nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Dit is een presentatie vanHoe werkt een energetisch kindercoach?

“Mama, ik voel me VRIJ!” schreeuwde Linda vanaf een rotsblok. Dit was het effect van de energetische sessie die ze had ondergaan. Linda was vaak boos en opstandig, ouders maakten zich zorgen en zo kwam ze bij me terecht. Ze zat nors te kijken, wilde helemaal niet dat ik haar zou “helpen”. En ik pikte haar gedachten telepatisch op: “Oh wat moet ik met zo’n vrouw, die snapt mij toch weer niet. Niemand snapt mij. Zit ik hier weer, opnieuw iemand die mij zogenaamd gaat helpen. En ik heb er geen zin in en doe ook niet mee.” Ik benoemde letterlijk wat ik uit haar gedachtengang oppikte en… ze begon zowaar beschaamd te kijken. Deze kleine, opstandige dame was even van haar stuk.

Ik ging vrolijk verder: “tja, ik kan net zo goed gedachten lezen als jij, sorry dat ik dat nu even doe. Normaal vraag ik het meestal eerst even netjes of je dat goed vindt. Ik wil je heus wel helpen, maar niet als je allemaal van die vervelende dingen over me denkt hoor!” En ik knipoogde naar haar. Samen lachten we. En toen, werden we spontaan maatjes, zij 8, ik 41 jaar, maar leeftijd deed er even niet toe, ik snapte haar. Ik herkende haar gevoelens en emoties, ze was duidelijk een nieuwetijdskind. De volgende stap was snel gezet, ik wilde weten wie er allemaal vervelend over haar dachten. Stuk voor stuk kwamen ze voorbij, mama, de juf, kindjes in de klas. Ik gebruikte daarvoor de methode energetische opstellingen, zoals ik ze zelf ben gaan noemen. Een werkwijze, die ik zelf in de loop der jaren heb ontwikkeld. En ik merkte, dat de mensen om haar heen vaak iets anders zeiden, dan wat ze dachten. Voor haar voelt het, alsof iedereen tegen haar liegt! Het is iets waar mensen geen rekening mee houden, maar hooggevoelige kinderen en nieuwetijdskinderen zijn vaak zo telepatisch als maar kan. Hoe vervelend is het, als ze de hele dag “horen” dat mensen vervelende dingen over ze denken? Gelukkig ben ik ook telepatisch, waardoor ik met deze kindjes snel kan schakelen. Ik merk dat ze dan open kunnen gaan, plotseling worden ze gezien en gehoord. Ik liet haar energetisch de pijn en de onmacht die ze voelde, aan deze mensen teruggeven. Het lag niet aan haar, dat deze mensen niet helemaal eerlijk waren. En er kwam rust… zo fijn. Van daaruit maakte ik een overstap. Ik voelde dat er iets miste in de aarding, Linda was snel uit balans. Dus vertelde ik haar, dat we samen een reis zouden maken, naar het midden van de aarde. Maar wat we ook probeerden, aarding was volstrekt onmogelijk. Iets wat ik nooit eerder had meegemaakt.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Opeens kreeg ik de ingeving om eens op bezoek te gaan bij de nieuwe aarde, “Linda, ga eens met je voeten op de nieuwe aarde staan, wat gebeurt er dan?” Opeens veranderde alles volstrekt en werd ze blij, bijna uitzinnig. Ze beschreef: “hier is alles groen, mensen zijn lief en houden rekening met elkaar.” Ik concludeerde: “dus hier is het fijn?” “Ja, hier hoor ik thuis.” Een enthousiast snoetje keek me aan, ze vertelde honderduit over wat ze zag en hoe het er was. En ik vroeg haar of dit dan de plek was waar ze kon aarden: “Ja en ik ga andere mensen helpen om hier ook te komen. Dat is wat ik hoor te doen.” Langzaam maar zeker werd duidelijk, dat zij niet meer op de fysieke aarde hoefde te zijn, maar rechtstreeks verbonden was met de nieuwe aarde. En we maakten opnieuw contact met de voeten voor een aardingsoefening, maar nu in de hogere frequentie van de nieuwe aarde. Hier leek het alsof ze een soort snelweg naar de kern van de aarde had aangelegd, volledig geaard, niks zat in de weg. Ik stond perplex, dit meisje was een nieuwetijdskind , dat al volledig was ingedaald op de nieuwe aarde frequentie en hoefde niet meer te aarden op de fysieke aarde. Voor zover ik weet, volstrekt nieuw en anders. Een nieuw, nieuwetijdskind zogezegd. En opeens was de boosheid weg, ze werd blij, ze werd zichzelf. Opeens kwamen al haar kwaliteiten aan het licht en ik zag haar via helderziende waarneming voetballen en creatieve dingen doen, haar talenten gebruiken. En ik vertelde haar dat het was toegestaan om deze talenten te gaan leven, te gaan delen en dat ik snapte, dat ze voor haar belangrijker waren dan wat de juf je soms wil laten doen. Deze dame heeft een missie en ik geloof in haar! Een stralende meid verliet mijn praktijk en ik, voelde me ontroerd dat ik haar had mogen ontmoeten. Soms…. ontmoet je bijzondere mensen en blijkt, dat je een bijdrage in hun ontwikkeling mag geven.

