Leestijd: 6 minuten

2018 zal een jaar zijn van balans vinden, een duidelijke structuur vanuit zingeving en van anders omgaan met tijd. Wist je trouwens dat je tijd kan oprekken? We doen het allemaal spontaan hoor. Ben je onder stress, dan kom je tijd tekort, ben je ontspannen, dan heb je precies tijd genoeg.

Als tijd spannend wordt voor mij dan vraag ik de kosmos letterlijk om het tijdsvlak op te rekken zodat ik alles binnen de voorziene tijd kan realiseren. Dit lukt me altijd wonderbaarlijk. Tijd is relatief, tijd is een realiteit of bepaalde dimensie en is wat jij ervan maakt. Tijd is verbonden met Saturnus, de planeet van begrenzing /structuur en fundament.

2018 staat in het teken van balans en bezinning

Ook collectief zie je aan de steeds sterkere spanningsvelden dat er een zoektocht is naar een nieuwe structuur en zingeving. Een mens zonder zingeving is als een schip zonder roer. Mensen vergeten nog te vaak dat het collectieve veld gevormd is door de gedachtenvelden van elke individuele mens.

Reken en tel zelf, als iemand in angst en onrust is, heeft hij een frequentieveld (aura) tussen de 20 – 150 Mhz. Wie in rust en vrede is, heeft een frequentieveld (aura) tussen de 350 – 600 Mhz. Concreet wil dat zeggen dat de impact van de (ver)lichtere mens gemiddeld 3/4x zo groot is. Dus 1 verlichte persoon kan gemakkelijk gemiddeld 4 mensen rondom zich lichter maken in frequentie.

Energie werkt als communicerende vaten, dat wil zeggen dat de hoger gelegen energie/vloeistof vanzelf naar het lager gelegen vat vloeit. Vandaar het grote belang om ervoor te zorgen dat je jezelf blijft voeden met enkel lichte fysieke en geestelijke voeding! Anders word je snel een leeg vat ;-).

Boven alles zal 2018 een jaar zijn, dat je vele kansen biedt

Om naar buiten te treden met dat wat jou uniek maakt. Maar dat betekent dat er van jou verantwoordelijkheidszin gevraagd wordt. Zolang jij leeft van buiten naar binnen, leef je de waarheid van iemand anders. Je kan pas uniek zijn als je dingen doet vanuit je hart en passie, als je je verbindt met die mensen, ideeën en zaken die je echt raken en inspireren.

Enkel een verlicht wezen kan de ander raken. Verlichting is inspiratie en inspiratie is dat wat je bezielt, wat je adem geeft, wat je leven geeft. Wees je bewust van het feit dat jij met je inspiratie letterlijk leven blaast in je creaties.

Enkel geïnspireerde mensen maken een wezenlijk verschil!

In 2018 wordt je innerlijke draagkracht zichtbaar

Stilletjes is de mens terug aan het ontdekken dat je maskers en geconditioneerde gedrag valse zekerheden zijn. De nieuwetijdskinderen blazen die letterlijk omver en eisen authentieke zelfexpressie. De hedendaagse kinderen lijken voor veel (onbewuste) ouders heel lastig, onbegrijpelijk, vermoeiend, belast met ‘ziekte’ (hsp, adhd, add, autisme).

Echter, wie vanuit het hart naar hen kijkt, ziet moedige, krachtige zielen, die authenticiteit en oprechtheid eisen en bieden. Ze vragen om rolmodellen en ouders die in hun kracht staan, die geïnspireerd zijn door hun eigen wijsheid en waarheid.

Nieuwetijdskinderen kunnen niet overweg met angst, met fake, met maskers, met leugens, want hun trillingen zijn te hoog. Ze kunnen heel fel reageren op deze lagere trillingen en dat is hun taak. Om deze lagere trillingen van angst en de leugenachtige maskerade te doorprikken en ‘op te blazen’.

In 2018 is oprechtheid en zelfvertrouwen een rode draad. Volg je dromen, je innerlijke ingevingen. Begrijp dat een droom een realiteit, een dimensie is en dat als jij ermee aan de slag gaat, je deze in de aardse materie kan trekken en als inspirator leven inblazen. Ja, lieve mens, hoe ver jij ook afgedwaald bent van jezelf, een meesterlijk schepper ben je altijd gebleven. Schep dus je dromen en niet je angsten.

