Energetische vermogens worden krachtiger

In verschillende antieke spirituele teksten wordt gezegd dat de tijd waarin we nu leven een donker tijdperk is. In India noemen ze het Kali Yuga; een periode van duizenden jaren waarin er sprake is van strijd en intolerantie, en de waarheid niet meer herkend wordt, omdat mensen zijn losgezongen van de bron. Niet bewustzijn maar bezit is het hoogste goed. Diezelfde overleveringen vertellen dat we omstreeks deze tijd een nieuwe periode ingaan, waarin het bewustzijn weer toeneemt. En als ik voel hoe diepgaand ik zelf in twee jaar ben veranderd, dan geloof ik dat.

Vandaag bekeek ik een interview met Carmen Boulter†, maker van de Pyramid Code. Zij vertelde dat de oude Egyptenaren 360 zintuigen hadden (in ieder geval de ingewijden). Stel je voor, niet slechts vijf of zes, maar 360! Dan kan je bijvoorbeeld reizen tussen dimensies en in de tijd, direct manifesteren wat je denkt en communiceren via beelden. Dan is energie even echt als materie en ben je god op aarde.

Op dit moment vindt er een razendsnelle, energetische transformatie plaats, en ik ben heel nieuwsgierig waar hij heen leidt. Want nu al merk ik vanbinnen enorme veranderingen: illusies vallen weg, tijd verdwijnt en helderheid neemt toe. En ook bij anderen zie ik grote verschuivingen: hun derde oog gaat opeens open, of ze ontdekken zichzelf opnieuw, in hun licht. Vraag jij het jezelf ook af? Wat er over vijf jaar allemaal mogelijk kan zijn? Want we zijn die 360 zintuigen wellicht vergeten, maar we hebben nog steeds hetzelfde DNA, en daarmee dezelfde potentie, als de Egyptenaren.

De conjunctie van Neptunus en Jupiter in Vissen op 12 april ondersteunt een kwantumsprong in spiritueel bewustzijn. Tijdens de eerste Lente Download hebben we de portal open gezet. Bij de volgende activaties gaan we steeds dieper op in de wereld van liefde, heling, ziel en grootse dromen.

Wil je je energetische potentieel verder wakker maken? Ben je toe aan magie, mysterie en verlichting in je leven? Stap dan nu in en doe mee aan de Lente Downloads. De introductievideo krijg je erbij.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Data: 13 en 18 maart en 5 en 12 april.

Voor meer informatie en aanmelden ga je hierheen:https://bit.ly/lentedownloads

Zie ik je zondag?

Warme groet, Hermelijn

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

 1. Veel Oude initiaties waren verbonden met andere Tijdsgeesten. In die dienstbaarheid lopen velen anno nu, vast. De Phoenix wil herrijzen in Oude Kennis, maar herkent zijn dienstbaarheid vaak niet meer in deze tijd. Omdat er teleurstelling zit op dienstbaar zijn naar anderen, wordt het blokje hout in open vuur zwart geblakerd. Het goed bedoelde, klapt terug. In plaats van ontstijgen brandt het zinloos op in het vuur.

  Dit zwartgeblakerde is een ervaring, om in deze tijdsgeest ‘gewoon” te zijn. Niet gewoontjes, maar te zijn wie je bent. Zonder allerlei verplichtingen, doelstellingen, oude kennis. Die vrijheid van niet dienstbaar meer te hoeven zijn aan het helingsproces van anderen is soms moeilijk, want onze eigenwaarde zit er aan gekoppeld. Ook the Phoenix Rising is enkel een beeld, een oud beeld. Want onze reis of ‘rising’ zit nu juist in ervaren dat we al Thuis zijn. Het is een oude vrijheid opgeven van puzzelstukjes, ervaringen, helpen om niet alleen te staan, om de sterkere te zijn, of om mensen aan ons te binden om ons te helpen als wij dat nodig hebben. Het is een energie voedingsspel. Op eigen benen staan is niet den fenix die verrijst uit de as, maar degene die niet in het vuur blijft hangen uit verbittering, noch er uit wil herrijzen. Maar die terugkeert naar de Bron en zichzelve genoeg is. En ook kan delen hoor, maar dan anders.

 2. Hay Hermelijn, illusies die wegvallen is de werking van de tegenstellingen in hun functie herkennen. Dat is een lering voor ieder mens.
  Tijd verandert in tegelijkertijd. Tegelijkertijd ben je ego, wezen, ziel, essentie én de weg naar verder. Dit herkennen en beseffen is nodig voordat je de essentie kunt ontdekken.
  Je beschrijft met die 360 zintuigen wellicht de essentie, die inderdaad galactisch kan reizen en nog veel meer.
  De laatste tien jaar ben ik bezig geweest om de essentie te ontdekken en te beschrijven binnen de functie van de kringlopen in de weg naar verder.
  Als je interesse hebt, stuur me dan een berichtje, dan zal ik je een exemplaar opsturen van mijn boek dat ik hierover heb geschreven.
  Groetjes Monique

 3. Hallo Hermelijn , ik heb een vraag en misschien weet jij het antwoord, ik word sinds vorige week s nachts wakker van rode energie die da in mijn slaapkamer is, als ik er naar kijk vervaagd ie en is dan weg, vind het een beetje eng omdat ik niet weet wat het precies is, heb jij evt een verklaring. Gr Map