DELEN

door Jennifer Hoffman

http://www.enlighteninglife.com/

Ben je ook bezig geweest met het schoonmaken van je huis, met het wegwerken van dingen en gevoelens, en voelde het alsof je je leefruimte moest eenvoudiger maken? Of was je bezig met het schoonmaken van je “relatieruimte”, en met het ontdekken met wie je nog verbonden was en wie geen deel meer uitmaakt van je pad? Het is allemaal eigen aan het proces waar we in zitten en we zijn nog altijd in de stuiptrekkingen van de energie van juni, en er komt nog een drukke week aan met de Nieuwe Maan van 19 juni, de Zonnewende op 20 juni (en die is krachtig!), Mars die uit zijn retroschaduw gaat op 23 juni (hoera!!!), en dan de opbouw naar het Uranus/Pluto vierkant op 24 juni.

 

We hebben ook wat hulp gehad van de Zon met grote zonnevlammen en stralingsstormen. Ik voel dat dit deel uitmaakt van de ascensiecycli en het is niets om je zorgen over te maken.

Bij zonnevlammen komen grote hoeveelheiden geladen energetische deeltjes en enorm hete gassen vrij. Ze bereiken hoogten tot duizenden kilometers boven het oppervlak van de Zon.

Zij die zich misschien zorgen maken zijn zij die geen idee hebben wat er aan de hand is en die hun eigen leven voor zich zien uiteenvallen. Ook mijn innige deelneming voor diegenen onder jullie die geliefden hebben zien overgaan. Ik haalde aan in de voorspellingen van 2012 dat deze periode (van juni tot augustus) velen de keuzes zou zien maken om hun fysieke lichaam te verlaten. In mijn eigen familie had mijn dochter een week geleden een miskraam met complicaties, en ze stierf er bijna aan. Nu is ze oké maar ze is 33, dus het beslissingsproces heeft niet te maken met leeftijd.

Er zijn nog meer ‘beëindigingen’ mogelijk, want ze banen de weg voor een nieuw begin. Besteed dus aandacht aan ‘beëindigingen’ die in je leven gebeuren, of je ze nu goed vindt, en of je ze wil of niet. We zijn in een periode waarin aflijning heel belangrijk is en alles wat niet is afgelijnd op de intenties die je voor jezelf hebt gezet zal uit je leven geduwd worden.

Ik zal het hier meer in detail over hebben in de radioshow van deze week, woensdag om 8PM US Central Time.

In de voorspellingen schreef ik dat de periode van juni tot augustus intens zou zijn, en dat is zeker zo. Het begint nog maar, dus hou je meningen en oordeel over wat er gebeurt tot september, want tegen dan kan je je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in een heel andere ruimte bevinden.

Klik hier om de voorspellingen te lezen: voorspellingen voor 2012

Dit is de tijd om alles te veranderen, ook hoe we omgaan met onze kracht, en we gaan een kans hebben om ons leren, onze healing en groei, en al wat we geleerd hebben over vergeving en loslaten, toe te passen.

Een van de lessen van deze maand gaat over de moed te vinden om gelukkig te zijn, om te leren hoe te genieten van het leven, en te beginnen leven vanuit onze vreugde, in plaats van ons healingpad het belangrijkste te vinden. Ja, we kunnen nog altijd ons healingwerk doen, maar laat ons beginnen met ons af te stemmen op genade en stroom, moeiteloos en in vreugde.

Juni is nog niet voorbij en is al druk geweest tot nu toe, en er komen nog twee weken.

Ik denk dat het sterkste deel van de rit nog moet komen.

Jennifer Hoffman
vertaling: Fran Tielemans

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/website Jennifer Hoffman

3 REACTIES

 1. Ik zou graag eens willen weten waar ik lessen kan volgen hoe te leren niet ieder moment van het leven te genieten.

  Kan iemand mij misschien vertellen wat je moet doen om niet het gevoel te hebben dat het leven helemaal okay is.

  Niet dat dat een gevoel bij me is maar er is het ontbreken van het gevoel/angst dat het leven niet okay is.

  Wil ik enkel mee zeggen; ‘gelukkig zijn’ is onze natuur daar hoef en kun je niets voor doen.

  Je kunt enkel kijken waarom dat ‘gelukkig zijn’ er niet altijd is.

  Ben ik blij dat ik voldoende moed verzamelt heb om dit te plaatsen, ik vond gelukkig nog wat in een keukenkastje anders had dit het licht niet gezien.

 2. Wauw, rustig, alles komt goed !8 Laat jullie zachtjes meevoeren op de stroom. Wieg zachtjes met elkaar mee. Leer elkaar kennen, lief en zachtjes wijs elkaar de weg, geef elkaar richting zonder te bruskeren

  Ik hou van jullie zielsveel met heel mijn hart en nu genieten laat jullie meestromen op de stroom des levens

  😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in