DELEN
El Morya

Meester Morya,

El Morya
El Morya

Het kan zijn dat je probeert geweldig je best te doen om misschien in de ogen van anderen uit te blinken. Dat moet je nooit doen, moet je nooit proberen zelfs. Het is heel belangrijk dat je op een integere manier in jouw leven staat: ‘dit wil ik, dit wil ik bereiken, dit is belangrijk voor mij.’ Want je mag jezelf zijn. Durf geloven in het wezen van jezelf, in het wezen van de dingen.

Want als je jezelf bent, dan kan je altijd dingen opnemen die van de ander uit komen, die ook belangrijk zijn. Maar je moet het niet verwisselen. Het is niet zij die jouw leven kunnen bepalen. Het is dat je je eigen leven kan en mag leven en dat is belangrijk. Durf in je eigen leven te staan: ‘zo voel ik het, dit weet ik, dit heb ik gedaan, dit heb ik gepresteerd.’ Durf zelfs fier te zijn op jouw leven.

Als je leeft vanuit de goedheid van je hart, komt alles in jouw leven wat je nodig hebt. Want de Moeder weet. En innerlijk weet jij ook. Want als je vooruitkomt, dan weet je dit, en als je voelt: ‘dit is belangrijk’, dan kan je daarvoor gaan, of nu de hele wereld tegen jou is of met jou, dat maakt niets uit. Jouw leven is jouw leven. Want in jouw leven is die kracht aanwezig om die dingen tot de realiteit te brengen die zeer belangrijk zijn. Inderdaad, God leeft in jouw hart. Als je jezelf tot uitdrukking brengt, dan kan je steeds dieper in het leven komen en dan weet je ook wie die ander is, wat die ander voor jou te betekenen heeft. Sta open voor elk en iedereen, maar doe je eigen ding.

Probeer rustig te zijn naar de ander. Veronderstel dat de ander kwaad is op jou, blijf rustig, en hou je vast aan het innerlijke wat je weet, aan de diepe kracht van jouw bestaan. Dit is een kunst, een levenskunst, want vanuit de liefde van je hart kan je steeds verder en zelfs als die ander boos is, kan je die ander toch graag zien. Je mag ruzie maken, maar onder één voorwaarde: dat je nooit kwetst.

Durf duidelijk te zijn in je eigen leven, als je voelt: ‘dit is belangrijk’, ga ervoor. Want dan kom je in die kracht. Je bent heus geen stuurloos iemand, zelfs als er mensen zijn die tegen jou zijn, zelfs als je ontgoocheld kan zijn in mensen dichtbij, je bent niet stuurloos. Je kan je eigen leven leven en het is sowieso dat interessante dingen zullen gebeuren in jouw bestaan.

Hou van wat je doet. Stilaan zal het zijn dat meer en meer kracht in jouw leven komt, meer en meer objectiviteit, dat je weet: ‘ik heb gevochten en gestreden, ik heb me niet laten doen,’ want dat is belangrijk, ‘en ik ben meer dan ooit voorheen mezelf geworden.’

Mensen die op die innerlijke weg staan, op die weg van licht, zullen altijd Mijn zegen krijgen. Want het is heel belangrijk dat je jezelf wordt, dat je jezelf realiseert, om op deze manier een ruimer zicht te krijgen op het leven. Weet dat jullie goede mensen zijn. Meester Morya.
© Geert Crevits, www.mayil.com

7 REACTIES

  1. Ik las dat mr geert Crevits is overleden , ik heb even gekeken op zijn site , wat een bijzondere man , zeg dat hij dit heb mogen doen , geweldig naar ik las kon hij het wel eens niet aan de toestroom op zijn avonden en al die mensen met vragen , hij heeft alles gegeven denk , het zijn prachtige boodschappen van El morya , ik lees het keer op keer ook zijn oude boodschappen .

  2. Ik ben blij dat ik mijzelf mag zijn en blijven en zijn , Ik doe het goed , En god leeft in mijn hart , een mooi stukje wat precies invuld wat ik denk wat ik doe , ik ben blij dat ik het kan na leven .

  3. De artikelen van Geert Crevits – El Mora spreken me ontzettend aan en zijn lekker kort en bondig. Dit is ook weer een mooi artikel, net nodig! :).
    NB Ik had begrepen dat Geert Crevits overleden is, en de pagina die onder het artikel staat is niet op te vragen. Hierbij zijn website voor andere geïnteresseerden: http://www.morya.org/NL/Geert.html
    Groetjes, Anne Marie

      • @Gordon, Dank je, het linkje doet het nu. Fijn dat je nog artikelen van Geert plaatst, ook al is hij overleden. Mooi om te “zien” dat zijn artikelen tijdloos zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in