DELEN
Jennifer Hoffman gaat zich op andere zaken richten en zal geen columns zoals deze meer schrijven.

Moest wat er gaat gebeuren in mei gebeuren in een andere tijd van onze ascensiereis, dan zou ik zeggen: ‘Maak je veiligheidsgordel maar vast, want het wordt een hobbelige rit.’

In plaats daarvan ga ik zeggen dat we in mei eindelijk enkele resultaten zullen zien van het werk dat we sinds januari 2012 gedaan hebben, en we eindelijk de stukken van de puzzel waaraan we de laatste tien jaar of meer gewerkt hebben, gaan begrijpen.

April was een maand voor afsluiting en loslaten. Als ik naar mei kijk blijf ik het word ‘Start’ horen, dus is het een maand om van start te gaan. We weten misschien niet wat we gaan starten, we moeten gewoon bereid zijn om te beginnen. Stel jezelf bij al wat deze maand gebeurt de vraag:

  1. Wat leer ik uit deze situatie?

  2. Waar ligt voor mij de healing?

  3. Welk nieuw begin is nu in creatie?

Venus gaat deze maand retrograde, en vanuit mijn ervaring brengt dit een soort herbekijken van waarde. Wat we willen en waar we om vragen, is eens te gaan nadenken over onze waarde, en indien je in jezelf iets ontkend hebt, en jezelf voorgelogen hebt dat jij en je leven best wel fijn zijn, dan zal dit licht brengen in die situatie.

De oplossing ligt in eerlijk te zijn met jezelf, in te werken aan je waarde-systeem, jezelf erkennen, en de moed te hebben om te weten dat je het beste, schitterendste en de prachtigste uitkomst verdient in elke situatie.

We hebben deze maand ook een zonne-eclips, die de eerste is van de eclipsen van 2012, en zijn graad en teken maken dat het allemaal rond karma zal gaan. Verwacht dus om een einde te zien komen aan karmische cycli, om meer bewust te worden van wie je karmische partners zijn, en ook situaties te hebben waarbij je weet dat een relatie zal eindigen, omdat het karma afgelopen is. We mogen wel denken dat karma dat afloopt, een goede zaak is, toch kan de afloop niet altijd makkelijk zijn, omdat er een krachtige keuze bij ligt:samen verdergaan in een nieuwe, karma-vrije vibratie, of voor altijd uiteengaan.

Je kan deze maand wel enkele ‘scheidingen’ verwachten, dus wees de persoon dankbaar voor wat je kon leren, en voor je healing, en accepteer hun keuze, die deel uitmaakt van jouw eigen leerproces.

Verwacht ook nog meer en grotere energie-downloads, waarschijnlijk toegenomen zonnevlam-activiteit rond het midden van de maand, veel emotionele hoogtes en laagten, die altijd vergezeld gaan met schoonmaak en healing en soms een sterk besef dat het tijd is om alle beperkingen van het verleden los te laten.

Dit zijn geen makkelijke ervaringen, maar we staan op een punt in onze evolutie waar we niet langer meer de luxe hebben van te blijven hangen bij dingen die ons niet dienen.

Als we wél blijven hangen, dan stappen we niet in onze kracht, en dat heeft gevolgen. Het is nu tijd dat we bereid zijn om te gaan leven in meesterschap, en om dat te doen wat nodig is om ons kleine denken, povere zelfbeeld, gevoelens van onwaardigheid en hoop dat anderen en de wereld de veranderingen voor ons zullen doen, los te laten.

Wij zijn de verandering waarop de wereld gewacht heeft, en de energie van mei zal onze ogen doen open gaan voor de waarheid van onze kracht en hoe prettig onze levensreis kan zijn.

Heb een prachtige maand!

© 2012 Jennifer Hoffman / http://enlighteninglife.com/
Nederlandse vertaling Vert. Fran Tielemans

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/website Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen

pixel De Energieën van April 2012   Jennifer Hoffman

3 REACTIES

  1. Bedankt voor het delen en het vertalen.

    Veel succes met je nieuwe richting Jennifer Hoffman (smile)

    Liefs, Henriëtte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in