kind-zon

door Jennifer Hoffman

 

kind-zon
geef hen wat extra aandacht in deze periode.

We kunnen weer tevoorschijn komen. Juni is voorbij en al is dat een opluchting, het is in juli dat we de gevolgen van de enorme energieverschuivingen zullen zien die in juni in beweging werden gebracht. Deze zullen ook in augustus en september verder blijven duren. Activiteit van zonnevlammen blijft intenser worden, daar we grotere hoeveelheden sterkere straling krijgen als reactie op onze nieuwe energieniveau’s. Denk eraan dat kinderen en huisdieren deze energieën veel intenser voelen, dus geef hen wat extra kalmerende aandacht in deze perioden.

Op 24 juni voelde het alsof we ‘opnieuw afgesteld’ werden, en dat is de beste manier waarop ik kan beschrijven hoe een nieuw paradigma werd geplaatst. De structuur is nu gebouwd en we gaan die nu bemeubelen. Als je je een beetje in de war voelt, of onzeker over waar te beginnen, neem gewoon een stap in een van de mogelijke richtingen. Alle puzzelstukken liggen op hun plaats en we moeten onze aarzeling overwinnen om aan het proces te beginnen van te beslissen wat we gaan worden en hoe we onze gaven gaan gebruiken. Op dit moment is beweging belangrijker dan richting, en intentie is een krachtiger keuze dan pogingen om de juiste keuze te maken. Dat zijn we al voorbij, alles wat we beslissen is oke. We kunnen nu geen foute keuzes meer maken. Met onze stap naar grotere zelfbekrachtiging en zelfexpressie, staan we de energieën toe zich uit te breiden en meer licht te werpen op een wereld die dat nu nodig heeft.kring

En in juli hebben we een Mercurius retrograde, die volgens mij minder lastig zal zijn dan andere, en een gelegenheid om even adem te halen en onze volgende stappen te plannen. Planeten die maandenlang retrograde liepen, lopen nu opnieuw voorwaarts, en geven ons de energetische ondersteuning die we ook nodig hebben. Deze maand bevat veel creatieve energie, die we moeten gebruiken want onze missie is de nieuwe aarde te beginnen creëren zoals we ze willen dat ze wordt, om te beginnen met ons eigen leven. We worden ook geleid om te overwegen wie, hoe en hoeveel we anderen healen en waar onze energie naartoe gaat.

Het zal lijken dat in juli meer oude wereldstructuren verdwijnen, en dat is oke, het is tijd dat ze gaan. Je kan veel doemscenario’s zien, gebruik je onderscheidingsvermogen om te weten wat voor jou juist en waar is en wat het niet is. We weten dat de wereld niet vernietigd zal zijn, maar dat is minder verkoopbaar of is minder interessant op Youtube. Al waar we nu moeten op focussen, is onze energie en intentie te kanaliseren, tot de grootste en hoogste expressie van onze gaven, omdat ieder van ons een belangrijke rol speelt om te zorgen dat deze overgang zo vlot mogelijk verloopt.

Heb je tijd ‘gemist’ en ben je nogal verstrooid geweest de laatste weken? Ik denk dat we nogal wat interdimensionele sprongen hebben gemaakt omdat nieuwe portalen nu open zijn. We raken onze aarding nu makkelijk kwijt, en we vergeten snel waar we zijn, dus wees gefocust en in het huidige moment.

Het is oke om naar andere dimensies te reizen, maar denk eraan dat je fysieke lichaam hier in 3D is. Bewust ademen is de beste manier om jezelf te gronden, gebruik dit dus om je verbinding hier te houden, anders raak je verloren.

Nu en de komende maanden zullen we een polarisatie zien gebeuren, want iedereen moet nu de keuze maken om ofwel helemaal in ofwel helemaal uit zijn spirituele reis te zijn, we kunnen niet meer even rustig toekijken van een bankje.spring

Er is geen foute keuze, maar we moéten kiezen. Voor hen die twijfelden over hoe hun leven te creëren, is het nu tijd om eraan te beginnen. De nieuwe aarde heeft geen instructies, behalve dat we volledig in onze kracht moeten stappen en onszelf beginnen te erkennen voor wie we zijn, spirituele wezens die een co-creatief partnerschap leven met de Bron.

We hoeven niet langer meer zo hard te werken om een licht te zijn voor de wereld: dat hebben we gedaan en dat hebben we gehad. Nu we in fase 2 zijn, moeten we leren opnieuw te spelen, te relaxen, plezier te maken, onze vreugde te vinden en te doen wat ons gelukkig maakt. Het kan een beetje moeilijk zijn om onze healer-rol op te geven, maar we kunnen niet de healer zijn die hard werkt om anderen te healen en tegelijkertijd de krachtige speelse co-creator van de Nieuwe Aarde. Mijn stem gaat naar wat spelen, en plezier. We hebben allemaal hard gewerkt.

En tenslotte zullen we meer en meer mensen zien die beslist hebben dat ze niet langer hier moeten zijn, en dat is dan hun keuze. Wees niet verbaasd om te horen over meer mensen die sterven aan een plotse hartaanval, een beroerte, of die gaan slapen en niet meer wakker worden. Voor sommigen was hier op dit punt raken in onze spirituele evolutie al wat ze moesten bereiken.

Voor anderen, zoals velen onder ons, geldt dat we blijven om de rit uit te rijden. Eerlijk gezegd, ik heb veel te lang veel te hard gewerkt om niet te zien hoe dit verhaal afloopt. Het zal een prachtige maand worden, zolang je enkele krachtige intenties plaatst voor wat je wenst dat je volgende stap wordt, en met deze sterk creatieve energie om je te helpen beginnen, zal je daar geen probleem mee hebben. Kies om het even wat, het is allemaal mogelijk nu.

Geniet van je maand.

Jennifer Hoffman

vertaling: Fran Tielemans

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/website Jennifer Hoffman

10 REACTIES

  1. Heb zojuist het verhaal gelezen, prachtig! Schitterend!

    Heel duidelijk en herkenbaar. ben al heel lang bezig met mijn pad en ik ben blij!

    En Catharina, lieverd, namasté 🙂 blijf in jezelf geloven, dat doe ik ook. ik weet wat je voelt. Het komt allemaal wel goed. Liefde overwint alles! eigenlijk moet ik nu zeggen; onvoorwaardelijke liefde overwint alles :):):)

    Liefs, Henriëtte 🙂

  2. ik begrijp nu zoveel, het wordt meer en meer duidelijker, en ik heb altijd gedacht ( als er een einde aan deze planeet komt laat me dan samen met mijn kinderen en kleinkinderen gaan)– nu besef ik dat we allemaal een eigen weg hebben te gaan, ik heb nooit gedacht dat er afstand zou komen tussen mijn dochter en mij en nu is er een situatie ontstaan waarbij dit gebeurt is, in mij is een sterke verandering gaande, ik was altijd degene die voor iedereen klaar stond, hoe moe ik ook was ik rende naar die ander om te helpen, maar nu ik duidelijk heb gemaakt dat ik aan het veranderen ben, dat mijn spiritualiteit/yoga/meditaties voor licht en liefde healing en vrede belangrijk voor me zijn, wordt ik gezien als zweverig, mijn zoon heb ik enige dingen verteld voorzichtig, hij lacht erom, ik wordt gezien als een late hippie een vaag figuur, en op dat moment besefte ik dat we allemaal als een eigen individu een weg gaan, en zie daar, ik ben er rustig onder, en waardoor omdat ik tot diep in mijn botten voel dat dat deze verandering me goed doet en me op een plaats zet waar ik thuishoor, namaste catharina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in