Elektromagnetische Update- elektromagnetische verstoring

De afgelopen weken was er veel elektromagnetische verstoring actief op Aarde, veroorzaakt door zonnevlammen op de Zon en verstoringen van het magnetisch veld van de Aarde. Dit heeft mogelijk ook effect gehad op jouw gevoel van welbevinden. In dit artikel leg ik kort uit wat er afgelopen weken aan de hand was en wat dit voor jou heeft kunnen betekenen.

Zonnevlammen

In september 2017 was de laatste extreem grote zonnevlam. Een echt X-klasse 9.3. Daarna is de Zon in een diepe slaap gegaan. Nu hebben kleine b-klasse zonnevlammen bijna hetzelfde effect. Dit komt omdat de druk op de beschermende magnetosfeer rond de Aarde zeer laag is. Daardoor is dit beschermende veld zeer zwak en kunnen invloeden uit de ruimte veel meer binnenkomen en hebben een veel grotere impact op de Aarde en ons mensen.2017

Pittige verstoringen

Afgelopen 1,5 week was het heftig met de zonnevlammen. Het was vooral heftig door de combinatie met de andere elektromagnetische verstoringen in deze periode, zoals een extreem lange elektronencrash, een onrustig magnetisch veld, het trillen van de Aarde (seismische activiteit) en full spectrum Schumannresonantie-activiteit. De lichtintensiteit van de zonnevlammen kon zeer diep bij ons binnenkomen.

Impact op de mens

Dit brengt zeer hoogfrequent licht (tot gammalicht aan toe) in zware energieën, weggestopte pijnlijke herinnering en starre eigenschappen in jezelf. Het kan ook heel goed zijn dat je in deze periode regelmatig niet lekker was, met plotselinge griepverschijnselen, hoofdpijn, stijfheid, misselijkheid, duizeligheid, pijn in het onderlichaam, wegvallen van het geheugen, plotseling intens moe zijn, plotseling slecht zicht, hartritme-verstoringen en voor sommigen zelfs paniekaanvallen en nog meer plotselinge ascentie-symptomen die soms ook net zo snel weer verdwenen. Dit zijn wel echte verstoringen; neem ze dus wel serieus en bezoek je arts of therapeut als dit nodig is.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Enorme groei

Het was weer een pittige rit in de achtbaan voor velen.Dit levert grote stappen op in onze innerlijke groei en ook prachtige doorbraken. Hoe beter je in evenwicht bent hoe beter je in staat bent deze verstoringen op te vangen en mee te surfen met de golven van licht. Dan kunnen deze invloeden zelfs spirituele topervaringen opleveren.

Bevrijding of confrontatie

De mate waarin je de inzichten die vrijkomen kunt toelaten als bevrijding in plaats van confrontatie, bepaalt of je met de golven van licht kunt meebewegen en een topervaring hebt of een diepe zware dip. En soms is die diepe zware dip even nodig om diep in jezelf te kunnen te zijn, om iets helemaal te verteren en tot rijping te laten komen. De elektromagnetische verstoringen versterken dus wat er al je leeft.

Het lijkt erop dat de elektromagnetische verstoringen weer meer binnen normale proporties beginnen te komen op zaterdag 1 februari 2020. De actieve zonnevlek die de zonnevlammen produceerde, is bijna uit het zicht naar de achterkant van de Zon gedraaid. Waarschijnlijk komt dit weekend nog wat plasma aan op Aarde, die de actieve zonnevlek richting de Aarde heeft gespuwd de afgelopen dagen, maar ik verwacht dat de impact hiervan wel zal meevallen. De actieve zonnevlek geeft in het weekend nog steeds wat plasma vrij, wat nog steeds de lichtfrequenties van de Zon verhoogt. En ook het magnetisch veld van de Aarde is nog enorm onrustig, wat ook ascentie symptomen kan veroorzaken. Het is heel goed mogelijk dat je ook nog wat naweeën ervaart van deze pittige week. Alles moetverwerkt worden. Het oude mag worden losgelaten en alles moet weer in een nieuwe ordening komen. Dus neem de rust en ruimte om dit laten gebeuren.Manieren om weer in evenwicht te komen zijn: In de natuur zijn, meditatie, Yoga, HolisticPulsing, Chi-kung, Cranio sacraal en andere centrerende bezigheden, rust nemen, aanwezig zijn met je bewustzijn bij wat er vanbinnen speelt zonder dat het weg hoeft.

Fijn weekend, heb het goed… 💞

P.S: Je kunt de elektromagnetische updates checken die iedere dag op mijn tijdlijn staan met uitleg.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

 1. Dank je wel Manuela,
  Fijn te weten wat er aan activiteit in het heelal plaats vindt en dat jij ons daarvan op de hoogte wilt brengen.
  Ik ben er namelijk van overtuigd dat wij daarvan hier op aarde de directe effecten van ondervinden.
  Ik volg online lessen, de laatste les was geplant op 28-1 deze kon niet doorgaan doordat het contact met de docent steeds wegviel. Storing met het internet bij de docent. We hebben een nieuwe datum moeten prikken voor de les en deze vind deze week plaats. Ben er nu van overtuigd dat het nu wel zal lukken.
  Verder heb ik er persoonlijk hinder van ondervonden. Op mijn werk een confrontatie waarbij iemand in al zijn heftigheid zijn frustratie over mij heen stortte en een vreselijke dip die er al een tijdje zit maar van het weekend geloof ik het dieptepunt bereikte. Ik had ook een droom waarbij er een klok hard tikte en waarbij er op de achtergrond zich een situatie afspeelde.
  Groetjes Inge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in