implantaten

Wanneer je je bevindt in een fase van bewustwording en ontwikkeling waarbij je frequentie steeds hoger en je helderheid steeds groter worden, kun je soms merken dat je tegen een plafond aanloopt: bijvoorbeeld in de vorm van twijfels en angsten, of klachten als hoofdpijn, nekpijn, vermoeidheid, en wazigheid. Soms worden deze veroorzaakt door energetische implantaten in je energielichaam. En soms zijn deze van niet-aardse oorsprong.

Genezingsproces

Als nuchtere steenbok had ik me nooit echt in deze materie verdiept, tot een paar jaar geleden. Tijdens een versnelling in mijn persoonlijke bewustwordings- en genezingsproces merkte ik dat ik ging aanlopen tegen blokkades en stoorzenders. Noodgedwongen ging ik ze onderzoeken, en kwam in de loop van een aantal jaren meerdere energetische implantaten op het spoor, die in verschillende andere levens, en het huidige leven, waren ingeplant.

Waarom merken we pas in een later stadium van onze reis dat we implantaten hebben?

Je merkt vaak pas dat je energetische implantaten hebt, als je een bepaald bewustzijnsgraad en niveau van gevoeligheid bereikt. Dan voel je ook pas, hoe veel last je eigenlijk van die nare onzichtbare stoorzendertjes hebt.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Gewend

Omdat ze echter al jaren, en vaak al vele levens, in je systeem zitten weet je niet beter. Pas wanneer je zoveel persoonlijke rommel van levens hebt opgeruimd en zoveel geheeld hebt dat je zeer helder kunt voelen wat er in je energielichaam gebeurt, ga je de ruis die ze veroorzaken opmerken en kom je ze op het spoor.

implantaten

Bewustzijnsvergroting

Ook gaan we pas merken dat we energetische implantaten hebben, wanneer we ons met ons bewustzijn buiten de gebaande paden gaan treden. Wanneer we ons potentieel dermate gaan vergroten, dat het tegen de bedoeling van de makers van deze implantaten ingaat. Ze zijn immers meestal bedoeld om ons klein, mak of afhankelijk houden en de makers te voeden met onze energie.

Uit het gareel

Zodra we substantieel meer in onze kracht en waarheid gaan staan, en de werkelijkheid zuiverder gaan waarnemen, zullen de stoorzenders meer gaan ‘’storen’’ om ons terug in het gareel te krijgen – in de vorm van pijn, angst, twijfels, negatieve gedachten, etc.

Buitenaardse oorsprong

Van de energetische implantaten die ik bij mezelf en diverse therapiecliënten gevonden heb, was een tamelijk substantieel deel van buitenaardse oorsprong. Sommigen waren opgelopen in vorige levens, in andere dimensies of werelden. Anderen waren in dit of vorige levens aangebracht op aarde – door instanties van buitenaardse oorsprong die de mensheid wilden koloniseren en gebruiken voor hun eigen doeleinden, of simpelweg storen in haar groei en ontwikkeling.

Implantaten door levens heen

Bijzonder genoeg blijkt, dat energetische implantaten door levens heen mee kunnen reizen en zich in het huidige leven opeens kunnen doen gelden, wanneer we te krachtig en bewust worden. Ze hebben dus vaak een onbeperkte houdbaarheid. Om implantaten, ingebracht in vorige levens effectief te kunnen loslaten, is het daarbij vaak noodzakelijk het betreffende vorige leven eerst te helpen, te helen en over te laten gaan.

implantaten

Voorbeeld

Een therapie cliënt had al jaren last van hoofdpijn. Daarbij ervoer hij dat als hij zich focuste op zijn passie, zijn zielendoel, datgene wat hij in dit leven eigenlijk wilde doen, hij last kreeg van plotselinge twijfel, negatieve gedachten als ‘’Wie denk jij wel niet dat je bent?’’ die hem zeer klein deden voelen. Ze hielden hem van het nastreven van zijn echte doel af.

