DELEN


Percussie met stokjesBij onze verbindingsavonden komen de Eigentijdse Jongeren bijeen om ons te verbinden met elkaar en nieuwe mensen te ontmoeten. Deze avond gaan we samen met Rudy opzoek naar ons eigen oerritme om deze vervolgens te laten samenvallen met elkaar.

We gebruiken in deze workshop lege vettonnen die met drumstokken bespeeld kunnen worden, voor deze tonnen en stokken wordt gezorgd.
We krijgen verschillende basisritmes aangereikt, die we vervolgens gebruiken om met muziek mee te spelen, maar we gaan ook op elkaar afstemmen met verschillende ritmische oefeningen om uiteindelijk in de groepsenergie vanuit het niets een ritme op te bouwen.

Over Rudy: Mijn naam is Rudy, ik ben 26 jaar en woon in Eindhoven. Mijn hele leven al heb ik veel plezier gehaald uit muziek maken.
Op de basisschool begon ik al met lessen om kleine trom te leren spelen bij de enige officieel erkende instantie daarvoor in Nederland en op de middelbare schoolperiode heb les gekregen van een particuliere drumleraar.
Ik heb ervaringen opgedaan met percussie in een fanfare, als drummer in een bandje en nog een aantal jaren bij een slagwerkgroep op het hoogste niet-professionele niveau.
Hoewel ik een traditionele opleiding genoten heb, kon ik altijd het meest genieten van het ‘spontaan’ en improviserend muziek maken, of ‘jammen’.
Het is deze vrije expressie, die me aantrekt in het muziek maken en die ik anderen ook graag wil laten ervaren.

Deze avond voor jongeren van 18-39 kost 15 euro en er is ruimte voor deelnemers. Aanmelden kun je door een berichtje te sturen naar info@eigentijdsejongeren.nl, vergeet daarbij niet je naam en telefoonnummer achter te laten! Voorafgaande aan de workshop eten we samen en vragen we of je iets lekkers mee neemt voor bij de potluck avondmaaltijd zodat we allemaal heerlijk kunnen eten met zijn allen, voor het avond eten ben je welkom vanaf 18:15. De workshop zelf start om 19:15 en eindigt om 22:15.

Hopelijk tot zondag 23 november!

Hartegroet,

De Eigentijdse Jongeren

 

Website: www.eigentijdsejongeren.nl

Facebook: www.facebook.com/eigentijdsejongeren

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1496499727296150/

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in