De laatste jaren schudde Saturnus je leven dooreen, opdat jij zou ontdekken in welke realiteit jij wil leven. Verder leven als een zombie en vluchteling in een onnatuurlijke opgelegde werkelijkheid of leven vanuit je eigen inspiratie en be-ziel-ing.

De enorme kracht onder je angsten (h) erkennen

In 2018 kunnen je angsten als een tsunami naar je toekomen en we kennen allemaal de kracht van een tsunami. Maar elke kracht heeft 2 polen, aan jou om deze te integreren, op te pakken en te gebruiken om te scheppen. Doe je er niks mee, dan zal deze je volledig overweldigen.

Je krachten hebben als basis een gave of talent die jij ooit als onjuist of ongewenst zag. Het is een heel belangrijk deel van je talent en roeping die eraan ten grondslag ligt. Ik geef je een voorbeeld uit mijn eigen leven.

Ik ben lang het zwijgen opgelegd door zowel mijn ouders als twee exen. Mijn vader was razend op mijn weten en smeet me als kind naar het hoofd: “Wie denk jij wel dat je bent met je hoogstaande principes!?”. Mijn ex zei me letterlijk: “Wil je eens stoppen met al die zever want anders denken de mensen nog dat ik ook zo denk!” En mijn ex-vriend verweet me letterlijk: “Het is allemaal zo zwart-wit bij jou, jij weet direct”.

Met pa en ex leerde ik zwijgen, mijn ex-vriend trof echter doel en ik ging compleet onderuit en gleed heel diep. Echter, in dit diepe dal begreep ik. Mijn angst voor afwijzing en de angst om de ander te verliezen toonde me dat ik mijn energie gebruikte om mezelf steeds af te wijzen en me te verwijderen van mezelf. Het was toen buigen of barsten en ik boog voor mijn ziel en liet mijn ego barsten ;-).

Stilletjes aan kroop ik uit dat donkere, diepe dal van mijn depressie en sedertdien borrelt de inspiratie en vertrouw ik deze toe aan het digitale papier, inclusief de ‘schrijffouten’. Dat is mijn pakketje en het is te nemen of te laten, we kunnen enkel volmaakt zijn voor onszelf. Er zullen altijd mensen zijn die je zullen afwijzen, zolang ze delen in zichzelf afwijzen.

Ik heb geleerd om open te staan voor het leven en om alle kansen aan te pakken vanuit wie en wat ik op DAT moment ben. Dat is roeping, je voelt je geroepen op een bepaald moment om iets te doen. Als jij denkt: “Oei, dat klopt niet, of het is onlogisch. Nou, lieverds, welkom in de wereld van roeping, waar alles kan en alles vernieuwend en mogelijk is!”

In 2018 beloof je trouw aan jezelf

Er is genoeg licht nu op aarde en iedereen zal vanaf nu luider de roeping van zijn ziel kunnen horen. Ik luister al vier jaar naar de roep van mijn ziel en ik mag zeggen dat ik ondanks een heel creatieve geest, het nooit zo had kunnen bedenken. Mijn leven ontvouwt zich de laatste vier jaar bijna op magisch spontane wijze.

Daar waar ik vroeger mijn zekerheden zocht in een goed huwelijk of goeie job, zoek ik nu mijn zekerheden in de kosmos. Het vergt wel moed om te leven vanuit weten en vertrouwen, want dit zijn onzichtbare zekerheden, maar ik kan je 100% bevestigen dat die ZEKERHEID er wel is. Wie samenwerkt met de kosmos, kan rekenen op een onuitputtelijke, ongelooflijk creatieve bron.

Vier jaar terug vroeg een innerlijke stem me: “Ben je bereid?” Ik, : “Natuurlijk, maar dan…”, en zo ging het een tijdje door tot ik dit beu was en boos zei naar de kosmos: “Ja, ik ben bereid, als jullie het zoveel beter kunnen, be my guest, ik ben gewoon kanaal en de rest is voor jullie”. Ja een magisch moment was dat, ik liet alle plannen B en zorgen los en stelde me beschikbaar om als kanaal voor mijn ziel en de kosmos te fungeren.