Kolonisatie

Bij nader onderzoek bleek hij een energetische kap op zijn hoofd te hebben, die duizenden jaren eerder was aangebracht in een vorig leven. Zijn hele volk was in de slaap overvallen door een buitenaards ras dat hen wilde koloniseren en energetisch uitbuiten door ze klein en mak te houden. Elke persoon had zo’n energetische ‘’kap’’ waarmee een extensie van dit parasitaire wezen zich voedde – en de persoon in kwestie klein, suf en onbewust hield.

implantaten

Dode hoek

Tijdens de sessie werd duidelijk dat de enige manier waarop dit had kunnen gebeuren, was door in de ‘’dode hoek’’ van de persoon te opereren, toen hij in slaap en onbewust was. Toen de persoon in kwestie zich ervan bewust was dat hij was bezet, en begreep hoe hij was gemanipuleerd, was de kap met vrije wil goed te verwijderen. Bewustzijn was, zoals zo vaak, weer de sleutel.

Waarom implantaten?

Wanneer kwaadwillenden een groep, een volk, een planeet willen onderwerpen, kunnen ze hun toevlucht zoeken tot openlijk geweld. Dat kost echter veel energie, middelen en tijd. De makkelijkste weg om dat te doen is die van de minste weerstand: dus geen openlijke oorlog, maar onzichtbare, listige tactieken gebruiken.

Vrije wil

In dit Universum kan niemand om het universele principe van vrije wil heen. Je kunt een ander niet gebruiken voor jouw doeleinden zonder diens toestemming. Dat is tevens de reden dat sommige wezens en mensen hun toevlucht gezocht hebben tot subversieve tactieken als illusie, zwarte magie of het inbrengen van implantaten om anderen zonder dat ze het doorhebben te beïnvloeden, onderwerpen, en gebruiken.

Verwijderen

Implantaten worden net als hypnotische suggesties ingebracht op het moment dat de persoon die het doelwit is, zich daar niet van bewust is of letterlijk buiten bewustzijn is: tijdens trauma, slaap, hypnose of een veranderde toestand van bewustzijn door drugs. Zodra je echter door hebt dat je beïnvloed bent, kun je ervoor kiezen je vrije wil te gebruiken om je van het implantaat – en de beïnvloeding – te ontdoen.

Wat kun je zelf doen?

Als je klachten hebt als bovenstaande: ga niet meteen uit van implantaten, maar onderzoek eerst of de oorzaak van de klachten niet fysiek, emotioneel, of psychologisch is. In het grootste deel van de gevallen hebben dergelijke klachten te maken met verdrongen oude pijnstukken uit dit of vorige levens, de daaraan verbonden emoties en overtuigingen en het energieverlies dat daarmee gepaard gaat.

Onderzoeken

Wanneer je zover bent in je proces dat je zuiver kunt voelen dat de blokkade niet eigen is, kun je gaan onderzoeken wat voor blokkade je hebt: een ingeprente overtuiging, een energetisch implantaat, een parasitair wezen, of iets anders. Met spiertesten, meditatie en visualisatie kun je eventueel zelf aan de slag om ze op te sporen en op te schonen. Omdat implantaten zich vaak in onze ‘’dode hoek’’ bevinden kan het fijn zijn om er assistentie bij te hebben van een ervaren medereiziger, therapeut en/of engelen en andere energetische helpers.

implantaten

Bewustzijn en vrije wil

Het belangrijkste om te onthouden is: we hebben allemaal beschikking over vrije wil. Zodra we er ons bewust van zijn dat er  iets of iemand die in onze energiehuishouding zit die daar niet hoort, is er altijd een weg te vinden om ze te verwijderen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

15 REACTIES

 1. implantaten en archonten en menselijke entiteiten kun je het beste laten verwijderen met behulp van aartsengel michael zowel uit je lichaam als je huis.tenminste dat heeft mij het meeste geholpen

 2. HUH?! Maar op zich niet verkeerd om overtuigingen die je in de weg zitten te isoleren als een buitenaards iets, hoe verder weg hoe beter zou ik zeggen al voel je in de uitwisseling met je buurman pijn in je grote teen

