Channeling Aartsengel Gabriël

Tijdens deze maand zal je de vijfde chakra naar de tweede chakra brengen. Dit zal een nieuw niveau van emotionele waarheid brengen dat geen compromissen duldt.

De waarheid zoals jij deze voelt zal aan je beginnen te knagen en gaan zeuren op een nieuwe manier en een nieuw niveau zoals jij die je nog niet kende. Er zal verwarring optreden voor sommige specifieke mensen, die niet in contact staan met hun emoties. Ze zullen ervaren dat ze teruggeworpen worden in een emotionele chaos wanneer de waarheid van hun gevoelens op gaat spelen.

De manier waarop men zich in weerstand heeft geïdentificeerd zal nu vraagtekens oproepen. Je zult steeds meer vernemen dat het aantal scheidingen toeneemt, dit is gebaseerd op het feit dat mensen bevinden dat ze zich steeds minder kunnen verlaten op de wijze waarop hun illusies zich hebben vastgezet.

Mensen hebben zich op vele manieren aangetrokken gevoeld tot illusies. Deze chakra heeft alles te maken met aantrekkingskracht en seksuele energie. Het zal zich gaan verbinden met andere waarheden. Je zult alle mensen in je leven met andere ogen gaan zien.

Je zult bemerken dat je de seksuele energie verliest voor bepaalde dingen en mensen omdat deze transformeert. Herinner je dat je bent geïnspireerd via seksuele energie je te relateren met allerlei zaken. Er zullen beroeringen plaatsvinden binnen relaties die niet gebaseerd zijn op waarheid.

Je zult ook bemerken dat de seksuele aantrekkingskracht begint te veranderen. Wat jou heeft aangetrokken binnen een bepaalde conditionering binnen het systeem dat familie heet, zal steeds meer en meer afnemen. Het is niet de diepste waarheid. Het is gegaan via de interpretaties van een kind, projecties die op een bepaald level van ZIJN niet langer resoneren.

De realiteit van zaken zal je in fases brengen van een verlies in verlangen, niet enkel via aantrekkingskracht maar ook in de passie voor de dingen in je leven. Je interesse zal verslappen daar waar het te maken heeft met je oude manier van ZIJN. De waarde van deze nieuwe energieën zal eerst dat onderbreken wat het belangrijkst is gezien de nieuwe energieën, daarmede wordt een vernieuwde manier van relateren onthult.

Als je dit toestaat zal je nieuwe betekenis- en bewustzijnsniveaus ontdekken aangaande wat werkelijk geen betekenis meer voor jou heeft. Op sommige manieren zal het in het begin aanvoelen als een kloof. Velen zullen deze kloof proberen te overbruggen met voedsel, alcohol, activiteiten etc.

De leegte zal groeien als je er weerstand tegen hebt. Maar deze ruimte is slechts wachtende om gevuld en geclaimd te worden voor de diepe waarheid aangaande wie jij bent en wat jij nodig hebt. Als je dit toestaat, zal je een diepere authentieke mogelijkheid ervaren om te relateren, in welke je een gelijkwaardige uitwisseling met anderen ondervindt.

Het kan aanvoelen alsof iemand een sluier optilt die over jouw realiteit hing. Op sommige manieren zal het lijken alsof je weer door je adolescentie gaat. Je conditionering is op zijn plaats gehouden vanuit je vroege adolescentie waarin je extreme emotionele bindingen en reacties had.

Als dat aan het licht komt, zullen de antwoorden gevonden worden ergens in het midden van je extremiteiten. Je zult dan de wonderlijke waarheid van de dingen gaan zien en hoe dat een beweging teweegbrengt en je inspireert binnen andere delen van je leven.

Je zult jezelf neutraler bevinden over zaken met neutralere reacties.

vertaling © Lia Kluijtmans

origineel in het engels: www.childrenoflight.com

3 REACTIES

  1. Ik vind dit echt ongelooflijke exactie informatie, die heel precies aansluit bij mijn gevoelsbeleving en processen op dit moment. Ben blij met deze bevestiging. Complimenten dus voor de channeling!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in