DELEN

jennifer hoffman 2 250x187 Voorspellingen voor 2013  Jennifer HoffmanElke week lijk ik wel weer een nieuw energie-aspect te hebben om over te schrijven. Deze week is het het einde van een heel moeilijke Mercurius retrograde, die op zich nog niet eens zo erg zou geweest zijn. Ik heb Mercurius retrograde in mijn geboortekaart, en ze zijn gewoonlijk niets speciaals voor me.

Het zijn al die andere dingen die eromheen gebeurden die alle beroering veroorzaakten, ook Uranus die nog altijd in vierkant staat met Pluto, en de Grote Waterdriehoek in watertekens die zoveel emotionele rommel bij iedereen heeft naar boven gebracht.

Is het nu voorbij?

Wel, niet echt. Op 29 juli hebben we een heel zeldzame aflijning die een weerkaatsing is van één die we eerst zagen in augustus 1987, een Groot Sextiel, dat de Harmonische Concordantie genoemd werd. Toen was er in november 2003 nog één, de Harmonische Convergentie. Beiden openden krachtige kosmische portalen die het rad van transformatie in beweging bracht.

Nu hebben we een derde, die misschien wel de culminatie is van al wat we sinds 1987 hebben gedaan! Kijk naar al wat we bereikt hebben in 26 jaar, ik denk dat het tijd is dat een nieuwe aarde-paradigma afgerond wordt, denk je niet?love evolution design Voorspellingen voor 2013  Jennifer Hoffman

Zoals ik in de voorspellingen voor 2013 schreef, bewegen dingen nu zo snel dat de zomer voorbij zal zijn voor we het weten. Het verlangen naar transformatie wint snel tempo, en dit bouwt zich op naar het eind van het jaar toe. De wereld ontwaakt en velen zijn in angst en in paniek om wat ze nog maar net beginnen te beseffen. Blijf weg van de angst, je hebt alternatieven voor krachtiger, meer bekrachtende en vredevolle oplossingen.

door Jennifer Hoffman

www.enlighteninglife.com

vert. Fran Tielemans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in