 3. Je kunt in je ontwikkelingsproces blijven steken en daarvoor allerlei redenen gaan bedenken waarom je je voelt zoals je je voelt, dat je niet verder komt….zo ontken je dat je hoofdpijn of je depressie of moeheid ontstaat omdat je bepaalde dingen van jezelf en van het leven niet accepteerd, het leven en jij voldoen niet aan je ideaalbeeld, ipv. Jezelf te accepteren zoals je bent, met al je “nare gevoelens”, je woede, je jaloerse, je angsten….iets buiten jezelf de schuld geven! Ook al klinkt het nog zo bijzonder en interessant, is niet erg bevordelijk voor je groei, ik vind dit artikel erg fantasierijk geschreven maar het gaat totaal voorbij aam je eigen verantwoordelijkheid nemen in het ‘Hier en NU….Door het naar een extern probleem te verplaatsen, houd je jezelf gevangen in de illusie.

 4. Het is opvallend hoeveel ik plots van dit soort onzin lees. Implantaten en archonten. In een ander artikel of FB bericht heette het nog weer anders en was mijn verbazing al even groot. Wel beschouwd zou ik me helemaal niet meer moeten verbazen, maar goed.
  Grappig dat je schrijft dat sommigen “wezens” zich o.a. bedienen van illusies. Alsof we dat zelf al niet doen en ons daarmee zelf bedotten. Dat laten implantaten en archonten dan wel weer heel goed zien.

  Hartegroet,
  Robert.

 5. Wat je gelooft is waar. Alleen deze waarheid hoeft niet voor iedereen te gelden. Natuurlijk wil je mensen helpen Wendy (tegen vergoeding). Maar deze hulp maakt mensen alleen verward.

 6. Ben het helemaal met je eens Rob,het moet toch niet gekker worden!
  Heel slecht voor mensen die toch al angstig en onzeker zijn,dus meteen dit soort
  dingen skippen uit je systeem en je er niet mee verbinden!

 7. Heftig onderwerp dit. Ik voelde mijn hoofd tintelen bij het lezen. Maar weet verder niet wat ik daar mee aan moet. Het geeft alleen maar verwarring… en omdat ik me best kwetsbaar voel. Mijn ontwikkeling gaat heel snel en ik weet niet of dit nou zo positief is.

 8. Och och, besef wat je met deze beweringen allemaal teweeg kan brengen in de vele koppies van mensen. Ik denk meer kwaad dan goed.

  Een hele hoop aannames en twijfelende zielen rijker. Door te denken dat je implantaten hebt, heb je ze al gecreeerd. De werkelijke implantaat of parasiet ontstaan bij de overtuiging /bewering zelf.

 9. Sorry maar dit is te gek om los te lopen… af en toe lees ik hier iets interessant mr dit artikel is er los over… als je een van bovenstaande “symptomen” zou hebben denk ik dat je ofwel eens goed moet slapen ofwel nr de dokter gaan. Dit is zo onwetenschappelijk dat het me een reeel risico lijkt vr mensen die met een echt probleem lopen en dit dan als een verklaring gaan zien!

 10. Dank je Wendy,
  Zelf heb ik dit al ervaren. Ook laten verwijderen, terug opnieuw implantaten “gekregen” en terug laten verwijderen. Als ze merken dat je vibraties en bewustzijn verhoogd dan vallen ze aan. Je voelt je letterlijk leeggezogen. Eens weg weet je wat erop je zat.

  • Hoe en waar zou je ze dan weg kunnen laten halen Mela? Sta op het punt van manifestatie.
   Ik kan met een mooie sprong een juice detox bedrijf starten. (www.juicydetox.com) per half november on line.
   Ben bijna klaar met de opleiding tot Detoxconsulente. Zeker een half jaar met de voorbereidingen bezig geweest. Maar nu het bijna zover is krijg ik vreselijke hoofdpijnen, nu al 2 weken, voel me verzwakt maar geef niet op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in