat ik al op zo’n jonge leeftijd weet wat mijn weg is, en dat ook volg!”

  Je leek me er al eentje die zich niet laat misleiden. Blijf wel goed uitkijken. Je weet wel; Links, rechts, dan naar het midden, dan rechts, links… 😉

  Ik ben trots op je. En wees dat vooral ook op jezelf!

  • @Dennis,

   Ha dennis!

   Nou.. dat is niet altijd zo geweest hoor! Toen ik 12 ofzo was, was ik mezelf volledig kwijt en dwaalde weg van mijn eigen weg. Maar sinds ik weet wie ik in werkelijk ben, kan inderdaad niemand of iets mij misleiden! Ik blijf mijn gevoel en intuitie volgen!

   liefs,
   L.A. (EllA :))

 4. Hoi L.A.,

  Bedankt voor je heldere artikel met een wijze tekst.

  “Ik ben heel druk geweest. Met het reinigen en los laten van mijn verleden”. Fijn, dat geeft weer veel lucht.Leuk van Reiki 1. Dat staat ook nog op mijn wensenlijst dit jaar.

  Ga zo door!

  Gr
  Rob

  • @robertdaniel,

   Dankje wel!

   Reiki is zeker heel goed om te doen/krijgen/geven! Dus doen! Maar wel als je der klaar voor bent. En geloof me, als je daar klaar voor bent, voel je dat! En stel dat het toch niet de tijd is, komen er van alles op je weg waardoor je toch niet kan beginnen met de cursus!
   hihihi.. is bij mij gebeurd!

   liefs,
   L.A.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in