Energetische vermogens worden krachtiger
Leestijd: 2 minuten

In verschillende antieke spirituele teksten wordt gezegd dat de tijd waarin we nu leven een donker tijdperk is. In India noemen ze het Kali Yuga; een periode van duizenden jaren waarin er sprake is van strijd en intolerantie, en de waarheid niet meer herkend wordt, omdat mensen zijn losgezongen van de bron. Niet bewustzijn maar bezit is het hoogste goed. Diezelfde overleveringen vertellen dat we omstreeks deze tijd een nieuwe periode ingaan, waarin het bewustzijn weer toeneemt. En als ik voel hoe diepgaand ik zelf in twee jaar ben veranderd, dan geloof ik dat.

Vandaag bekeek ik een interview met Carmen Boulter†, maker van de Pyramid Code. Zij vertelde dat de oude Egyptenaren 360 zintuigen hadden (in ieder geval de ingewijden). Stel je voor, niet slechts vijf of zes, maar 360! Dan kan je bijvoorbeeld reizen tussen dimensies en in de tijd, direct manifesteren wat je denkt en communiceren via beelden. Dan is energie even echt als materie en ben je god op aarde.

Op dit moment vindt er een razendsnelle, energetische transformatie plaats, en ik ben heel nieuwsgierig waar hij heen leidt. Want nu al merk ik vanbinnen enorme veranderingen: illusies vallen weg, tijd verdwijnt en helderheid neemt toe. En ook bij anderen zie ik grote verschuivingen: hun derde oog gaat opeens open, of ze ontdekken zichzelf opnieuw, in hun licht. Vraag jij het jezelf ook af? Wat er over vijf jaar allemaal mogelijk kan zijn? Want we zijn die 360 zintuigen wellicht vergeten, maar we hebben nog steeds hetzelfde DNA, en daarmee dezelfde potentie, als de Egyptenaren.

De conjunctie van Neptunus en Jupiter in Vissen op 12 april ondersteunt een kwantumsprong in spiritueel bewustzijn. Tijdens de eerste Lente Download hebben we de portal open gezet. Bij de volgende activaties gaan we steeds dieper op in de wereld van liefde, heling, ziel en grootse dromen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Wil je je energetische potentieel verder wakker maken? Ben je toe aan magie, mysterie en verlichting in je leven? Stap dan nu in en doe mee aan de Lente Downloads. De introductievideo krijg je erbij.

Data: 13 en 18 maart en 5 en 12 april.

Voor meer informatie en aanmelden ga je hierheen:https://bit.ly/lentedownloads

Zie ik je zondag?

Warme groet, Hermelijn

2 REACTIES

 1. Hay Hermelijn, illusies die wegvallen is de werking van de tegenstellingen in hun functie herkennen. Dat is een lering voor ieder mens.
  Tijd verandert in tegelijkertijd. Tegelijkertijd ben je ego, wezen, ziel, essentie én de weg naar verder. Dit herkennen en beseffen is nodig voordat je de essentie kunt ontdekken.
  Je beschrijft met die 360 zintuigen wellicht de essentie, die inderdaad galactisch kan reizen en nog veel meer.
  De laatste tien jaar ben ik bezig geweest om de essentie te ontdekken en te beschrijven binnen de functie van de kringlopen in de weg naar verder.
  Als je interesse hebt, stuur me dan een berichtje, dan zal ik je een exemplaar opsturen van mijn boek dat ik hierover heb geschreven.
  Groetjes Monique

 2. Hallo Hermelijn , ik heb een vraag en misschien weet jij het antwoord, ik word sinds vorige week s nachts wakker van rode energie die da in mijn slaapkamer is, als ik er naar kijk vervaagd ie en is dan weg, vind het een beetje eng omdat ik niet weet wat het precies is, heb jij evt een verklaring. Gr Map

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in