Lilian Gijsbers
Lilian Gijsbers

Telkens weer is het een eer om met de nieuwe kinderen te mogen werken. Ondertussen zijn er ook steeds meer “grote kinderen” die de weg naar energetisch werken en studeren vinden. Voel jij je ook geroepen om jouw werk te maken van gevoelige kinderen en hun ouders? Zodat er meer begrip komt en de kinderen zich meer gesteund voelen? Of zoek je juist naar een manier om je eigen kinderen en jezelf beter te begrijpen? In beide gevallen is de cursus energetisch kindercoach een mooi beginpunt! Deze wordt gegeven door Lilian Gijsbers van Lilianders in het Brabantse Langenboom, een half uur rijden vanaf Den Bosch en Nijmegen. Op het prachtige platteland tussen weiden en bosgebied.

Lilian geeft ook opleidingen op het gebied van spiritualiteit, Multidimensionaal bewustzijn en contact maken met overledenen. Heb je interesse? Kijk dan op www.lilianders.nl

En wil je meer informatie of een advies?

Bel of stuur een bericht naar: 06-21872754.

Op donderdag 21 september van 10.00 – 13.00 uur is er een informatiebijeenkomst in Langenboom. We doen een meditatie, je kan een sessie naar keuze bijwonen en er is ruimte voor een persoonlijk advies. We sluiten af met een broodje en koffie/thee. Wil je deelnemen? Meld je dan HIER aan voor de informatiebijeenkomst.

7 REACTIES

  1. De tranen biggelen over mijn wangen, diep geroerd ben ik. Deels omdat ik dit wens voor mijn eigen nieuwetijdskinderen en deels omdat het zo vertrouwd klinkt. Ik lees dit op de avond voor jullie open dag – geen mogelijkheid meer om te komen. Maar lieve Lilian, dank dank dank voor het delen hier, voor jouw werk en jouw moed om te doen wat je moet doen. Ik ga in rust uitzoeken wat dit voor mij betekent maar heb jij enig idee over energetische kindercoaches in het noorden van het land? Wij wonen vlakbij Delfzijl. Kun je mij op weg helpen?
    Hartedank en warme groet, Anja

    • Dat is ook wat ik anderen gun, juist omdat ik het zelf zo gemist heb dat iemand mij begreep toen ik een kind was. En Linda was ook echt blij, zo mooi!

    • Contact maken met de nieuwe aarde is voelbaar anders dan met de fysieke aarde, het is een hogere frequentie, waarop de nieuwe aarde al bestaat. Sommige mensen komen er vanzelf, door intentie, anderen kunnen dit aan de hand van iemand doen, die de frequentie al kent, als het ware kan een ander mens daarin als een soort gids dienen, zoals linda in dit verhaal ook zegt. “Ik kan anderen er mee naar toe nemen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in