DELEN
Slaak je een zucht van opluchting? Augustus is voorbij, oef, en nu kunnen we aan de slag om verder te gaan. Maar waar naartoe? Heb je gemerkt dat eens je energie begint te zuiveren, je perspectief verandert? Ik weet dat het bij mij zo is en zeker sinds deze periode in juni begon. Ben je minder bezorgd over een aantal aspecten in je leven, meer bereid om los te laten en enthousiaster over het potentieel dat in overgave, geduld en de bereidheid om te ontvangen ligt, en jezelf als krachtig, bekwaam en waardig te zien? Gebruik deze affirmatie: “Ik ben bereid en klaar om te ontvangen”, terwijl we ons naar de laatste 4 maanden van het jaar voortbewegen.

We bevinden ons volledig in de Uranus-Pluto vierkant cyclus, een totaal van 7 aspecten die, op zijn zachtst gezegd, in elk opzicht ‘onze wereld op zijn kop’ zullen zetten. Het is nu belangrijk om bij je intentie te blijven, laat alles wat er in de wereld lijkt te gebeuren je niet van je pad afbrengen. Het is allemaal goed en we gaan er tot het einde doorheen.

Deze week gaat het over “De Energieën van September’. Het gaat eengemakkelijkere maand worden dan de laatste tijd, maar een waarin we datgene dat we sinds juni geleerd hebben, zullen moeten beginnen te gebruiken. Het trefwoord van deze maand is ‘vervuld’ en de betekenis ervan kan anders zijn dan je denkt. Lees het artikel om uit te vinden waarom.

Een van de deelnemers in het komende Aardehoeder KristalAvontuur, van 21 tot 23 september 2012, is afkomstig uit Finland! Het zal in Hot Springs, Arkansas, gehouden worden, de site van de Atlantische Aardehoeder kristallen. U kunt hier klikken voor meer informatie en om te registreren. We zullen workshops, meditaties en kristallen opgraven, we doen vortex-werk, met inbegrip van het sluiten van een belangrijke vortex in dat gebied, kristalzegeningen … en nog veel meer.

De Energieën van September

De reis van 2012 zal er een zijn die we op vele manieren zullen onthouden. Voor iedereen zal het een ontwaken in hun groter potentieel zijn, maar op een wijze die niet altijd als leuk, prettig of positief herinnerd zal worden. Ascensie is een belofte en wij zijn de vervulling ervan. Hoe we het vervullen is het pad waarover we nu moeten beslissen. En terwijl we afscheid nemen van drie maanden emotioneel en spiritueel baggeren, stappen we over naar vier maanden met beslissingen over hetgeen we gaan doen met dat wat we geleerd hebben, en dan deze beslissingen naar voren brengen in de vorm van intenties die we in ons leven ten uitvoer kunnen brengen.

Er zijn twee grote gebeurtenissen in september, een Uranus-Pluto op 19 september, de tweede van een reeks die in maart 2015 zal eindigen. En een krachtige volle maan op 29 september in Ram, dat dit vierkant benadrukt. We kunnen naar antwoorden blijven zoeken of beginnen met deze die we gevonden hebben en veranderingen in ons leven beginnen te maken. De wereld om ons heen is een vraag die naar antwoorden zoekt en wij zijn het antwoord. Wanneer we beginnen te zien dat we ons in een actie of reactiemodus met de wereld bevinden, kunnen we haar veranderingen een stap voorblijven, zodat ze onze energie weerspiegelt in plaats van ons de achterstand van dat wat we als eindeloze stroom van chaos, controle, vreemdheid en angst zien, te laten inhalen.

Waar we ons tegen verandering verzetten, is waar we nog dieper naar binnen kunnen kijken om de reden waarom te vinden. Onze weerstand is een schat aan informatie, omdat daarin onze angsten liggen, waar we ons aan iets vasthouden omdat we bang zijn het te verliezen of waar we het gevoel hebben machteloos te zijn door de mogelijkheid voor transformatie. Als de dingen ‘niet werken’, is dat omdat we ze niet zouden moeten doen, of saboteren we onbewust onze groei en transformatie? Het is een hellend vlak argument (drogreden) als we leren om in onze kracht te staan en in ons meesterschap te stappen.

