DELEN

Deze woensdag nodigen de Eigentijdse Jongeren één van hun leraren uit om hun wijsheid te delen met onze generatie. Iemand die door zijn vele reizen en levenservaring, kennis heeft opgedaan waarmee hij deze avond onze ogen zal openen voor een andere wereld.

 

Liefde & Resonantie

Deze avond hebben wij musicus en internationaal docent klanktherapie Peter Gouw uitgenodigd. Peter zal ons samen met soundhealer en resonantie coach voor jongeren Mijke Paulusse meenemen in een avond voor liefde en prachtige resonanties met gouden en kristallen klankschalen, gongs en andere mooie instrumenten. Ze zullen jullie kennis laten maken met de traditionele Tibetaanse soundhealing. We zullen deze avond leren wat klank met ons kan doen en dat wij zelf hierin het belangrijkste instrument zijn. Met mooie oefeningen voor onszelf en in verbinding met elkaar. Ook zal Peter ons deze avond meenemen in de wereld van karma, zelfliefde, de tradities van het sjamanisme en het tantrisch boeddhisme.

 

Elke woensdag organiseren de Eigentijdse Jongeren avonden voor bewuste jongeren in Nederland, dit doen zij in Club Lite in Amsterdam. Het adres is de Jan Van Galenstraat 24, 1051 KM.

Voor de avond betaal je slechts 10 euro, dit kan je contact betalen bij de kassa.

Er is gratis thee en water aanwezig.

 

Avondprogramma:

19:00 Binnenloop

19:30 Workshop: ‘’Liefde, Resonantie en de spirituele wetten’’ door Peter Gouw en Mijke Paulusse

22:30 Nog even napraten met een kopje thee

 

Over de Eigentijdse Jongeren

De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindingsavonden organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!

 

Reis door de zeven chakra’s

In deze avonden nemen we jullie mee op een reis door de zeven chakra’s. Elke week zal een ander aspect van onszelf op de voorgrond treden zodat we onszelf en elkaar van daaruit kunnen ontmoeten. Dit concept is gebaseerd op de leringen van Peter Gouw. Een keer per jaar organiseert hij weken waarin je door alle zeven chakra’s gaat in zijn opleiding voor resonatiecoach en energetisch klanktherapeut.

 

Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld, het programma voor de komende weken:

4 Maart – Sahasrara – Interactive workshop with Chakra Trance Dance Meditation with Justyna Szatkowska

12 April – Eigentijdse Jongeren Festival 2015

Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven.

 

Tot de 25e!

 

Hartegroet,

De Eigentijdse Jongeren ॐ

 

Website: www.eigentijdsejongeren.nl

Facebook: www.facebook.com/eigentijdsejongeren 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/915106148510410/

 

e

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in