DELEN

door Jennifer Hoffman

http://www.enlighteninglife.com/

Even laten weten dat vanaf nu elke week tot 30 juni enkele krachtige energieën met ons aan de slag zullen gaan. Dat betekent dat we ons extra emotioneel en zenuwachtig kunnen voelen, slecht kunnen slapen of net heel slaperig zijn, agitatie, fysieke symptomen zullen ervaren zoals misselijkheid, erg veel honger of dorst hebben, erg veel trek hebben in zout of suiker (het lichaam gebruikt dit om zijn energiebehoeftes in balans te brengen). Wees vriendelijk met jezelf, rust voldoende, eet goed en voor je ergens op reageert, hou dan even een pauze, grond en center jezelf.

Oude energie wordt opgeruimd, om plaats te maken voor het nieuwe, dus besteed aandacht aan de ‘beëindigingen’ die je leven aan het gebeuren zijn, of je ze nu wenst of niet. Om iets nieuws te beginnen moet er eerst worden afgesloten, en al wat niet afgelijnd is op de intenties die je voor jezelf hebt gezet, zal uit je leven geduwd worden.Deze week komt Jupiter Tweelingen binnen, en dat gebeurde de vorige keer in juli 2000. Ben je toen met iets begonnen dat toen misschien mislukte, of niet goed afliep? Je hebt nu de kans om het opnieuw te doen, met groter succes.

Ik zal het hierover meer hebben in mijn radioshow van deze week, op woensdag, op SPM US Central Time.

In de voorspellingen voor 2012 schreef ik dat de periode van juni tot augustus intens zou zijn, en dat is ze zeker. Het begint nog maar, dus hou je opinies en ideeën over wat er gebeurt best voor september. Je kan fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in een heel andere ruimte zijn.

Dit is het moment om alles te veranderen, ook hoe we omgaan met onze macht, en we zullen de kans krijgen om hetgeen we geleerd hebben, geheald hebben, onze groei en al wat we geleerd hebben over vergeving en loslaten, toe te passen.

Een van de lessen van deze maand gaat over de moed vinden om gelukkig te zijn, om te leren hoe te genieten van het leven, en te beginnen leven vanuit onze vreugde, in plaats van ons healingpad het belangrijkste te vinden.

Ja, we kunnen nog altijd ons healingwerk doen, maar laat ons beginnen met ons af te stemmen op genade en stroom, moeiteloos en in vreugde.

Ben je klaar voor juni? Ik hoop het, want tegen het einde van deze maand zullen we vast en zeker de wereld op een andere manier zien, en misschien zien we zelfs een heel ander soort werk, of tenminste het begin ervan.

Jennifer Hoffman

Copyright 2012 Jennifer Hoffman
vertaling: Fran Tielemans

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/website Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. Haar artikelen worden regelmatig door Nieuwetijdskind.com vertaalt en op deze site geplaatst. 

2 REACTIES

 1. Dankje wel voor dit artikel 🙂

  Het voelt inderdaad voor mij aan of dat er van alles gebeurt, vooral op energetisch niveau, dit heb ik echter al begin van dit jaar.

  Ik denk zo: Binnen 1 week ben ik steeds een totaal ander mens.
  En dit blijkt ook zo te zijn. In een week tijd veranderd er zoveel, gebeurt er zoveel.
  Het lijkt allemaal zo snel te gaan in 2012.

  Liefs Anne

 2. Wow, Precies zoals ik me nu voel. Er gebeurt van alles in mijn lichaam en ik heb emoties die erg diep gaan. Bedankt voor de tip met het aarden. Af en toe voel ik de schommelende bewegingen in mijn lijf. Geen eetlust, misselijk, verdrietig, boos en alles tegelijk. Heel erg heftig! Het lijkt wel of de emoties een loopje met me nemen. Ik heb vanmiddag een soortgelijk schilderij gemaakt, wat ernorm veel op het plaatje lijkt. Lees nu dit bericht pas :)…..wow,erg verhelderend!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in