En weet je wat het aller-, allermoeilijkste was? Het feit dat ik niks meer moest, dat ik gewoon alert aanwezig mocht zijn, enkel de dingen doen die me een leuk gevoel gaven en het me zo gemakkelijk mogelijk maken. Wauw, dat was een ontzettende eye-opener. Ik (en waarschijnlijk jij ook) was namelijk een meester in het mezelf zo moeilijk mogelijk te maken.

Begint het muntje al te vallen bij jou? Inderdaad, de eerste stap is jezelf graag zien, dingen doen die je vreugde bezorgen en het jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken door aan te sluiten op het leven in plaats van weerstand te bieden tegen het leven of je te verdedigen tegen iemand/dingen.

Je kan de ander enkel geven wat jij jezelf geeft! Hou jij van jezelf, pas dan kan je houden van anderen.

We zijn allemaal geïnspireerde wezens, bezield door de adem van de bron. En als we weer leren diep en voluit te ademen, worden we de meesterlijke scheppers die we in wezen zijn.

Mijn vraag aan jou is: “Ben jij bereid om de ander te inspireren en te raken met jouw unieke gave en frequentie?”

Een vraag die ik ooit kreeg van een klant was: “Ja maar Isabelle, hoe weet ik dat ik de ander geïnspireerd heb?” Als je authentiek jezelf bent, dan weet je het, maar je ziet het altijd aan het licht en het leven dat terugkeert in de ander zijn/haar ogen. Als ik de ogen van de ander weer zie twinkelen van hoop en leven, dan weet ik dat ik mijn licht en bezielde adem heb kunnen delen.

Ik hoop ook in 2018 mijn zieleroerselen te blijven delen teneinde hiermee licht en vreugde te verspreiden, opdat we collectief ons weer kunnen verwonderen en genieten van het ongelooflijke, volmaakte wonder dat het leven is.

Mijn wens voor alle levende wezens is om het wonder van het leven te mogen beleven en ervaren. Voel, lach, speel en wees het wonder dat het leven is.

Met vreugdevol hart wens ik jullie een ‘vlammende, verwarmende’ start voor 2018.

Gelukkig nieuwjaar

20 REACTIES

 1. Wat een fijn artikel en het bevestigd wat ik van binnen nu al een poosje voel. Was veel aan het pleasen, maar mag nu zelf doorbreken en mijn licht rondom laten schijnen en anderen daarmee automatisch in meenemen. Jouw artikel lees ik nu net weer op het goede moment. Alle puzzelstukjes beginnen op zijn plaats te vallen en ik ga van 2018 een fantastisch jaar maken.

 2. Hey Isabelle, wat een mooie bericht. Super dank je wel. Jouw tekst is net het antwoord op een kwestie die ik had. Hoezo kosmische hulp? (ja dus…). Met je openhartigheid doe je al eer aan de energieen van 2018: oprechtheid. By the way: De Beste Wensen terug! Groetjes, Edite

 3. Dankjewel Isabelle voor dit prachtig artikel. Ook voor jou de allerbeste wensen voor 2018!
  Afgelopen jaar heb ik het voorrecht gehad om m’n leven een fikse wending te geven door een bewuste carrièreswitch te maken. Er zijn nog enkele obstakels die ik onderweg tegenkom maar ik heb wel meeer vertrouwen gekregen in het leven. Alles komt goed. Het is voor een enkel punt nog een uitdaging om daar de strijd niet meer in te hoeven voeren en dot los te laten in de kosmos. Zoals je kan lezen, wordt er hard gewerkt. Jouw woorden zijn zeer inspirerend voor me. Veel bevestiging voor de dingen die ik wel ‘weet’ maar enkel nog moet gaan toepassen. Ik kijk weer uit naar jouw volgens artikel.

