DELEN

door Jennifer Hoffman  

We komen nog maar eens een energetisch gekke week binnen, ook al hebben de voortdurende zonnevlammen van de laatste twee weken ook bijgedragen aan onze angst, depressie, bezorgdheid en taille (ik kom altijd aan in periodes van hevige zonne-activiteit, en dit was een van de ergste).

zonne storm 2012 Zonneactiviteit en bewustzijn
Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheiden geladen energetische deeltjes en enorm hete gassen vrij. Ze bereiken hoogten tot duizenden kilometers boven het oppervlak van de Zon.

Deze week kan op een bepaalde manier aanvoelen als vakantie.

Deze week gaat Mercurius opnieuw direct, na de hele maand retrograde gegaan te hebben. Het leek snel voorbij te gaan, maar het bracht zeker veel van onze ‘rommel’ naar boven. En we hebben de tweede eclips, deze keer bij volle maan, op 28 november, nog maar eens een krachtige energetische schoonmaak.

Wat betekent dit voor ons? We komen dichter bij de laatste dagen van dit jaar, en van een enorme verandering in de energetische opbouw van de wereld. Er zal wel degelijk nog een aarde zijn op 22 december, maar daar er zoveel mensen anticiperen op het einde van de wereld op 21 december, komt er veel energetisch afval vrij.

Dat wil zeggen, voor de gevoeligen onder ons, dat je veel meer energie kan voelen dan gewoonlijk. Wees je ervan bewust dat het niet jouw taak is om die te aanvaarden, integreren, verwerken of te healen. Stel energetisch je grenzen.

 

Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

 

Vert. Fran Tielemans

4 REACTIES

 1. Ik heb de energie ervaren als iets heel moois… ik was geladen met de energie en niet op een drukkende manier maar op een leuke manier dit keer… 🙂 I feel great!:)

  Veel liefs

 2. Afgelopen week was voor mij een soort van thuis komen bij mezelf. Maandagavond begon ik onrustig te worden en daarna kreeg ik hoofdpijn en diaree. Nu nog steeds. Het is goed te lezen waar dat door komt en dat we nog meer kunnen verwachten. Het doet me goed dat er véél meer mensen zijn die ongeveer hetzelfde voelen.
  Bedankt voor het bericht

 3. Dit is werkelijk een achtbaan met energieën de afgelopen maanden. Met als piek de afgelopen weken. Het wisselen van gewicht herken ik. Zo ook de ‘rommel’ die naar boven is gekomen – in alle heftigheid! Mijn nachten zijn hectisch, energetisch met zeer levendige drukke dromen. Het put me ook uit en merk dat ik steeds maar niet bijkom. Ook kamp ik de laatste twee weken met een aanhoudende migraine, die merkbaar is aan de rechterkant van mijn gezicht en ook mijn ogen beïnvloedt. Ook ben ik ineens extreem gevoelig voor de vele geluiden in mijn stad. Ik ervaar deze als totale ruis. Ik voel mijn fysieke lichaam vechten om deze toename in frequentie van energieën bij te benen.

  Zijn deze symptomen herkenbaar?

  Bedankt Jennifer, ik heb het laatste jaar altijd je energierapporten gevolgd en zijn een leidraad van herkenning binnen mijn persoonlijke ervaringen.

 4. Kort maar krachtig, en exact weergegeven zoals ik het ervaar, inclusief het aankomen, wat me enorm verbaasde… maar nu dus helemaal helder! Heerlijk, om mee te mogen gaan op deze energetische stroom, én grenzen te mogen stellen!
  Dank je wel Jennifer, just what I needed for today!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in