Geloof jij al dat het 2020 is en dat we alweer het derde decennium van dit millennium in gaan?

Heb je door dat het al 20 jaar geleden is dat het het jaar 2000 was?

Ik weet dat het voor velen een zware tijd is geweest, maar we moeten onze onvervulde verwachtingen en teleurstellingen naast ons neerleggen, want onze persoonlijke reis was deels afhankelijk van de collectieve ontwaking.

Januari 2020 is een maand van transitie, transformatie, een kantelpunt voor krachtige verschuivingen; de potentie is er, we moeten het alleen nog gebruiken.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

In een jaar dat belooft heel wat in petto te hebben, is de energie van januari een ‘wildcard’ – onvoorspelbaar, boordevol potentie, bol van drang naar actie en resultaten, en ieder resultaat is ook mogelijk. Dit is geen dinertafel met mogelijkheden die voor ons is gedekt, het is eerder een gezamenlijke maaltijd waar iedereen een geheim gerecht mee naartoe brengt. Wat wij deze maand naar de tafel brengen is even belangrijk als wat de rest bijdraagt. We wilden de 5D-energieën naar voren brengen van gemeenschap, verbinding, samenwerking en creativiteit in ons leven en in de wereld.De Energieën van Januari 2020

Nou, die zijn nu hier, en nu we voorbij de machtigste energieën zijn van de dichtheid en het lot van karma, zijn de uitkomsten aan ons om te bepalen.

Januari begon niet erg vreedzaam en met een time-out zodat we konden bijkomen van onze Nieuwjaars-rituelen. Deze maand moeten we ‘een vliegende start maken’, zogezegd, want we zitten in een eclipscyclus en er komen nog wat grote energiecyclussen aan ook. Maar de ster van de show deze maand is de monumentale, eens-in-de-500+-jaar conjunctie van Saturnus/Pluto in Steenbok, die drie dagen duurt, van 12 tot 15 januari, 2020. Dit is er een voor de geschiedenisboeken en hij gebeurt nu. Deze conjunctie blijft het hele jaar actief, dus we hiervan voelen we de effecten nog wel even.

Naast de Saturnus/Pluto-conjunctie zitten we nu in een transitieperiode die begon met de nieuwe maaneclips van 26 december en voortduurt tot de volle maaneclips van 10 januari, net op tijd voor de conjunctie van Saturnus/Pluto op de 12e. Dat wordt dus een drukke week. En dat is nog maar het begin van de pret voor de periode januari-maart, waar we ook nog een retrograde Mercurius krijgen, en Saturnus in wisselende tekens, voor het eerst sinds februari 1991 richting Waterman. We walsen door heel wat cyclussen heen, wat ons helpt te bewegen richting het volgende niveau van verlichting en richting het belichamen van onze nieuwe multidimensionale aspecten.

Onze ervaringen uit het verleden komen in deze cyclussen naar boven, zodat we andere keuzes kunnen maken en ze, hopelijk, een nieuwe frequentie en vibratie kunnen geven. Zo verandert pijn in vrede, veroordeling in acceptatie, verdriet in blijdschap, en bepaalt spijt nieuwe intenties voor succes.

Er zijn nogal wat mensen die ons waarschuwen voor de Saturnus/Pluto-conjunctie, maar we moeten van tevoren haar potentie en resultaten niet beoordelen. Wat ieder van ons overkomt hangt af van wat er in ons leven gebeurt, de intentie voor transformatie die we uitdrukken, de lessen die we nog moeten leren, en onze eigen potentie. Er bestaat geen standaard voor dit proces, het is volledig afhankelijk van ons individuele pad, onze energie, onze zielenmissie, ons levensdoel en ons vermogen nieuwe energetische frequenties te belichamen. We maken dan wel deel uit van een collectieve verlichtingsreis, we hebben allemaal ons eigen pad.

De energieën van januari kunnen makkelijk voor je zijn of gemiddeld, of hartstikke moeilijk. Iedereen zal deze energieën anders ervaren. Wat je kan helpen in dit proces is om te onthouden dat we allemaal energetisch soeverein zijn, en de controle hebben over hoe de energie in ons eigen energieveld stroomt. We hebben geen controle over de energie van iemand anders. Als we werken via onze intentie en krachtige energiegrenzen opstellen, dan creëren we een sterke fundering voor congruentie en energiemanagement. Dus droom ambitieus met grote intenties, laat je licht fonkelen, en maak je klaar voor de wilde rit die ons te wachten staat. En zorg ook dat je iets meeneemt naar het diner wat je echt lekker vindt!

Ik wens je een fantastische maand toe.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in