 4. Lieve Isabelle,
  Het valt op dat veel van de pareltjes die ik hier mag lezen van jou hand komen. Deze vind ik persoonlijk ontzettend mooi en krachtig. Het voelt helemaal zoals je het omschrijft en ook je persoonlijke ervaring mag ik herkennen. Het muntje viel ook bij mij 🙂 Ik besloot afgelopen jaar om voortaan zuiver authentiek mezelf te zijn en voel sindsdien de kracht zo terugkomen. Ik wens ook jou een Gelukkig, Gezond en krachtig positief 2018!
  Din

 5. Dank je wel Isabelle!
  Ik ben al een tijdje bezig mijn roeping te leven, maar ik besef dat ik mij nog niet altijd laat helpen door te kosmos!
  Weer een hele mooie reminder, dit mooie artikel van je!

  • hallo auknw, dank voor je fijne wensen; voor jou ook veel inspiratie en een boeiend 2018
   groetjes isabelle

 6. Wow mooi geschreven, Een echte eyeopener voor mij! Ik leefde altijd voor anderen en was bang mezelf te zijn en de ander kwijt te raken. Ik besef nu dat juist door die angst je ook mensen kwijt raakt omdat je niet jezelf bent. En houden van jezelf is het allerbelangrijkste om ook te kunnen houden van de mensen,dieren en dingen om je heen! Dankjewel voor deze blog en ik wens iedereen een fantastisch nieuwjaar,

  • hallo anique idd hoe krampachtiger je vasthoudt hoe zekerder dat de ander zich zal loswrikken. Pas als je jezelf bent en je innerlijk licht kan stralen ben je als een lamp waar anderen graag bij verblijven want een lamp geeft licht en warmte.
   Mag ik je toewensen om een stralend licht te mogen zijn in 2018.

 7. Een sprankelend mooi Nieuwjaar gewenst Isabelle!
  En weer dank voor dit heerlijke artikel!
  Hartverwarmend!
  Hartegroet,
  Wilma

  • Hallo wilma, ik hoop je hart ook dit jaar weer te mogen verwarmen met inzichten. Dank omdat jij net zoals vele andere lezers, bereidt zijn om het hart open te stellen en te laten verwarmen, want het zijn onze warme harten die de verhoogde frequenties kunnen helpen dragen en uitsturen.

  • Hé, hé stefanie, een dipje kan geen kwaad, zolang je maar weet dat als je voor jezelf kiest je asap de nodige ondersteuning en reminders krijgt uit de kosmos. Geef er maar een goeie lap op in 2018, veel plezier, nieuwe kansen en vreugde voor jou.

 8. Biedt de kosmos jou ook financiële zekerheid of is het zoals alle oprechte lichtwerkers een schier oneindig verhaal van armoede?

  • Hallo stefan, kom gerust bij me thuis langs en je zal het antwoord hebben. JA sedert ik voor mezelf gekozen heb HEB ik idd fin zekerheid en mag ik een vervullend leven leiden zowel emotioneel als financieel. Jarenlang dacht ik dat de lotto winnen en goeie oplossing zou zijn. Gaandeweg werd ik volwassen een leerde ik gericht te vragen wat ik nodig had en dat budget kwam dan op de één of andere wijze op mijn pad. Ben ik rijk? voor vele wel voor andere niet. Ben ik arm? Nee. Kan ik rentenieren? Nee maar aangezien ik van mijn passie, zowel mijn hobby als werk gemaakt heb is mijn leven één en al rentenieren.

   • Bedankt voor de uitnodiging maar dat is me te ver rijden en ik vertrouw op uw woord.
    Volwassen worden en geld aantrekken hebben niets met elkaar te maken. In het Witte Huis en Noord-Korea zitten twee kleuters , weliswaar diep gekwetst en gekozen om narcist te worden, die ruzie maken over de grootte van een rode knop en allebei zo rijk zijn als de zee diep is.
    Mijn opmerking speelde zich af op energetisch niveau namelijk dat de matrix geen 5D ondersteunt en je er dus geen geen voordeel uit kan halen. Voorlopig althans.
    Het succes en geld is je van harte gegund overigens.

 9. Biedt de kosmos jiu ook financiële zekerheid of is het zoals alle oprechte lichtwerkers een schier oneindig verhaal van armoede?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in