Een ding dat ik bij de Pluto / Uranus vierkant cyclus opmerkte, is dat een van de planeten tijdens de vierkanten altijd retrograde staat, met uitzondering van de laatste, waar beide direct staan. Dit zorgt voor een aantrekking-afstoting effect, terwijl Pluto onze innerlijke wereld dregt en Uranus ons dwingt om actie te ondernemen. Dan zien we de resultaten van onze handelingen, zodat we kunnen kiezen tussen wat we willen behouden of loslaten, wat ons ondersteunt of leegzuigt. In september kunnen we weer beginnen voorwaarts te gaan en er steeds voor te zorgen dat we ons hoogste goed en onze behoeften dienen. Jezelf afvragen: ‘Is dit wat ik wil creëren?’, is het een goede manier om afgestemd te blijven met je intentie?’.
Het sleutelwoord voor september is vervulling. Dit is niet noodzakelijk dat waar je in vreugde, vrede, liefde en overvloed bent, al hebben we de neiging te denken dat we vervuld zijn wanneer we het hoogtepunt van een prachtige, levensverbeterende ervaring bereikt hebben. We zijn vervuld als we van iets ‘vol gevuld’ zijn, zodat we vol vreugde, overvloed, angst, verwarring, twijfel, angst, pijn of vreugde gevuld kunnen worden. Waar ben je van vervuld? Vind je het leuk, hoe lang ben je er al van ‘gevuld’ en is het tijd om het door iets anders te vervangen?
Schenk deze maand aandacht aan datgene waarmee je je vervuld voelt. Het kan een situatie zijn waar je genoeg van hebt of iets waar je meer van wilt. De energieën om ons heen gaan nu zo snel dat de manifestatie heel snel de gedachte volgt. Het is de belichaming van de geest over de materie – het is allemaal energie, dus wat er in je geest zit, wordt materie in je werkelijkheid. Creëer wat echt belangrijk voor je is. En wat het buitenaards bezoek betreft, dat ik voor september voorspeld heb, denk ik dat we een aantal ET bezoekers zullen zien op ons komend Aardehoeder KristalAvontuur in Arkansas, op 21 tot en met 23 september. We zullen onze ogen zeker open houden.

Nog een prachtige maand en vergeet niet om elke dag krachtige intenties te maken, zodat je deze energie kunt gebruiken om ‘vervuld’ te worden met alles wat je hartje intentioneel voor je leven begeert.

Vele zegeningen,

Jennifer Hoffman

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age
Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.
Copyright (c) 2012 door Jennifer Hoffman. Alle rechten voorbehouden. U mag uit dit artikel citeren, kopiëren, herdrukken of vertalen, zolang je de naam van de auteur en een werkende link naar deze website op te nemen.http://enlighteninglife.com

1 REACTIE

  1. Hallo Jennifer,

    Vandaag lees ik jouw blog over september…en mijn hartje maakt metéén een sprongetje! “-” want er waren een paar puntjes die ik’vreemd’vond en die ik nu begrijp in mijn gevoel en straks ook in mijn doen en laten, moet even inwerken maar dat weet ik allang dat het zo werkt, dus daar maak ik me absoluut geen zorgen over. En eigenlijk, terwijl ik dit schrijf…besef ik…dat ik me helemaal geen zorgen meer maak….ik ben constant aan het leren…héérlijk….en lieve Jennifer, dank je hartelijk voor het schrijven van deze maandelijkse blogs, die vertaald worden door Ulla Mertens. lees ik hier en geplaatst worden door Gordon…zodat wij allen weer een stukje wijzer en prettig gevuld worden, zoals je dat zo mooi schreef!”-‘Allen bedankt hiervoor “-” liefs, Henriëtte xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in