DELEN

Wij zijn de Eigentijdse Jongeren, een groep bewuste jongeren in Nederland. Zondag 1 februari nemen wij jullie weer mee naar Sarvata in Nijmegen, waar we met zijn  allen een hele dag onze sensitiviteit gaan verkennen. In drie verschillende workshops gaan we in contact treden met onze eigen gevoeligheid en ons van daaruit verbinden met onszelf en elkaar.

Avatar

Tijdens onze workshopdagen komen de Eigentijdse Jongeren bijeen om te leren van elkaar, elke workshop dag zijn er weer drie andere workshopgevers die hun wijsheid en talenten delen zodat anderen daarvan kunnen leren en zich kunnen verbinden met elkaar.

 Biocentrische dans: Sensitiviteit

In de eerste workshop van de dag gaan we lekker met elkaar dansen. Bewegen door de ruimte om op deze manier beter in contact te komen met jezelf en de mensen om je heen.

Tijdens de workshop zullen we aan de hand van verschillende oefeningen in contact komen met elkaar. We zullen elkaar aanraken en voelen hoe de ander zich in jouw armen beweegt.

Danielle Ploegmakers

Workshop liefde en verbinding

Door middel van geleide meditatie en korte oefeningen probeer ik je te helpen nog meer in verbinding met jezelf te komen. We zijn vaak geneigd om veel dingen buiten onszelf te zoeken, we plaatsen schuld, zoeken oplossingen en antwoorden en hebben onze energie vaak naar buiten gericht. Maar als we in contact komen met ons wezenlijke zelf, leren luisteren naar ons diepste binnen, dan kunnen we gaan ervaren dat we eigenlijk al helemaal goed zijn zoals we zijn!

Klassiek Homeopaat en Spiritueel Coach Micha Bude

De gevoeligheid van het brein

In deze lezing/workshop gaan we kijken naar wat de invloed is van Liefde en Angst op de gevoeligheid van het brein en daarmee ook de energetische, emotionele en zintuigelijke gevoeligheid.

We gaan een meditatie voor vergeving doen en zullen een oefening doen om overgave te ervaren. Neem iets mee om je ogen te verblinden!

Psychosomatisch Fysiotherapeut Marnix Cleveringa

Informatie over de dag

De workshop dag is bedoelt voor jonge mensen van 18-39 jaar

De kosten voor de dag bedragen 20 euro, deze mag je contact betalen op de dag zelf.

Er is ruimte voor 20 deelnemers.

Aanmeldingen gaan via info@eigentijdsejongeren.nl, vermeld hierbij je volledige naam en telefoonnummer zodat we je kunnen bereiken mocht je verlaat zijn.

Tijdens de lunch eten we samen en vragen we of je iets lekkers mee neemt voor bij de maaltijd.

Timetable:

10:00-10:30 Je bent welkom
10:30-11:00 Introductie
11:00-13:00 Biocentrische workshop: ”Sensitiviteit”
13:00-14:15 Lunch
14:15-16:15 Workshop: ”Liefde & Verbinding”
16:30-17:30 Workshop/Lezing: De Gevoeligheid van het Brein
17:30-18:00 Napraten en dan naar huis

Hartegroet,

De Eigentijdse Jongeren

Website: www.eigentijdsejongeren.nl

Facebook: www.facebook.com/eigentijdsejongeren

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/387691041408552/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in