Woensdag 19 november
Tijd: 19:00-22:30
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water

Wij zijn de Eigentijdse Jongeren en willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindingsavonden organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
Biodanza en het keel chakra, expressie doormiddel van dans en zang.

Biodanza nodigt ons uit om te genieten en met een open blik en een open hart contact te maken, expressie te geven aan wat er in jou leeft, je stress los te laten, je horizon te verbreden, en vooral meer te gaan voelen, af te stemmen op jezelf en helemaal te ontdekken wie jij bent en wat jij wel en niet fijn vind, zodat je daar naar kunt gaan leven en een (nog) fijner,mooier, heel-er en gelukkiger persoon kunt worden!

In deze les gaan we de energie van het keelchakra (Vishuddha) ontdekken, we gaan niet alleen dansen, maar iets heel bijzonders wat we bijna nooit doen in Biodanza, we gaan onze stem gebruiken, dansen en zingen, maar niet zomaar zingen. In Biodanza gebruiken we onze stem net als dat we ons lichaam gebruiken in de dans, om uitdrukking te geven aan wat er in ons leeft, de muziek ons te laten dansen, onze stem te laten zingen vanuit ons binnenste, organisch en intuïtief, laten zijn wat er is.

 

Programma:

19:00 Binnenloop

19:30 Workshop: ”Biodanza en het keelchakra”

22:30 Nog even napraten met een kopje thee
Reis door de zeven chakra’s

In deze avonden nemen we jullie mee op een reis door de zeven chakra’s. Elke week zal een ander aspect van onszelf op de voorgrond treden zodat we onszelf en elkaar van daaruit kunnen ontmoeten. Je krijgt hierbij de ruimte om alle aspecten van jouw zelf te ontdekken en in verbinding met elkaar te verkennen.
Ons programma voor de komende avonden:

26 november – Ajna – Osho & Tantra: ”Eyes of Love” – Nadav Or uit Israël

3 december – Groepsmeditatie voor Amsterdam – Jeroen Postma

Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven.

 

Tot de 19e!

 

Hartegroet,

De Eigentijdse Jongeren

 

Website: www.eigentijdsejongeren.nl

Facebook: www.facebook.com/eigentijdsejongeren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in