egyptedownloads
egyptedownloads
egyptedownloads

Ellen Scheffer

In 1994 was ik heel gedreven en geïnspireerd bezig in mijn atelier als beeldend kunstenaar, toen ik volkomen onverwacht in contact kwam met mijn spirituele gids. Die vertelde mij dat ik mensen zou gaan begeleiden als spiritueel coach en boeken zou gaan schrijven, iets waar ik totaal niet mee bezig was en wat me ook helemaal niet direct aansprak. Volgens mijn gids zou ik er veel hulp bij krijgen en het erg leuk gaan vinden. En ja, dat bleek te kloppen! Maar ook voor mijn eigen ontwikkeling bleek het werken met mijn gidsen veel op te leveren. Met hun hulp vond een intensief helingsproces plaats van de trauma’s die ik opliep in mijn jeugd en werden mijn energiekanalen geopend voor het werk dat ik kennelijk te doen had.

Toen mijn eerste boek Vederlicht. Leven en werken met spirituele gidsen in 2007 verscheen ging ik workshops geven over het contact met je gids en naar aanleiding van mijn derde boek Licht op je levenspad, zich op je zielsplan, gaf ik een jaartraining voor professionals over werken met het zielsplan. In 2018 verscheen mijn meest recente boek Van ziek zijn word je beter. Luisteren naar een verborgen boodschap.Met de workshops en jaartraining ben ik in 2018 gestopt, om meer tijd in mijn atelier door te kunnen brengen, maar wel geef ik nog consulten en af en toe een lezing.

Ik vind het fijn om voor NTK Magazine te schrijven over tal van onderwerpen die gerelateerd zijn aan mijn boeken en word vaak op een idee gebracht door wat ik tegenkom bij cliënten. Ik hoop op die manier mensen te inspireren om gebruik te maken van de hulp van hun gidsen, hun innerlijke leiding te volgen, zichzelf te genezen en om hun licht en ware zelf in vrijheid aan de wereld te tonen. Het geeft me veel voldoening en plezier om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan de bijzondere energietransitie waar we op dit moment met zijn allen doorheen gaan.

Ellen Scheffer is spiritueel coach, auteur van vier boeken en beeldend kunstenaar. Vanaf 2015 publiceert ze regelmatig artikelen in NTK Magazine.

Ze woont samen met haar man op een prachtige plek in de Ooijpolder bij Nijmegen.

Alle informatie over de consulten, boeken, artikelen, kunst en haar levensloop is te vinden op de website http://www.ellenscheffer.nl/

Boeken bestellen kan hier:

Vederlicht – leven en werken met spirituele gidsen 2007
http://ellenscheffer.nl/HTML/BoekenVederlichtBestellen.html

Zelfdoding in het licht van de ziel2010
http://ellenscheffer.nl/HTML/BoekenZelfdodingBestellen.html

Licht op je levenspad, zicht op je zielsplan 2014
http://ellenscheffer.nl/HTML/BoekenLichtBestellen.html

Van ziek zijn word je beter. Luisteren naar een verborgen boodschap 2018
http://ellenscheffer.nl/HTML/BoekenZiekzijnBestellen.html

Mijn artikelen op Nieuwetijdskind