vlinder

door Jennifer Hoffman

maan-energieWe hebben collectief de ‘monster nieuwe maan’ van 4/10 (zoals sommige astrologen hem noemden ) overleefd, en nu hebben we twee weken om deze energie te verwerken, en te beslissen wat we ermee gaan doen, tot de volle maan-eclips op 18 oktober. Er zijn enkele sterke aspecten rond die tijd die nogal lastig kunnen zijn, en dan hebben we het Uranus/Pluto-vierkant van 1/11, dat net voor een andere eclips en in een Mercurius retrograde valt.

Maar voor je in angst schiet en allerlei doem-scenario’s door je hoofd dwarrelen: alles is niet verloren, we zijn gewoon in een overgang en alles verschuift.

Wat gaat er nu gebeuren? Wat wil je dat er gebeurt? Waarmee resoneer je, wat wil zeggen: wat geeft je een goed gevoel, wat geeft je een gevoel van verbinding, vreugde, vrede en veiligheid? Resonantie is de nieuwe richtlijn voor onze verbindingen, en dat betekent gewoon dat we meer dan ooit tevoren bewust zijn van onszelf als energetische wezens, en dat beïnvloedt alles.

De komende maanden zullen ons verder blijven dwingen om onszelf uit te breiden en ons naar healing te katapulteren, tot alles voltooid is. We hebben een keuze, maar het is nu tijd om te kiezen, de tijd van op het muurtje zitten wachten is voorbij. Waar blijven we hangen op ons pad, bij onze eigen stukken of met anderen, wanneer we hen proberen te healen? Dat is een belangrijke vraag voor ons, want dan zien we waar we onszelf en onze evolutie beperken door het anderen proberen te helpen. We kunnen anderen helpen, maar daar is balans in nodig.

Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com
Vert. Fran Tielemans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in